καλησπερα, εδω και καιρο ψαχνω μεταχειρισμενη μηχανη,δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια και ηθελα κατι σχετικα καλο-οικονομκο για πρωτο μηχανακι.
μετα απο πααααρα πολυ ψαξιμο βρηκα ενα fazer 600cc '05 γυμνο.
θελω να ακουσω μερικα σχολια πριν αρχισω να σκεφτομαι σοβαρα την αγορα.
καταρχας ειναι δευτερο χερι με καποιες γρατζουνιες και ενα σημαδι διπλα στο ντεποζιτο λεσ και το εχεισ καρφωσει με κατσαβιδι!!!! δεν βαριεσαι λεω,μικρο το κακο,και προχωραμε....
εχει 23000χλμ και ενω ο τυπος λεει στην αγγελια: μοντελο 3/06 ειναι τελικα του 05.δεν βαριεσαι λεω, και συνεχιζω....
δεν εχει καθρεφτες,μανιταρια,και τα τακακια ειναι αρκετα παλια (που ειναι καποια επιπλεον εξοδα...).μονο λαστιχα εχει αλλαξει.
τα service τα κανει μονος του ο τυπος (τον εμπιστευεσαι? εν νομιζω,μπορει στα 37496258728χιλιομετρα να αλλαζε τα λαδια και ο κινητηρας να τα εχει φτυσει).
η τιμη ειναι 4000 ευρω,η αληθεια ειναι πως με εχει κουρασει ολο αυτο το ψααξιμο και πως εχω απογοητευτει αρκετα...δεν ηερψ τι να κανω και τα 4 χιλιαρικα μου φαινονται πολλα για να τα "επενδυσω" σε κατι που μπορει να μην ειναι και τοσο αξιοπιστο....
παρακατω βαζω το link για να ριξει καμια ματια και κανενας πιο ειδικος απο εμενα :P
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/814028/