Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Πλιτς......Πλατς

κλα'ιν μα'ιν Το avatar του/της vagelis24

Πλιτς......Πλατς

Σε μια καφετέρια στην Καρδίτσα, μια κοπελα έπινε τον καφέ της όταν την πλησιάζει ένας νεαρός και της λέει: - Πλίτς; Μην καταλαβαίνοντας τι ακριβώς της λέει, η κοπέλα ρωτάει το γκαρσόνι που πέρναγε δίπλα της. - Τι είναι αυτός; Το γκαρσόν τον κοιτάζει και απαντά: - Αυτός; Είναι πλατς! Πάλι δεν κατάλαβε η κοπέλα και απευθύνθηκε σε κάποιον που κάθονταν στο διπλανό τραπέζι μήπως εκείνος μπορούσε να της εξηγήσει. - Α... λέει εκείνος. Αυτός που σε πλησίασε σε ρώτησε αν πλήττεις(πλίτς). Και το γκαρσόνι που ρώτησες να σου πει τι είναι αυτός, σου είπε ότι είναι πελάτης!(πλατς)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    SVX για ελα απο δωθε...

και φερε και το θεσσαλικο κλιμακιο μαζι...

:a29: :a39: :a45:

Η περιπέτεια ενός Λαρισαίου E-mail
    Πάει ένας Λαρισαίος να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Ο πωλητής: - Τι θα θέλατε κύριε; - Ένα αυτουκίνητου... λέει ο Λαρισαίος - 4 χ 4; ρωτάει ο πωλητής - Τι να του καν κύριεμ, 3 χ 3 ίνι του γκαράζ μου, που να του βαλ 4 χ 4; - Να πάρετε ένα Almera του προτείνει ο πωλητής - Ααα κοίταξι να δεις, ιγώ σήμιρα του θέλου, όχι άλλ μέρα! λέει ο Λαρισαίος Τέλος πάντων παίρνει ένα αυτοκίνητο ολοκαίνουργιο. Σταματάει στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα και ξεχνάει αναμμένο το φλας. Ένας περαστικός του λέει: - Το φλας... Ο Λαρισαίος γυρνάει: - Και βεβαίως το φλάω άνθρωπέ μου, σήμιρα του πήρα! Πριν πάει σπίτι, λέει να πάρει κάτι δώρα για την κόρη του, την γυναίκα του και τον γιο του.... Πάει λοιπόν για την κόρη σε ένα μαγαζί με εσώρουχα. Πολήτρια: - Καλησπέρα, τι θα θέλατε; - Ένα εσώρουχο για την κόρημ - Σλιπ; του λέει η πωλήτρια - ’μα δεν μελείπε θα ρχόμουν κοπέλαμ; της λέει ο Λαρισαίος. Πάει μετά να πάρει μια φωτογραφική μηχανή για την γυναίκα του. Μπαίνει στο διπλανό κατάστημα: - Καλησπέρα σας, πως μπορώ να σας φανώ χρήσιμη; του λέει η πωλήτρια - Θέλου μια φουτουγραφική μηχανή! - Με φλας; τον ρωτάει η πωλήτρια - Γιατί, άμα σε φλίσου θα μτι δώσεις τζάμπα; λέει ο Λαρισαίος Τέλος, πάει να πάρει και μια κολόνια για τον γιο του. Του λέει ο πωλητής: - Τι θα θέλατε κύριε μου; - Μια κολόνια θα θίλα - For men; τον ρωτάει ο πωλητής - Α όχι! Αφόρητη! του λέει ο Λαρισαίος.... ιγού θέλου νατ φορέσου πρώτους!! Κουρασμένος, το βραδάκι πάει σε ένα μπαρ. Λέει λοιπόν στον μπάρμαν: - Ένα κνιάκ! - Μεταξάς; ρωτάει ο μπάρμαν - Γιατί; σι τρών; απαντά ο Λαρισαίος Την ίδια στιγμή μπαίνει ένας άγγλος στο μπαρ και λέει: - Two beers Γυρνάει ο Λαρισαίος αγριεμένος και του λέει: - Ααα κοίταξι να δεις, ισί τουν περνς όχι ιγώ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis24
    Πάει ένας Λαρισαίος να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Ο πωλητής: - Τι θα θέλατε κύριε; - Ένα αυτουκίνητου... λέει ο Λαρισαίος - 4 χ 4; ρωτάει ο πωλητής - Τι να του καν κύριεμ, 3 χ 3 ίνι του γκαράζ μου, που να του βαλ 4 χ 4; - Να πάρετε ένα Almera του προτείνει ο πωλητής - Ααα κοίταξι να δεις, ιγώ σήμιρα του θέλου, όχι άλλ μέρα! λέει ο Λαρισαίος Τέλος πάντων παίρνει ένα αυτοκίνητο ολοκαίνουργιο. Σταματάει στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα και ξεχνάει αναμμένο το φλας. Ένας περαστικός του λέει: - Το φλας... Ο Λαρισαίος γυρνάει: - Και βεβαίως το φλάω άνθρωπέ μου, σήμιρα του πήρα! Πριν πάει σπίτι, λέει να πάρει κάτι δώρα για την κόρη του, την γυναίκα του και τον γιο του.... Πάει λοιπόν για την κόρη σε ένα μαγαζί με εσώρουχα. Πολήτρια: - Καλησπέρα, τι θα θέλατε; - Ένα εσώρουχο για την κόρημ - Σλιπ; του λέει η πωλήτρια - ’μα δεν μελείπε θα ρχόμουν κοπέλαμ; της λέει ο Λαρισαίος. Πάει μετά να πάρει μια φωτογραφική μηχανή για την γυναίκα του. Μπαίνει στο διπλανό κατάστημα: - Καλησπέρα σας, πως μπορώ να σας φανώ χρήσιμη; του λέει η πωλήτρια - Θέλου μια φουτουγραφική μηχανή! - Με φλας; τον ρωτάει η πωλήτρια - Γιατί, άμα σε φλίσου θα μτι δώσεις τζάμπα; λέει ο Λαρισαίος Τέλος, πάει να πάρει και μια κολόνια για τον γιο του. Του λέει ο πωλητής: - Τι θα θέλατε κύριε μου; - Μια κολόνια θα θίλα - For men; τον ρωτάει ο πωλητής - Α όχι! Αφόρητη! του λέει ο Λαρισαίος.... ιγού θέλου νατ φορέσου πρώτους!! Κουρασμένος, το βραδάκι πάει σε ένα μπαρ. Λέει λοιπόν στον μπάρμαν: - Ένα κνιάκ! - Μεταξάς; ρωτάει ο μπάρμαν - Γιατί; σι τρών; απαντά ο Λαρισαίος Την ίδια στιγμή μπαίνει ένας άγγλος στο μπαρ και λέει: - Two beers Γυρνάει ο Λαρισαίος αγριεμένος και του λέει: - Ααα κοίταξι να δεις, ισί τουν περνς όχι ιγώ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    αυτό είναι.

