Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 81

Θέμα: Παπακια - Scooter Ψηφορια για Νεα Κατηγορια

  1. #1
    SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Εγγραφή
    20/04/2005
    Μηνύματα
    899

    Παπακια - Scooter Ψηφορια για Νεα Κατηγορια

    Παιδια εδω ψηφηστε, ποιοι απο εσας θα θελατε, να υπαρχει στο forum μια κατηγορια, για να γραψετε για το:

    Παπι σας, το Scooter σας.

    Ακομη και αυτη που δεν θελουν να υπαρχει τετοια κατηγορια ας εκφρασουν την γνωμη τους.


    Υποψιν στο ποστ αυτο εκφραζουμε, αν θα θελαμε να γινει κατι τετοιο, και υστερα ειναι παντα στην κριση των υπευθυνων αν αυτο το ποστ θα αποτελεσει μια σοβαρη αφορφη για να γινει πραξη η κατηγορια αυτη.

  2. #2
    SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Εγγραφή
    20/04/2005
    Μηνύματα
    899
    Πρωτος κανω την αρχη

    Οοο Γιες! Θα θελα την κατηγορια αυτη!

  3. #3
    kai egw mazi sou sindopiti oula!!

    alla mono an i katigoria einai geniki papia-skouter or mopeds or mikro sto mati megalo sto...gazi...

    kai oxi kathe papi kai skuter xexvrista..

    pisteuw pws an o Hornet (i opoios allos) to dei pio psixrema kai me iremia to thema tha to kanei (kai as leei oti leei)

    to paron post den einai gia na askisei piesi i kritiki alla gia na ekfrasw tin sibathia mou pros tin katigoria auti twn motosikletistwn.

    giati apo tin stigmi pou ta idia adimetopizoume stous dromous eimaset sinadelfoi..


  4. #4
    Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Εγγραφή
    26/08/2004
    Μηνύματα
    2.330
    ωχχχ

    καλα ρίχνω τέτοιες ιδέες που θα με κάνουν baaan ...

    ρε

    είπαμε

    ρίξτε κανα ποστ για τα θέματα που θέτε να βάλετε στην κατηγορία για τα παπιά....

    και ειμαι σίγουρος οτι θα βοηθήσει...




    καλά ωρες ωρες αρχίζω και φοβάμαι οτι θα βγάλω κακό ονομα..

    τι ειπα τώρα ...

    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

  5. #5
    Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Εγγραφή
    08/12/2003
    Μηνύματα
    3.260
    ego leo anti gia
    papia na kanoume gia kamilopardalis ke mirmigkofagous
    A!!!! ke amoustakes akrides

    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

    ama den kserete ton panexesi
    na sas ton sistiso

    :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

  6. #6
    Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Εγγραφή
    21/05/2004
    Μηνύματα
    2.332

    Κι εγώ θέλω...

    ...μια κατηγορία για μηχανές, που έχουν ....μια
    μικρή "γρατζουνιά" στο δεξί πίσω φλάς.
    Προσοχή, όσες έχουν μεγαλύτερη η μικρότερη "γρατζουνιά"
    να μπούν σε άλλη κατηγορία, όπως επείσης σε άλλη
    κατηγορία να μπούν οι μηχανές με την "γρατζουνιά" στο....
    δεξί φλας, μη γίνουμε όλοι ισα κι όμοια.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

  7. #7
    ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    Εγγραφή
    09/08/2004
    Μηνύματα
    104
    Καπνιστή πάπια sichuan

    Υλικά
    1 μέτρια φρέσκια πάπια
    1 κουταλιά αλάτι
    1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο κοπανισμένο
    3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
    8 εκ. ρίζα τζίντζερ κομμένο σε φέτες
    1/2 κούπα κινέζικο ρυζόκρασο
    3/4 κούπα φύλλα μαύρο Κινέζικο τσάι
    1/2 κούπα ζάχαρη
    1/2 κούπα φύλλα δάφνης
    4 σπόρους γλυκάνισου ολόκληρους
    2 ξυλαράκια κανέλα, μήκους 8 εκ.
    6 φρέσκα κρεμμυδάκια (μόνο το λευκό) κομμένα σε λωρίδες
    Λίγο σπορέλαιο για τηγάνισμα
    Για τη σάλτσα:
    1/2 κούπα σάλτσα χοϊσίν (hoisin)
    1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο κοπανισμένο
    1 κουταλάκι σουσαμέλαιο
    1/2 κουταλάκι αλάτι
    1/4 κουταλάκι ζάχαρη
    1 κουταλάκι λάδι





