Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 148

Θέμα: Ώρα να φεύγω........

Ώρα να φεύγω........

Και τελικά, τα ψέματα τελείωσαν!
    Ήρθε η ώρα να ετοιμάζομαι για να φύγω. Μια για πάντα. Δε λέω.. θα προσπαθώ να έρχομαι κάποια καλοκαίρια, για να βλέπω τους γονείς και τον αδερφό μου, αλλά και πάλι, δύσκολα θα είναι.

Σαν ψέματα μου φαίνεται ρε γαμώτο! Πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά! Εγώ την Αυστραλία την έβλεπα από τα ντοκυμαντέρ μόνο και δεν ήξερα τίποτα για αυτή τη χώρα. Και τώρα, πάω να μείνω εκεί. Για πάντα λέει! Να κάνω οικογένεια, να αρχίσω από την αρχή, με νέα δουλειά, με νέες προοπτικές, με νέες παρέες, τα πάντα νέα! Αν φοβάμαι; Φυσικά και φοβάμαι! Για οτιδήποτε! Αλλά και τι να κάνω; Τόσοι και τόσοι κατάφεραν να κάνουν το ίδιο κια με πολύ δυσκολότερες συνθήκες. Εγώ τι στο διάολο είμαι; Χαζός; Αλλά από την άλλη είμαι και άνθρωπος και φοβάμαι! Φοβάμαι μην αποτύχω, φοβάμαι μην τύχει τίποτα σε γονείς και αδερφό και δεν είμαι εκεί για να βοηθήσω, φοβάμαι πως θα μου έρθουν τα πράγματα, φοβάμαι για το μέλλον μου.

Από την μια αισθάνομαι πικρία. Γιατί προσπάθησα και επένδυσα σε αυτή τη χώρα ότι είχα. Και τελικά τι έγινε; Αντιμετώπισα ένα κράτος, που έκανε τα πάντα για να με σβήσει, να με τελειώσει και να με πετάξει έφω από αυτό. Ειλικρινά, αισθανόμουνα πάντα ξένος. Και άντε το κράτος καλά. Οι άνθρωποι γιατί ρε γαμώτο;;; Γιατί να προσπαθούν να με πατήσουν κάτω και γιατί να χαίρονται μόλις μου τύχαινε κάτι κακό; Γιατί να προσπαθούν να μου κάνουν ζημιά; Κρίμα, πολύ κρίμα! Καμιά φορά σκέφτομαι την κακία και το μίσος που αντιμετώπισα και δακρύζω!

Αυτό που ήθελα να κάνω, ήταν να ασχοληθώ με το bodybuilding και να πέρνω μέρος σε διαγωνισμούς. Μέσα μου, πάντα πίστευα ότι μπορούσα να φτάσω ψηλά! Το ήξερα. Όπως ήξερα ότι θα πρέπει να κάνω πολλές θυσίες για να τα καταφέρω! Και δεν είχα βοήθεια από κανέναν. Δεν υπήρχαν άνθρωποι που να ξέρουν ούτε από δια τροφή, ούτε από προπόνηση. Πειραματιζόμουν και διάβαζα βιβλία που παρήγγελνα από Αμερική αλλά και βιβλία που δανειζόμουν από φίλους γιατρούς. Όσο οι θέσεις μου στους αγώνες ήταν από τις τελευταίες, ήμουν ο ξεφτύλας, ο άχρηστος, αυτός που δεν το έχει και ένας αποτυχημένος. Μόλις άρχισα να παίρνω πρώτες θέσεις, τότε άρχισα να γίνομαι το ψώνιο, αυτός που κοιτάει μόνο τα μπράτσα του, αυτός που παίρνει φάρμακα. Όταν τελικά κέρδισα το παγκόσμιο πρωτάθλημα, ήμουν ο δαχτυλοδεικτούμενος με την κακή έννοια, αυτός που το κατάφερε με τα φάρμακα και αυτός που δεν έκανε και κάτι σημαντικό!

