Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Είναι τελικά ο μήνας της ζημιάς...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

Είναι τελικά ο μήνας της ζημιάς...

Γ@μω τον Μέρφυ , γ@μω...

1. Έσπασε το σίδερο που στηρίζει το κάλυμα της αλυσίδας ( πάει το καλλιτέχνημα φίλε Binzis.. κρίμα γμτ μου! ). Ευτυχώς είχα το παλιό και το έβαλα εκ νέου , αλλά μέχρι να πάω σπίτι , είχα το άγχος μην καταστρέψω και το πλαστικό κάλυμα και πληρώνω και άλλα.

2. Απο το πλύσιμο , η κόρνα παρέδωσε πνεύμα, μιας και η μεμβράνη είχε φάει στόκο και δεν ξεκόλαγε με τίποτα.. τί WD40... τι φύσημα.. τι παιχνίδια με την βίδα-ρεγουλατόρο της έντασης... Τίποτα αυτό. Πιάνω κάποια στιγμή μάλιστα να το φυσήξω με ενα αεροπίστολο , ... ΜΠΑΜ.... δεν πρόσεξα ο παπάρας και απο την πίεση άνοιξε σαν παπαρούνα... πλήρωνε τώρα ενα 15αρι στο eBay για καινούρια κόρνα (πάλι καλά δηλαδή).

3. Πάω στο Tigra να σηκώσω το καπό πίσω για να βάλω τα κλειδιά-καρυδάκια μέσα...διαπιστώνω οτι τα αμορτισεράκια-μπράτσα που κρατάνε το καπό ανοιχτό έχουν σκάσει ... εις διπλούν!!! Μια βόλτα απο την OPEL και μου πέφτουν τα αυτιά... 95 ευρώ έκαστο!!! ... κοιτάω eBay...40 λίρες, τουτέστιν κανά 50αρι κοντά το καθένα σε αυθεντικά... τα ΟΕΜ κοντά κανά 25αρι ευρώ το καθένα.

4. Αν προσθέσω και την σέλα που έσκισε δέρμα (να είναι καλά ο ghost23 και την γλυτωσα σχετικά φτηνά)... καθώς και το επερχόμενο service στο μπροστινό του ΧΤΧ...

ήθελα να ήξερα ποιός τραγοπόδαρος μου είπε καλό μήνα για Σεπτέμβρη... αν συνεχίσει έτσι , την γαμήσαμε λέμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Re: Είναι τελικά ο μήνας της ζημιάς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Γ@μω τον Μέρφυ , γ@μω...

1. Έσπασε το σίδερο που στηρίζει το κάλυμα της αλυσίδας ( πάει το καλλιτέχνημα φίλε Binzis.. κρίμα γμτ μου! ). Ευτυχώς είχα το παλιό και το έβαλα εκ νέου , αλλά μέχρι να πάω σπίτι , είχα το άγχος μην καταστρέψω και το πλαστικό κάλυμα και πληρώνω και άλλα.

2. Απο το πλύσιμο , η κόρνα παρέδωσε πνεύμα, μιας και η μεμβράνη είχε φάει στόκο και δεν ξεκόλαγε με τίποτα.. τί WD40... τι φύσημα.. τι παιχνίδια με την βίδα-ρεγουλατόρο της έντασης... Τίποτα αυτό. Πιάνω κάποια στιγμή μάλιστα να το φυσήξω με ενα αεροπίστολο , ... ΜΠΑΜ.... δεν πρόσεξα ο παπάρας και απο την πίεση άνοιξε σαν παπαρούνα... πλήρωνε τώρα ενα 15αρι στο eBay για καινούρια κόρνα (πάλι καλά δηλαδή).

3. Πάω στο Tigra να σηκώσω το καπό πίσω για να βάλω τα κλειδιά-καρυδάκια μέσα...διαπιστώνω οτι τα αμορτισεράκια-μπράτσα που κρατάνε το καπό ανοιχτό έχουν σκάσει ... εις διπλούν!!! Μια βόλτα απο την OPEL και μου πέφτουν τα αυτιά... 95 ευρώ έκαστο!!! ... κοιτάω eBay...40 λίρες, τουτέστιν κανά 50αρι κοντά το καθένα σε αυθεντικά... τα ΟΕΜ κοντά κανά 25αρι ευρώ το καθένα.

4. Αν προσθέσω και την σέλα που έσκισε δέρμα (να είναι καλά ο ghost23 και την γλυτωσα σχετικά φτηνά)... καθώς και το επερχόμενο service στο μπροστινό του ΧΤΧ...

ήθελα να ήξερα ποιός τραγοπόδαρος μου είπε καλό μήνα για Σεπτέμβρη... αν συνεχίσει έτσι , την γαμήσαμε λέμε.

Gandalf
    πω,πω καταστροφη...!Και μη χειροτερα...!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

μωρέ δεν είναι μεγάλες ζημιές.. θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα... ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ.

Το γαμώτο είναι γιατί όλα έγιναν μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη.. το κέρατο μου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Δεν το είπα;;;. ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΕΡΦΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ...

Τρίτωσε το κακό... μόλις σήμερα το απόγευμα. Έκοψε αλυσίδα το ΧΤΧ. Τυχερός πάντως μέσα στην ατυχία μου καθώς η αλυσίδα δεν μπλέχτηκε ούτε πήγε μέσα παρά μόνο έφυγε πίσω στον δρόμο. Έχει κάνει μικροφθορές (γρατζουνιές στα έκκεντρα πίσω και έφαγε τα παξιμάδια της βάσης του γραναζιού)όπου θα δυσκολέψουν την αφαίρεση του πίσω γραναζιού σίγουρα.

Το σημαντικό είναι πως την γλύτωσε μέσα το μοτέρ... ΕΛΠΙΖΩ!

Για την ιστορία η αλυσίδα ούτε ήταν καινούρια, ούτε παλιά... είχε 1,5 χρόνο ζωής αλλά είχε καλή συντήρηση... το πιθανότερο στο δικό μου μυαλό ήταν πως το γρανάζι μάλλον δεν έζησε άλλο. Δεν είχα διάθεση να το δώ τώρα το απόγευμα .. θα το δώ το πρωί.. Αλλά είπαμε... αυτόν τον μήνα...

ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΛΕΜΕ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img00136-20100910-1821.jpg 
Προβολές:	568 
Μέγεθος:	55,9 KB 
ID:	209181

Άμεσα εξορκισμό, τρισάγιο, αγιασμό, ξεμάτιασμα (Χ3) και θεία μετάληψη.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Mαγε ... μας τρομαζεις ... Τι να πω ρε συ ... Ξερω τι ειναι να σου τυχαινουν ολα μαζεμενα

Δες το απ την αλλη ομως ...Εισαι καλα και υγιης και αυτο ειναι πανω απ ολα !!!
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider

Re: Είναι τελικά ο μήνας της ζημιάς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Νομιζω πως σου εχω λυση,σου στελνω πμ..
    The only easy day was yesterday.

Παρόμοια θέματα

1. Λαστιχα δρομου vs. ημιαγωνιστικα: Που ειναι τελικα η αληθεια;
    από Ταξιδευτής στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2009, 00:19
  2. Τι είναι τελικά αυτά τα Χριστούγεννα;
    από VanDiemen στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 01/01/2007, 23:33
  3. Ποιοι είναι τελικά οι MALAKES ή ΜΑΛΑΚΕΣ ?
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2006, 20:05
  4. Χμμμ, μα που ειναι τελικα αυτο το Δελεαρ... ΟΕΟ?
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2006, 23:43
  5. Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2005, 08:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