    Κινέζικη κουζίνα
    Αφροδισιακό
    Ετοιμασία
    Πλένουμε την πάπια, τη στραγγίζουμε και τη στεγνώνουμε καλά με καθαρή πετσέτα.
    Την πασπαλίζουμε μέσα κι έξω με αλάτι και πιπέρι και της κάνουμε "μασάζ" για να απορροφήσει όλη τη γεύση και το άρωμά τους.
    Τοποθετούμε στην κοιλιά της πάπιας τη μισή ποσότητα από τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και τη μισή ποσότητα τζίντζερ, βάζουμε το πουλερικό σε άνετο μπολ, το πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τζίντζερ και τα κρεμμυδάκια, περιχύνουμε με το ρυζόκρασο και μαρινάρουμε την πάπια για 45 λεπτά.
    Γεμίζουμε το γουόκ με νερό το βάζουμε σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρει βράση, βουτάμε με προσοχή την πάπια μέσα, με μια κουτάλα την περιχύνουμε με το βραστό νερό, την ζεματίζουμε για 1', τη σουρώνουμε και την αφήνουμε να στεγνώσει, ενώ προετοιμάζουμε τα υλικά για το κάπνισμα.
    Αναμιγνύουμε τα φύλλα τσαγιού, τη ζάχαρη, τα δαφνόφυλλα και τους σπόρους του γλυκάνισου σε μπολ και τα ρίχνουμε μέσα στο γουόκ, μαζί με τα ξύλα της κανέλας. Ζεσταίνουμε το μίγμα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας για 2-3 λεπτά.
    Τοποθετούμε μια σχάρα πάνω από το σκεύος, ακουμπάμε με προσοχή την πάπια στη σχάρα, κλείνουμε το καπάκι του γουόκ και καπνίζουμε το πουλερικό για 1 ώρα σε χαμηλή φωτιά.
    Σάλτσα: Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά, τη μοιράζουμε σε ατομικά μπολάκια και μοιράζουμε επίσης το φρέσκο κρεμμυδάκι (τα άσπρα) σε λωρίδες (σε κάθε μπολάκι).
    Οταν τελειώσει το κάπνισμα της πάπιας, την βγάζουμε από το γουόκ και την καθαρίζουμε από τα υλικά του καπνίσματος.
    Καθαρίζουμε το γουόκ, και ρίχνουμε το σπορέλαιο για τηγάνισμα (σε δυνατή φωτιά) και μόλις κάψει, τηγανίζουμε την καπνιστή πάπια, μέχρι να ροδίσει καλά, γυρίζοντάς την κάθε τόσο από όλες τις μεριές.
    Στραγγίζουμε την πάπια, την κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε σε ατομικά πιάτα, συνοδεύοντας με τη σάλτσα στα μπολάκια.
    Παρόλο που οι περισσότεροι γνωρίζουν την πάπια Πεκίνου, οι ειδικοί της Κινέζικης Κουζίνας προτιμούν την πάπια Sichuan για τον τρόπο που καπνίζεται, δηλαδή πριν τηγανιστεί. Το πιάτο συνοδεύεται με μια γλυκόξινη σάλτσα και προαιρετικά με Κινέζικα ντάμπλινγκς.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

    Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

  8. #8
    Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Εγγραφή
    10/01/2005
    Μηνύματα
    560
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
    Καπνιστή πάπια sichuan

    Υλικά
    1 μέτρια φρέσκια πάπια
    1 κουταλιά αλάτι
    1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο κοπανισμένο
    3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
    8 εκ. ρίζα τζίντζερ κομμένο σε φέτες
    1/2 κούπα κινέζικο ρυζόκρασο
    3/4 κούπα φύλλα μαύρο Κινέζικο τσάι
    1/2 κούπα ζάχαρη
    1/2 κούπα φύλλα δάφνης
    4 σπόρους γλυκάνισου ολόκληρους
    2 ξυλαράκια κανέλα, μήκους 8 εκ.
    6 φρέσκα κρεμμυδάκια (μόνο το λευκό) κομμένα σε λωρίδες
    Λίγο σπορέλαιο για τηγάνισμα
    Για τη σάλτσα:
    1/2 κούπα σάλτσα χοϊσίν (hoisin)
    1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο κοπανισμένο
    1 κουταλάκι σουσαμέλαιο
    1/2 κουταλάκι αλάτι
    1/4 κουταλάκι ζάχαρη
    1 κουταλάκι λάδι





