πάω για καφέ στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό (Αττικής).
Κάθομαι υποχρεωτικά στο Καγκουρά (K-Agora για τους γνώστες) γιατί ήταν εκεί κάτι κάγκουρες φίλοι μου.
Σε κάποια φάση μου λέει ο ένας.. το πουλί το είδες; και γυρνάω να κοιτάξω εκεί που μου δείχνει...
εγώ σκέφτομαι θα μου δείχνει κάνα Tiger.. δεν βλέπω τίποτα οπότε ξαναγυρνάω μπροστά μου.
μετά από 1 λεπτά μου λέει η κοπέλα μου "είσαι τυφλός;" και με απορία ξαναγυρνάω να κοιτάξω...
και τότε βλέπω σε μια παρέα με 3 μαλάκες....
ένα γεράκι. . αληθινό... να το κρατάει ο ένας στο χέρι του με αυτά τα γάντια που φοράνε και λουράκι στο πόδι.
μετά από λίγο σκάει και 2ος μαλάκας με γεράκι... και κάθοντε μαζί.. τα βάζουν στην πλάτη μιας καρέκλας και κάθοντε τα πουλιά... το ένα ψιλοήρεμο και το άλλο είχε πάθει τσούτσου..
μα καλά ρε φίλε... ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΓΑΜΟΚΑΓΚΟΥΡΑΣ μπορεί να είσαι για να πάρεις το γεράκι και να έρθεις να πιεις καφέ στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό;;; δηλαδή τι;; είσαι πρώτη μούρη;;; όχι φυσικά! το γεράκι τι σου φταίει να τραβάει όλο αυτό με την οχλαγογία της πλατείας και την κίνηση και τα κορναρίσματα;;
την επόμενη φορά θα σκάσω κι εγώ με το καναρίνι μου ρε μαλάκα γιατί (από τα τρία) το μακρύτερό μας είναι αντιστρόφως ανάλογο με τα πουλιά μας.![]()
![]()
![]()
![]()