Εγώ ήξερα τι είχα καταφέρει. Αυτό που ήθελα από τα 16 μου! Ηρέμησα με την ιδέα ότι πέτυχα αυτό που ήθελα πάντα. Αυτό που λίγοι στον κόσμο κατάφεραν. Οι υπόλοιποι με βλέπανε σαν κάποιο ξένο! Δε μου μιλούσαν λες και το περηφανεύτηκα ποτέ! Γιατί όμως αυτή η συμπεριφορά;
    Μετά από λίγο καιρό που άνοιξα το νέο γυμναστήριο, έπαθα πλάκα από την αντίδραση του κόσμου!!! Που βρήκα λέει τα χρήματα και το έχτισα; Θα παιθένανε για να μάθουν!! Και όλοι τότε συνενοήθηκαν να μου κάνουν όσο πιο μεγάλη χαλάσττρα γινόταν! Δεν κράτησε για πολύ όμως και έτσι ανέβηκα πάλι! Όταν χώρισα με την πρώην γυναίκα μου βέβαια, δεν μπορώ να πω: όλοι χάρηκαν!!
    "Είδες το μαλάκα, καλά να πάθει", "ε, έτσι είναι, ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει κάποτε", "τώρα πάει αυτός, καταστράφηκε" και άλλα πολλά. Γιατί όμως;

Αργότερα όταν αρχίσαμε να πηγαίνουμε καμιά βόλτα με τις μότο και να κάνουμε κανένα τρελό ήμουνα καλός άνθρωπος, γιατί ούτε κόντρες ήξερα να βάζω, ούτε σούζες έκανα. Όταν όμως κάποια μέρα μπήκαμε σε κάποιες στροφές και άφησα πολύ κόσμο πίσω..... ααα τότε, άρχισα να γίνομαι κακός πάλι!!! Γιατί όμως;;;

Όταν πέρυσι γνώρισα μέσω internet τη Sylvia και ήρθε για να με γνωρίσει από κοντά....... τότε να δεις τι κακός και τι μαλάκας που ήμουνα!!!!! Χέστηκα από τη μια βέβαια, αλλά και πάλι αυτό το "γιατί όμως" τριγύριζε. Όταν πήγα εγώ το ταξίδι μου στην Αυστραλία για να τη δω, τότε έγινα αυτός που τον τραβάει από τη μύτη.Αυτός που είναι ερωτύλος, αυτός που δεν ξέρει τι του γίνεται, που δεν βρίσκει εδώ να μαμήσει και πάει μέχρι την Αυστραλία. Μα γιατί όλα αυτά;;;;

Τώρα που πήρα την απόφασή μου να φύγω μια για πάντα, ξέρω γιατί. Γιατί όταν ζεις σε μια μικρή κοινωνία και κάνεις κάτι καλό για εσένα, είναι σα να δείχνεις στους υπόλοιπους ότι απέτυχαν να κάνουν και αυτοί το ίδιο! Τους θυμίζεις με τη νέα μοτοσικλέτα που αγόρασες, ότι ΔΕΝ έχουν μοτοσικλέτα και/ή ότι δεν μπορούν να αγοράσουν! Εσύ ξέρεις ότι την αγόρασες για εσένα και επειδή σου αρέσουν οι δύο ρόδες και σου αρέσει αυτή η "ελευθερία" που σου δίνει η βόλτα με τους δύο τροχούς. Εσύ όμως! Αυτοί δεν το ξέρουν! Και θεωρούν τους εαυτούς τους αποτυχημένους που δεν έχουν και αυτοί μοτοσικλέτα σαν τη δική σου! Και έτσι γίνεσαι ο εχθρός! Πιστεύουν ότι θεωρείς τον εαυτό σου υπεράνω αυτών!

Εγώ δεν μπορώ να ζήσω άλλο σε αυτό το περιβάλλον. Και το χειρότερο είναι ότι φοβάμαι ότι αν έμενα και άλλο, θα γινόμουν ίδιος με τους άλλους. Και ντρέπομαι που το λέω. Μπορεί να συμπεριφέρθηκα και εγώ σαν τους άλλους, δεν ξέρω! Αλλά ένα είναι σίγουρο: δεν μένω άλλο εδώ! Βαρέθηκα, κουράστηκα. Δεν θέλω να πάω μπροστά και να μου τραβάνε τη μπλούζα οι άλλοι! Δεν θέλω να ακούω ΜΟΝΟ κακές κριτικές. Που και που, θέλω να ακούω και κάτι καλό, αν το αξίζω. Ξέρετε από ποιους άκουσα μόνο καλά λόγια για τις μετατροπές που έκανα στις μοτοσικλέτες; Από εσάς εδώ στο forum και ελάχιστους φίλους εδώ πάνω. Οι άλλοι το θεωρούσαν ΠΑΝΤΑ κάτι πολύ άσχημο και σαχλαμάρα!

Για εκείνους τους κακόμοιρους τους γονείς και τον αδερφό μου μόνο στεναχωριέμαι. Και δεν σας το κρύβω: αυτή τη στιγμή που κάθομαι και γράφω αυτές τις σειρές, με πιάνουν τα κλάματα. 39 χρονών γαϊδούρι έγινα και κλαίω! Αλλά τι να κάνεις; Ο πόνος είναι πάντα πόνος!!

Ώρα να φεύγω. Με εσάς θα τα λέμε από εδώ μέσα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και για τις καλές σας κουβέντες! Ήταν Θείο δώρο για εμένα! Θα δώσουμε το μοναδικό ραντεβού (για όσους μπορούν φυσικά) στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 14 Σεπτεβρίου. Θα είμαι εκεί από τις 11:30 το πρωί, μέχρι τις 17:00 το απόγευμα. Στις 18:00 πετάω. Θα αφήσω τα τηλέφωνά μου σε επόμενο post πιο μετά για να βρεθούμε.

Ευχαριστώ πολύ όλους
    Χριστόδουλος
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλη αρχη κομαντο και μην μασας τιποτα!!

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    από τη μια....
    από την άλλη....
    μόλις περιέγραψες μια κατάσταση που αρκετοί συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν ή αντιμετώπισαν παλιά...

Είμαι στην ηλικία σου φίλε μου και σε καταλαβαίνω. Δεν θα πω άλλα.

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά. Πραγματικά.

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ...θα ξεκινησω απο το τελος να σου πω οτι 14/9 ειναι ΤΡΙΤΗ και γαμω το κερατο μου (και ΣΟΥ) θα ειμαι στο μαγαζι και δε θα μπορω να φυγω...

...και θα κλεισω με δυο κουβεντες...

(λιγα περισσοτερα εχουμε πει απο αλλου)

ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

Κοίτα μπροστα και να είσαι καλά με όσους σου αξίζουν!

Δεν έχεις τίποτα απολύτως να φοβηθείς,πήγαινε με όρεξη καλή διάθεση και ανοιχτό μυαλό και όλα θα πάνε μέλι

Όσο για όλους αυτούς που δε χάνουν ευκαιρία να βγάλουν πικρία και κακία μην ανησυχείς με την πάρτη τους τα έχουν στην πραγματικότητα...

Καλό ταξίδι και καλή αρχή!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Ολα καλα θα παν αδερφε

Με το καλο και μη μας ξεχνας, ολους εμας που θα θελαμα να ειμασταν στη θεση σου

Στεναχωρημένο μέλος Το avatar του/της olaeinai_dromos
    Καλη τυχη!!!
    Να περιμενεις δηλητηριο απο το στασιμο νερο.

Καλη τυχη ρε μαν! Και μη μασας ολα καλα θα πανε!

Οταν επισκεφτω την Αυστραλια -εχω συγγενεις εκει- θα τα πουμε κι απο κοντα!

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αν δεν έχεις ξανακάνει έξω, στα 39 σου ίσως ζοριστείς στην αρχή αλλά μη μασάς. Σε 2-3 χρόνια που θα κάνεις τον πρώτο σχετικά σοβαρό απολογισμό μάλλον δε θα θέλεις ούτε να το συζητήσεις να ξαναγυρίσεις. Η μλκία είναι ότι αφήνεις πίσω τους δικούς σου και τα χώματα που μεγάλωσες και αυτό πάντα θα σου λείπει.

Καλό ταξίδι και καλή προκοπή. Οι Αγγλοσάξωνες τη δουλειά την ανταμείβουν. Εμείς που τελικά αποφασίσαμε να μη φύγουμε να δούμε τι θα κάνουμε...

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    καλη τυχη φιλε και να σου πανε ολα καλα στο νεο σου ξεκινημα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    μηπως να αλλαζες φιλους;
    Γιατι αυτοι που περιγραφεις μονο φιλοι σου δεν ηταν.
    Κατα τα αλλα καλα κανεις και φευγεις. Μακαρι να μπορουσα κι εγω

Μια ιδεα ειναι ολα... Θα φυγεις και μετα απο καμποσο καιρο, μονο για το αδέρφι και τους γονεις (ισως και καναδυο φιλους) θα κανεις σκεψεις. Και θα ερχεσαι και καπου καπου να παιρνεις 2-3 καλα που εχει αυτη η κωλοχωρα. Σου ευχομαι ολα να σου πανε καλα. Και μην ανησυχεις, φευγοντας θα καταλαβεις οτι η φοβια σου θα επρεπε να ειναι μικροτερη απο το να αλλαζες πολη στην Ελλαδα. Γιατι τελικα αφιλοξενοι ημαστε μονο εδω...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Προσοχη στους οzzies mate ειναι καλα παιδια αλλα αμα αρχισουν να πινουν,.. CRIKEY!!
    Να τρως το φαι σου "shrimp οn the barbie" και προσοχη στο Australian Outback γιατι εκει ακομα και τα κουνουπια ειναι βαρεων βαρων.

Μλκ μου 3 πραγματα ξερω ολα κι ολα για την Αυστραλια και μου δοθηκε η ευκαιρια να τα αραδιασω ολα σε ενα μηνυμα. :a44: :a44:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV

Την καλύτερη δουλειά κάνεις!Εύχομαι ότι καλύτερο στην land down under!!

Θα σου ήταν μεγάλος κόπος να έστελνες ένα πμ με τις βασικές κινήσεις που έκανες για να βγάλεις Visa?Έδωσες το IELTS test για την γλώσσα?Και αν ναι πού απευθύνθηκες στην Ελλάδα για να πιστοποιηθείς?Σίγουρα μια βόλτα από την πρεσβεία θα είναι χρήσιμη και διαφωτιστική φαντάζομαι..
    Πάντως από ό,τι έχω δει στο site του immigration ministry έχει ΠΟΛΥ χαρτούρα να συμπληρώσεις ώστε να καταφέρεις να συμπληρώσεις τον "φάκελο" σου και μάλιστα πρέπει να υποβάλεις και με συγκεκριμένη χρονική διαδοχή τα διάφορα χαρτιά.

Και μη μασάς καθόλου!Μόλις εγκλιματιστείς θα λες "που ζόυσα τόσα χρόνια...?"
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ειχε τυχει να διαβασω το ταξιδιωτικο σου απο Down-under και ειχα ταξιδεψει και εγω
    Ακολουθα την φωνη της καρδιας σου και ασε τις πικριες στις πισω σου σελιδες
    gas......N

Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ηρθε η ωρα να πληρωσω και εγω !
    από Dodok edessa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 19:22
  2. Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 21:15
  3. ηρθε η ωρα να ακουστει το θηριο
    από X-SFIGA στο forum Honda CB series