Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 55

Θέμα: v-strom 64000 χιλιομετρα

v-strom 64000 χιλιομετρα

Καλημερα παλικαρια, την Τριτη παω να παραλαβω το καινουργιο μου v-strom απο τον Βυνιο ενταξει εχω τρελαθει απο την χαρα μου αυτο εννοειται το θεμα ειναι οτι το μηχανακι τα εχει κανει τα ταξιδακια του και εχει και τα χιλιομετρακια του (64000) ..... Επισις να πω οτι εξωτερικα οσο μπορεσα να διακρινω η μηχανη δεν εχει ουτε ενα σημαδακι...... Τα θεματα που εχω ειναι τα εξης 1) Εκτος απο τα προβλεπομενα λαδια, φιλτρα απο <χοντρα> πραγματα τι μπορει να θελει η μηχανη? 2) Εαν ο κινητηρας ειναι καλοσυντηρημενος μεχρι ποσο μπορει να αντεξει (εννοειται οτι και εγω θα το προσεχω υπερβολικα) και 3) Απλα για μου το ελενξει ενας μηχανικος ποσα λεφτα λετε να θελει ?

Παλαιό μέλος
    Αν εισαι μετρημενος οπως πρεπει 300.000. Να διαβασεις στα φορουμ και να μιλας με αλλους κατοχους για το τι πρεπει να κανεις.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Βασικα οσοι γνωριζω οι οποιοι να ειναι κατοχοι v-strom (οχι φιλοι απλα γνωστοι) οι πιο πολλοι λενε οτι ειναι πολλα τα χιλιομετρα.... Απο αλλα παιδια πιο πολυ μεσα στο ιντερνετ μου λενε οτι δεν ειναι λιγα αλλα ουτε και πολλα και οτι αμα το προσεχω δεν θα εχω προβλημα. Απλα ρωταω εδω γιατι ξερω οτι εχουν αρκετοι το v-strom και ειναι και γνωστες του αντικειμενου... Ξεχασα να πω οτι ειναι μοντελο 2007 και απο οτι μου ειπε ο πωλητης ο προηγουμενος ιδιοκτητης ηταν <ταξιδιαρης> για αυτο εχει αλλαξει την ζελατινα με μια μεγαλυτερη. Γιατι για να κανεις 64000 μεσα στην πολη μου φαινεται λιγο δυσκολο....

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    Αν εισαι μετρημενος οπως πρεπει 300.000. Να διαβασεις στα φορουμ και να μιλας με αλλους κατοχους για το τι πρεπει να κανεις.
    Σιγά μην πάει και 500.000 το strom....

Tα χιλιόμετρα που έχει είναι αρκετά, αλλά οχι υπερβολικά. Τουλάχιστον είναι σχεδόν σίγουρο οτι δεν τα εχουν κατεβάσει, κατι είναι κι αυτό.
    Λογικά μεχρι 120-150.000 θα σε πάει χωρίς προβλήματα αν το προσέχεις, κι αν δεν πάθει καμμια κουφή βλάβη.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ο μονος λογος που θα αγοραζα σε τετοια χιλιομετρα θα ηταν το οικονομικο,ελπιζω να εχεις κανει καποια καλη συμφωνια.Σε γενικες γραμμες δεν εχω ακουσει πολλα και χοντρα για το συγκεκριμενο,αλλα οσο ναναι εχει μεγαλο ρισκο η αγορα αυτη.ενδεικτικα θα σου αναφερω πως το σερβις στα 24Κ ειχε τιμη περιπου 250+ ευρω και τα πισω τακακια τιμουνταν στα +50 ευρω. Χωρις να θελω να σε τρομαξω θα πρεπει να ξερεις καλα αυτον απο τον οποιο θα το παρεις γιατι σε περιπτωση στραβης ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ..
    Προσωπικα πανω απο 4Κ δε θα εδινα για αυτο το μηχανακι,αληθεια τι μοντελο ειναι?
    Λαστιχα θα χρειαστεις?φρενα?αλυσιδα γραναζι?η αντλια βενζινης γουργουριζει μηπως?απο αναρτησεις?το ρουλεμαν τιμονιου μηπως γρατσουναει?οκ,πτωσεις απο οτι λες δεν εχει,η μπαταρια αλλαχτηκε ποτε?
    Εγω αυτα θα κοιτουσα,θα τα εβαζα κατω και θα αποφασιζα..

Να θυμασαι δυο πραγματα,1)το πιο φτηνο μηχανακι ειναι το καινουριο και 2)εγγυηση μηδεν και σε αυτα τα χιλιομετρα το μηχανακι εχει δουλεψει πολυ...

Καλη τυχη απο ενα ο οποιος εχει παρει μεταχειρισμενο στρομ...(Ευτυχως οχι καμενος)
    Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι

Ποσο το πηρες φιλε ?

4500 το πηρα και ειναι μοντελο 2007..... Και του ειπα του πωλητη οτι αν εχει κατι χοντρο να ξερει οτι θα το φερω πισω...... Ελπιζω να μην εχω παντως καποιο προβλημα.... Οσο για το ποσο θα στοιχισει απλα να το δει ενας μηχανικος μπορει να μου πει καποιος ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
    4500 το πηρα και ειναι μοντελο 2007

Δες λιγακι εδω http://www.car.gr/classifieds/bikes/...&hi=1&created=
    και βγαλε συμπερασματα μονος σου.
    Για'μενα παντως, 64000 χλμ ειναι μετρια εως πολλα ακομη και για μεταχειρισμενο αυτοκινητο.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Οντως... Αν το πηρες κ μετρητοις ειναι πολλα τα λεφτα... Αρη.

Κ τα χιλιομετρα για μηχανη ειναι πολλα εως παρα πολλα

τα εχω δει φιλε.... Απλα υπηρχε το θεμα της τραπεζας... Ελπιζω να καταλαβαινεις

τα εχω δει φιλε.... Απλα υπηρχε το θεμα της τραπεζας... Ελπιζω να καταλαβαινεις
    Οκ, καταλαβα...
    Ελπιζω τοτε να κανεις αλλα τοσα απροβληματιστα και ξεκουραστα.
    Να θυμασαι ομως, παντα αριστη συντηρηση.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Την τριτη που θα παω σε μηχανικο θα σας πω τα ευχαριστα η τα δυσαρεστα......

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Την τριτη που θα παω σε μηχανικο θα σας πω τα ευχαριστα η τα δυσαρεστα......
    Φίλος είχε το 1000 με 130.000 χλμ και δεν του είχε βγάλει το παραμικρό. Ήταν το 1000 όμως! Αν το μικρό έχει δουλέψει και συντηρηθεί σωστά δεν νομίζω αν έχεις πρόβλημα, ούτε με αυτό.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Σιγά μην πάει και 500.000 το strom....

Tα χιλιόμετρα που έχει είναι αρκετά, αλλά οχι υπερβολικά. Τουλάχιστον είναι σχεδόν σίγουρο οτι δεν τα εχουν κατεβάσει, κατι είναι κι αυτό.
    Λογικά μεχρι 120-150.000 θα σε πάει χωρίς προβλήματα αν το προσέχεις, κι αν δεν πάθει καμμια κουφή βλάβη.
    Δεν καταβαινω γιατι το λες αυτο. Αν δεις εξω που κανουν πολλα χιλιομετρα για να πανε δουλεια υπαρχουν πολλα στρωματα με πανω απο 200000χιλ χωρις σοβαρα προβληματα. Μεχρι και ατομο με 300000+ υπαρχει και λογω αμερικης ισως και να ειναι σε μιλια. Αν ειναι δυνατον να καθαριζει μηχανακι σε 100000χιλ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Ρε παιδιά δε νομίζω πως μία μηχανή ( ότι έργο και αν παράγει ) όταν βγαίνει από ένα εργοστάσιο έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης .
    Όλες με τη σωστή συντήρηση και φροντίδα είναι ικανές να ανταπεξέλθουν στη δουλειά τους για αρκετά χρόνια και χλμ.

Επίσης η ταπεινή μου γνώμη είναι πως μία μοτοσυκλέτα ( και γενικότερα μία μηχανή) που δουλεύει συχνά έχει λιγότερες πιθανότητες να βγάλει κάτι από μία μηχανή που δουλεύει σπάνια.

Αν προληπτικά στα χ , ψ χλμ πρέπει να γίνουν κάποιες αντικαταστάσεις-επεμβάσεις σε μία μηχανή , αυτό δε σημαίνει πως το μοτέρ είναι άχρηστο , αλλά υπάγεται μέσα στα πλαίσια της σωστής συντήρησης που ανέφερα .

Το μόνο αγκάθι στην όλη υπόθεση είναι πως δεν ξέρεις τι οδηγός ήταν ο προηγούμενος , και πόσο είχε περιποιηθεί σωστά το μηχανάκι .

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki V-strom 650
    από petridist στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 07:58
  2. V strom 650 Vs FZ6 fazer
    από zoudis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:23
  3. Varadero - V-Strom
    από spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2004, 22:35
  4. transalp?v-strom 650?freewind?aprilia pegaso?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 00:04
  5. Θεμα: Ποσα Χιλιομετρα ΕΧετε Κανει??
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 23:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας