εκπομπη φετιχ(ελληνικο) με κλασικες μοτοσυκλετες και οχι μονο...
οσοι ειστε ξυπνιοι δειτε το
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
![]()
![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
φαινεται παλια παραγωγη..........σιγουρα ομως διαχρονικο........αυτος που την παρουσιαζει ειναι κανενας γνωστος του χωρου??..........![]()
![]()
υ.γ.ειμαι μικρος και δεν τους ξερω....![]()
Από τα τελευταία 5-10 λεπτά που πρόλαβα και είδα μου έδωσε πολύ μέτρια εντύπωση.
Πολλά χιλιοφορεμένα κλισέ...![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
φαινεται παλια παραγωγη..........σιγουρα ομως διαχρονικο........αυτος που την παρουσιαζει ειναι κανενας γνωστος του χωρου??..........![]()
![]()
υ.γ.ειμαι μικρος και δεν τους ξερω....![]()
Είσαι μικρός και είσαι στο πι-σι στις 3 παρά είκοσι τα χαράματα, γρήγορα για ύπνο, ουρτ.
μια μερα μεσα στην βδομαδα εχω τν δυνατοτητα να χαζεψω στ πι-σι.....ε του δινω και καταλαβαινει......:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Είσαι μικρός και είσαι στο πι-σι στις 3 παρά είκοσι τα χαράματα, γρήγορα για ύπνο, ουρτ.
εντιτ: τι εστι ουρτ?:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
μια μερα μεσα στην βδομαδα εχω τν δυνατοτητα να χαζεψω στ πι-σι.....ε του δινω και καταλαβαινει......:rotflmao:
εντιτ: τι εστι ουρτ?:wacko:
απο το γιαουρτ στα τσοπανικα ...?
:rotflmao:
![]()
Αρχικα δημιουργηθηκε απο the big boyΑρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
εντιτ: τι εστι ουρτ?
Στη γλωσσα των σπηλαιων σημαινει οτι:
Ειναι πολυ αργα για το νεαρο της ηλικιας σου να βρισκεσαι μπροστα απο την οθονη του προσωπικου σου υπολογιστη.Γι αυτο βουρτσισμα τα δοντακια και νανακια γρηγορα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
γι αυτο και αν ειμαι μικρος για να το ξερω :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Αρχικα δημιουργηθηκε απο the big boy
εντιτ: τι εστι ουρτ?
Στη γλωσσα των σπηλαιων :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τωρα που βλεπω το προφιλ σου ανετα θα μπορουσες να εισαι γιοκας μου.Ασε που εχουμε το ιδιο επωνυμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
γι αυτο και αν ειμαι μικρος για να το ξερω :rotflmao:![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related