Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΝΩΜΕΣ

Νέο μέλος

ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΝΩΜΕΣ

καλησπερα, εδω και καιρο ψαχνω μεταχειρισμενη μηχανη,δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια και ηθελα κατι σχετικα καλο-οικονομκο για πρωτο μηχανακι.
    μετα απο πααααρα πολυ ψαξιμο βρηκα ενα fazer 600cc '05 γυμνο.
    θελω να ακουσω μερικα σχολια πριν αρχισω να σκεφτομαι σοβαρα την αγορα.
    καταρχας ειναι δευτερο χερι με καποιες γρατζουνιες και ενα σημαδι διπλα στο ντεποζιτο λεσ και το εχεισ καρφωσει με κατσαβιδι!!!! δεν βαριεσαι λεω,μικρο το κακο,και προχωραμε....
    εχει 23000χλμ και ενω ο τυπος λεει στην αγγελια: μοντελο 3/06 ειναι τελικα του 05.δεν βαριεσαι λεω, και συνεχιζω....
    δεν εχει καθρεφτες,μανιταρια,και τα τακακια ειναι αρκετα παλια (που ειναι καποια επιπλεον εξοδα...).μονο λαστιχα εχει αλλαξει.
    τα service τα κανει μονος του ο τυπος (τον εμπιστευεσαι? εν νομιζω,μπορει στα 37496258728χιλιομετρα να αλλαζε τα λαδια και ο κινητηρας να τα εχει φτυσει).
    η τιμη ειναι 4000 ευρω,η αληθεια ειναι πως με εχει κουρασει ολο αυτο το ψααξιμο και πως εχω απογοητευτει αρκετα...δεν ηερψ τι να κανω και τα 4 χιλιαρικα μου φαινονται πολλα για να τα "επενδυσω" σε κατι που μπορει να μην ειναι και τοσο αξιοπιστο....

παρακατω βαζω το link για να ριξει καμια ματια και κανενας πιο ειδικος απο εμενα :P

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/814028/

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it

Re: ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΝΩΜΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alx8619
    καλησπερα, εδω και καιρο ψαχνω μεταχειρισμενη μηχανη,δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια και ηθελα κατι σχετικα καλο-οικονομκο για πρωτο μηχανακι.
    μετα απο πααααρα πολυ ψαξιμο βρηκα ενα fazer 600cc '05 γυμνο.
    θελω να ακουσω μερικα σχολια πριν αρχισω να σκεφτομαι σοβαρα την αγορα.
    καταρχας ειναι δευτερο χερι με καποιες γρατζουνιες και ενα σημαδι διπλα στο ντεποζιτο λεσ και το εχεισ καρφωσει με κατσαβιδι!!!! δεν βαριεσαι λεω,μικρο το κακο,και προχωραμε....
    εχει 23000χλμ και ενω ο τυπος λεει στην αγγελια: μοντελο 3/06 ειναι τελικα του 05.δεν βαριεσαι λεω, και συνεχιζω....
    δεν εχει καθρεφτες,μανιταρια,και τα τακακια ειναι αρκετα παλια (που ειναι καποια επιπλεον εξοδα...).μονο λαστιχα εχει αλλαξει.
    τα service τα κανει μονος του ο τυπος (τον εμπιστευεσαι? εν νομιζω,μπορει στα 37496258728χιλιομετρα να αλλαζε τα λαδια και ο κινητηρας να τα εχει φτυσει).
    η τιμη ειναι 4000 ευρω,η αληθεια ειναι πως με εχει κουρασει ολο αυτο το ψααξιμο και πως εχω απογοητευτει αρκετα...δεν ηερψ τι να κανω και τα 4 χιλιαρικα μου φαινονται πολλα για να τα "επενδυσω" σε κατι που μπορει να μην ειναι και τοσο αξιοπιστο....

παρακατω βαζω το link για να ριξει καμια ματια και κανενας πιο ειδικος απο εμενα :P

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/814028/
    Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις τα
    Kawasaki ER-6
    Suzuki Gsr
    Suzuki Bandit 650S απο 2007+ που βρισκεις στα ιδια λεφτα
    Εαν θες οπωσδηποτε fazer βρες καποιο καλυτερο...το σημαδι στο πλαισιο δεν επισκευαζεται (με λογικο κοστος) ενω αν ειναι κανενα πλαστικο - φλασακι - εταιρο παπαρακι ειναι μικρο το κακο.
    Και να εχει ολα τα εργοστασιακα εξαρτηματα κοιτα...(λαστιχα συνηθως δεν αλλαζουν πριν τα πουλησουν οποτε υπολογισε το σαν κοστος).
    - Omnia mea mecum porto -

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    εχεις πμ

Re: Re: ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΝΩΜΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it

Suzuki Bandit 650S απο 2007+

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Kαταρχην μην αγχωνεσαι! Ημουν κι εγω στην φαση πριν 2 χρονια περιπου και δεν βοηθαει που8ενα...
    Τωρα αφου αυτο που βλεπεις δεν σε ενθουσιαζει και σου δημιουργει αμφιβολιες μην το πολυ ψαχνεις,βεβαια μην πας και στο αλλο ακρο.
    Παντως ετσι οπως το περιγραφεις κατι με χαλαει...
    Στο κατω κατω απο fazer βρωμαει ο τοπος,δεν παιζει να μη βρεις ενα "πενα"
    Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
    Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
    :a015:

Fazerάκιας!!!
    Για κοίτα εδώ... Όλο και κάτι αξιόλογο θα βρεις...

Αγγελίες Fazer

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Καλημέρα! Μη κολλάς στο πρώτο Fazer που θα βρεις μπροστά σου! Ήδη το μηχανάκι σου έχει δείξει έναν ιδιοκτήτη όχι και τόσο προσεκτικό (ζημιές,γρατζουνιές) και με ύποπτα "λίγα" κμ.Δε σχολιάζω καν το γεγονός ότι κάνει σέρβις μόνος του ούτε και το "ψεμματάκι" για τη χρονολογία του μοντέλου...Για 4 χηνάκια ζεστά πάντως,θα βρεις σίγουρα δεκάδες μηχανάκια σε πραγματικά καλύτερη κατάσταση...Κι αν έχεις και φίλο ασφαλιστή τσεκάρεις τη πινακίδα για εμπλοκή σε τρακάρισμα ειδικά αν η τιμή είναι χαμηλή....Να θυμάσαι πως:
    Είναι καλύτερα ένα καλοσυντηρημένο μηχανάκι μαμά τελείως με το βιβλίο σέρβις του συμπληρωμένο και εμφανισιακά άψογο,παρά ένα "αγνώστου ταλαιπωρίας" με "λίγα κμ λόγω ακινησίας" (και καλά) και φορτωμένο με 1002 after market καλούδια...

Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Re: ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΝΩΜΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alx8619
    Αν θες ρίξε μια ματιά σ' αυτό της υπογραφής μου

Παρόμοια θέματα

1. Για Πειτε Μου Για Σημερα, Καφεδακι
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2005, 21:24
  2. Ρε Παιδια Πειτε Μου Γιατι Κουδουνιζει
    από COSMIC στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2004, 12:57
  3. πείτε μου πότε γεννηθήκατε να σας πώ τι είστε (3 από 3)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 10:28
  4. πείτε μου πότε γεννηθήκατε να σας πώ τι είστε (2 από 3)
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 10:28
  5. πείτε μου πότε γεννηθήκατε να σας πώ τι είστε (1 από 3)
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 10:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF