Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Adventure 990 ή Smt 990

Adventure 990 ή Smt 990

καλησπερα συμφορουμητες!!!
    ειμαι πολυ προβληματισμενος γιατι και τα 2 μηχανακια μου αρεσουν πολυ!
    θελω ενα μηχανακι να ταξιδευει δικαβαλος και φορτωμενος ανετα,να στριβει οταν το θελω, να φρεναρει και να με διασκεδαζει!
    ο προσανατολισμος της χρησης μου ειναι κυριως ασφαλτος αλλα αν βρεθει μπροστα μου ενας χωματοδρομος να μην κολλησω και να τον περασω με ασφαλεια!
    περιμενω τις συμβουλες σας !
    σας ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!
    la justicia donde esta????????

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Πιστέυω ότι το Adventure θα σου κάνει αυτά που θέλεις όσο δεν έχεις απαιτήσεις καθαρού supermoto στην άσφαλτο. Ο παράγοντας διασκέδαση είναι δεδομένος. Καλή συνέχεια.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    adventure

υπερφυσικο bmx

....

δηλαδη το smt γιατι δν θα μου κανει?
    απο ποια αποψη να επιλεξω το ADV?υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που δν θα μου κανει το smt σε σχεση με το ADV?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παει και χωμα το ανβ κανοντας χαβαλε...και επειδη ρωτας σου λεμε και την αποψη μας:wacko:

Το smt εχει καλυτερα φρενα και λιγο πιο απολυτη συμπεριφορα ,δεν παει ομως χωμα .Οποιο και να παρεις θα κολησεις ασχημα..
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ένα χωματόδρομο θα τον περάσει και το smt.

Αφού το θέλει για ασφάλτινες βόλτες και ταξίδια, δεν είναι καλύτερο το smt?
    Sent from me using a computer.

!!!

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,απλα ειμαι αρκετα μπερδεμενος!και επειδη θα ειναι μια σοβαρη αγορα 14000 ευρω,δν θελω στην πορεια να το μετανιωσω!για αυτο και σας ρωταω μηπως μπορεσω και βοηθηθω!γιατι το προβλημα ειναι πως μου αρεσουν και τα 2 μηχανακια,απλα πιστευω πως πιο πολυ μου ταιριαζει και σαν χρηση αλλα και σαν οδηγικη συμπεριφορα το SMT!η κοπελια μου ειναι αυτη που με βαζει και λιγο στην πριζα για το ADV λεγοντας μου οτι θα ειναι πιο ανετο σε ταξιδια φορτωμενο κτλ κτλ!
    αλλα εμενα μου φαινεται πως κ το SMT φορτωνεται και πως θα ειναι εξισου ανετο σε δικαβαλο ταξιδι!μηοως κανω λαθος?

Παλαιό μέλος
    +499 στην κοπέλα σου. Πάρε το adv κι αν το μετανιώσεις έυκολα το τραμπάρεις με SMT..που δε πρόκειται ;-) Το adv απλά τα κάνει όλα..
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    +499 στην κοπέλα σου. Πάρε το adv κι αν το μετανιώσεις έυκολα το τραμπάρεις με SMT..που δε πρόκειται ;-) Το adv απλά τα κάνει όλα..
    Επεικα ποστ στο moto.gr

Φίλε , πάρε το ADV και άσε για τώρα το SMT.
    Και χώμα πάει , και άσφαλτο πάει , και τα ίδια γκάζια έχει...

Σου παραθέτω βίντεο δρόμου & χώματος

Δρόμος

Χώμαααααα

Παρε το SMT. Χωμα δεν μπαινεις, ενα απλο περασμα το εχει για πλακα σε βατο χωματοδρο και για εντουρα δεν σε κοβω. Θα εχεις φρεναρες, θεϊκο στριψιμο χωρις να χρειαζεται να συμβιωσης με τη γκουμουτσα που πρεπει να εισαι 1,90 στο υψος για να το κουμανταρεις ανθρωπινα, καταχτυπαει στο ταξιδι και στην τελικη παει μακραν χειροτερα στην ασφαλτο απο οτι το Smt που εχει φτιαχτει για αυτον ακριβως το λογο που ψαχνεις...

Αν δεν μπαινεις χωμα με γκαζια, δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος αγορας του αντβ 990.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    βρε πάρε τώρα όποιο σ'αρέσει περισσότερο κι άμα στην πορεία σου ξινίσει το ανταλλάσεις με άλλο

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Πάρε το SMT.

Spam : Το 99% όσων ρωτάνε τί μηχανή να πάρουν ανάμεσα σε δύο, που τους αρέσει το ένα απο τα δύο, καταλήγει να πάρει αυτο που του αρέσει/θέλει, χωρίς να ακούει τους άλλους ή ακόμη να προβάλει και επιχειρήματα γιατί να το προτιμήσει απέναντι στο άλλο. Που θεωρητικά ξεκίνησε αυτός/αυτή το θέμα για να του/της πούμε εμείς επιχειρήματα ως προς τί να διαλέξει...

...

σας ευχαριστω πολυ..
    απλα ειμαι ακομα πολυ μπερδεμενος!
    αλλα ειμαι πιο κοντα στο SMT για να πω την αληθεια!
    η αληθεια ειναι πως δν ειμαι κ εντουρας οπως ειπατε κ πιο πανω,απλα με ενδιαφερεο ο σπορ τουρισμος!στριφτερα επαρχιακα κομματια και εθνικη!τωρα αν βρεθει κ ενας χωματοδρομος να μην φοβηθω να τον περασω!
    ε και γω πιστευω πως το smt τα κανει αυτα!
    αλλα αληθεια σας λεω θελω προσπαθεια ακομα γιατι ξερω πως ακομα κ την στιγμη που θα παω να το κλεισω θα ειμαι ακομη μπλεγμενος!!!
    καλο απογευμα!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KTM SMT 990 απόψεις...
    από jim950s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2010, 16:56
  2. Νεο ΚΤΜ Smt 990
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2009, 21:15