    Κινέζικη κουζίνα
    Αφροδισιακό
    Ετοιμασία
    Πλένουμε την πάπια, τη στραγγίζουμε και τη στεγνώνουμε καλά με καθαρή πετσέτα.
    Την πασπαλίζουμε μέσα κι έξω με αλάτι και πιπέρι και της κάνουμε "μασάζ" για να απορροφήσει όλη τη γεύση και το άρωμά τους.
    Τοποθετούμε στην κοιλιά της πάπιας τη μισή ποσότητα από τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και τη μισή ποσότητα τζίντζερ, βάζουμε το πουλερικό σε άνετο μπολ, το πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τζίντζερ και τα κρεμμυδάκια, περιχύνουμε με το ρυζόκρασο και μαρινάρουμε την πάπια για 45 λεπτά.
    Γεμίζουμε το γουόκ με νερό το βάζουμε σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρει βράση, βουτάμε με προσοχή την πάπια μέσα, με μια κουτάλα την περιχύνουμε με το βραστό νερό, την ζεματίζουμε για 1', τη σουρώνουμε και την αφήνουμε να στεγνώσει, ενώ προετοιμάζουμε τα υλικά για το κάπνισμα.
    Αναμιγνύουμε τα φύλλα τσαγιού, τη ζάχαρη, τα δαφνόφυλλα και τους σπόρους του γλυκάνισου σε μπολ και τα ρίχνουμε μέσα στο γουόκ, μαζί με τα ξύλα της κανέλας. Ζεσταίνουμε το μίγμα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας για 2-3 λεπτά.
    Τοποθετούμε μια σχάρα πάνω από το σκεύος, ακουμπάμε με προσοχή την πάπια στη σχάρα, κλείνουμε το καπάκι του γουόκ και καπνίζουμε το πουλερικό για 1 ώρα σε χαμηλή φωτιά.
    Σάλτσα: Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά, τη μοιράζουμε σε ατομικά μπολάκια και μοιράζουμε επίσης το φρέσκο κρεμμυδάκι (τα άσπρα) σε λωρίδες (σε κάθε μπολάκι).
    Οταν τελειώσει το κάπνισμα της πάπιας, την βγάζουμε από το γουόκ και την καθαρίζουμε από τα υλικά του καπνίσματος.
    Καθαρίζουμε το γουόκ, και ρίχνουμε το σπορέλαιο για τηγάνισμα (σε δυνατή φωτιά) και μόλις κάψει, τηγανίζουμε την καπνιστή πάπια, μέχρι να ροδίσει καλά, γυρίζοντάς την κάθε τόσο από όλες τις μεριές.
    Στραγγίζουμε την πάπια, την κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε σε ατομικά πιάτα, συνοδεύοντας με τη σάλτσα στα μπολάκια.
    Παρόλο που οι περισσότεροι γνωρίζουν την πάπια Πεκίνου, οι ειδικοί της Κινέζικης Κουζίνας προτιμούν την πάπια Sichuan για τον τρόπο που καπνίζεται, δηλαδή πριν τηγανιστεί. Το πιάτο συνοδεύεται με μια γλυκόξινη σάλτσα και προαιρετικά με Κινέζικα ντάμπλινγκς.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    πες μου ότι όλο αυτό το έκανες απλά copy paste............
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

  9. #9
    ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    Εγγραφή
    09/08/2004
    Μηνύματα
    104
    προδοθηκα απο τους τονους φαινεται..
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

    Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

  10. #10
    SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Εγγραφή
    20/04/2005
    Μηνύματα
    899
    απλα ψηφηστε, πειτε την γνωμη σας και μη μαματε το ποστ

  11. #11
    ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Εγγραφή
    23/09/2004
    Μηνύματα
    577
    ουλα τζαμπα ασχολεισαι... αυτοι οι αλητες μηχανοβιοι δεν προκειται να σε υποστηριξουν.

    Εγω οπως και πριν ειμαι υπερ.
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

  12. #12
    Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Εγγραφή
    24/01/2003
    Μηνύματα
    885
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    απλα ψηφηστε, πειτε την γνωμη σας και μη μαματε το ποστ
    Ωραία να ψηφίσω… το κουμπάκι δεν βλέπω

    Το μόνο που βλέπω είναι μια κουρτίνα


    Μπάρμπα Σταθηηηηηη
    άνοιξε την κουρτίνα σε παρακαλώ, θέλω να φτιάξω το παπί μου και δεν θα το πιστέψεις... είναι χοντα
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση


  13. #13
    ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Εγγραφή
    03/03/2004
    Μηνύματα
    1.177
    να βάλουμε και το dna τι περισσότερο έχουν τα παπια από το dna δηλαδης????


    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

    nimbus

  14. #14
    Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Εγγραφή
    08/12/2003
    Μηνύματα
    3.260
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    απλα ψηφηστε, πειτε την γνωμη σας και μη μαματε το ποστ
    na! post na! ti sou kano mana mou?
    pios va8ia ton 8es?
    ke pare ali mia apotomi na tin efxaristi8is
    ke pes mou ti ise

    sou petao ta matia ekso
    ke parta stin mouri
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

    pedia elat partouza to post:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

  15. #15
    Ανήσυχο Μέλος...
    Εγγραφή
    10/01/2003
    Μηνύματα
    608
    coolare λιγο ρε αφροman με το μαλακο!

    δε θες να σκιστει το προφυλακτικο και να γεμισουμε ποστομπασταρδοπαιδα! :rotflmao:
    "Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

  1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2006, 17:05
  2. Νεα Κατηγορια για Trackdays
    από Webmaster στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2006, 09:33
  3. Παπια - Scooter - Νεα Κατηγορια
    από oulas στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2005, 16:04
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2003, 15:06
  5. Σας καλοσορίζουμε σε μία νέα κατηγορία
    από Webmaster στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2003, 23:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF