ακουω πρωτασεις μιας και ερχεται και ο χειμωνας
τα χαρακτηριστικα που ζηταω ειναι τα κλασικα
ζεστα ,προστασιες,να ειναι καπως λεπτα ετσι ωστε να εχω καλη αισθηση της αφης και φυσικα το βασικοτερο σε καλη τιμη![]()
![]()
ακουω πρωτασεις μιας και ερχεται και ο χειμωνας
τα χαρακτηριστικα που ζηταω ειναι τα κλασικα
ζεστα ,προστασιες,να ειναι καπως λεπτα ετσι ωστε να εχω καλη αισθηση της αφης και φυσικα το βασικοτερο σε καλη τιμη![]()
![]()
Η γνωμη μου ειναι να παρεις γαντια με γνωμονα τη προστασια και επειτα να 'επενδυσεις' σε θερμαινομενα grips... η αισθηση που εχουν ειναι απιστευτη και ειναι και φθηνοτερα απο ενα καλο γαντι (τα saito II που εχω εγω 40? στοιχισαν)
+ 1Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
Η γνωμη μου ειναι να παρεις γαντια με γνωμονα τη προστασια και επειτα να 'επενδυσεις' σε θερμαινομενα grips... η αισθηση που εχουν ειναι απιστευτη και ειναι και φθηνοτερα απο ενα καλο γαντι (τα saito II που εχω εγω 40? στοιχισαν)
Προσωπικα εχω καταληξει σε αυτο το γαντι και με εχει εδω και ενα χρονο (τον προηγουμενο χειμωνα) αφησει απολυτα ευχαριστημενο!Πληρως αδιαβροχο και ζεστο (για τα δικα μου γουστα υπερβολικα ζεστο μιας και ιδρωνουν τα χερια μου) αλλα σε συνθηκες πολικου ψυχους νοιωθεις το κρυο αλλα κουνας ανετα τα δακτυλα σου.
Μεγαλο προσον τα προστατευτικα αγκαλιαζουν πολυ ωραια τα δακτυλα και το πανω μερος του χεριου και μενουν εκει.
http://www.coloriposto.gr/posto/gr/d...?ProductID=668
Keep spamming!!!:a13:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πήρα και εγώ αυτό το γάντι πέρσυ και μοιάζει οκ ειδικά για τα χρήματα που κοστίζει... Αγόρασα σε προσφορά και ένα Dainese goretex (μοντέλο δεν θυμάμε...) που είναι απίστευτα ζεστό αλλά στην ουσία δεν έχει δοκιμαστεί σε συνθήκες ταξιδιού... θα δείξει φέτος ελπίζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Προσωπικα εχω καταληξει σε αυτο το γαντι και με εχει εδω και ενα χρονο (τον προηγουμενο χειμωνα) αφησει απολυτα ευχαριστημενο!Πληρως αδιαβροχο και ζεστο (για τα δικα μου γουστα υπερβολικα ζεστο μιας και ιδρωνουν τα χερια μου) αλλα σε συνθηκες πολικου ψυχους νοιωθεις το κρυο αλλα κουνας ανετα τα δακτυλα σου.
Μεγαλο προσον τα προστατευτικα αγκαλιαζουν πολυ ωραια τα δακτυλα και το πανω μερος του χεριου και μενουν εκει.
http://www.coloriposto.gr/posto/gr/d...?ProductID=668![]()
καλές αγορές![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
to dainese ποσο το πηρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Πήρα και εγώ αυτό το γάντι πέρσυ και μοιάζει οκ ειδικά για τα χρήματα που κοστίζει... Αγόρασα σε προσφορά και ένα Dainese goretex (μοντέλο δεν θυμάμε...) που είναι απίστευτα ζεστό αλλά στην ουσία δεν έχει δοκιμαστεί σε συνθήκες ταξιδιού... θα δείξει φέτος ελπίζω...![]()
καλές αγορές![]()
90 από 125 αν δεν κάνω λάθος...
παιδια απ οτι καταλαβα απο τα πιο παλια λινκ τα θερμενωμενα κριπς ειναι μονοδρομος
οποτε αλλαζουμε αναζητηση και παμε για αυτο
ακουω πρωτασεις
Μη βιάζεσαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από jou-jou
παιδια απ οτι καταλαβα απο τα πιο παλια λινκ τα θερμενωμενα κριπς ειναι μονοδρομος
οποτε αλλαζουμε αναζητηση και παμε για αυτο
ακουω πρωτασεις
Εδώ είσαι:
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
Διάβασε το όλο και δες όλα τα link.
Sent from me using a computer.
ευχαριστω φιλε η αληθεια ειναι οτι με μπερδεψες περισσοτεροΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Μη βιάζεσαι!
Εδώ είσαι:
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
Διάβασε το όλο και δες όλα τα link.
αλλα πιστευω πως η καλητερη επιλογη ειναι τα κριπς
Όπως έχει ξαναγραφεί το ιδανικό είναι χούφτες (αν το μηχανάκι μπορεί...) θερμενόμενα και σωστά γάντια...
Σωστά γάντια σημαίνει σωστό νούμερο και υλικά κατάλληλα για κρύο- βροχή... το ιδανικό επίσης προβλέπει και 2ο ζευγάρι οπωσδήποτε...![]()
υ.γ. Η εμπειρία λέει ότι η υποκειμενική αίσθηση του ψύχους παίζει καθοριστικό ρόλο, αλλά και πάλι όσο θερμόαιμος και αν είναι κάποιος κάποια στιγμή ίσως παγώσει...![]()
Να προτείνω και εγω κάποιον που είδα ότι έχει σε καλές τιμές από υποφερτά ως καλά πράγματα :
www.motokore.gr