Μια και έξω να μην ανοίγεις και χίλια δύο ποστ...

αφότου έγραψα το πρώτο σχόλιο ,είδα το προφίλ σου...

Τρία χρόνια μεγαλύτερος
    Συναντιούνται δύο γύφτοι μετά από χρόνια και λέει ο ένας στον άλλο: - Τι κάνεις ρε Κίτσο; Χρόνια και ζαμάνια! Τι βρωμάει έτσι ρε συ; Πω πω βρώμα... Παπουτσίλα, τυρίλα... Βρωμάς απαίσια! - Εγώ βρωμάω ρε; Τον εαυτό σου τον έχεις μυρίσει τελευταία; Εσύ και αν βρωμάς! Σαν βώθρος βρωμάς και ζέχνεις! - Ε, καλά... Εγώ είμαι και 3 χρόνια μεγαλύτερος!

Ο Τοτός και τα φρούτα
    "Μπορείτε να μου αναφέρετε από ένα φρούτο", ρωτά η δασκάλα τα παιδιά στην τάξη. - "Πορτοκάλι", απαντά η μικρή Αννούλα. - "Μήλο", απαντά ο μικρός Γιωργάκης. - "Λάμπα", απαντά δυνατά ο Τοτός και κινεί την περιέργεια της δασκάλας. - "Τι λάμπα Τοτέ; τρώγεται η λάμπα", ρωτά η δασκάλα. Και ο Τοτός απαντά: "Πως δεν τρώγεται κυρία! Αφού έχω ακούσει το μπαμπά να λέει στην μαμά, σβήσε την λάμπα και έλα να την ΦΑΣ".

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis24
    απλα γαματο!!!!
    Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    λοιπον το ανεκδοτο ειανι για κρητικους, αλλα και για χωρια γενικοτερα...

ειναι που λετε ο Σηφης και ο Γιωργηςκαι συζητουν...και σε καποια στιγμη, λεει ο Σηφης στο Γιωργη...

-Ωρε Γιωργη...σου βαφτησα το παιδι...οποτε ημεστα κουμπαροι...να σε ρωτηξω...αμα παω με τη γυναικα σου ιντα θα μεστα?

και απαντα ο Γιωργης

-Πατσι

Ξένες Γλώσσες
    Σε μιά ραχούλα καθόνταν ο Σήφης και ο Μανούσος και αγνάντευαν την δύση του ήλιου στον Ψηλορείτη. Κάποια στιγμή πλησιάζει ένας τουρίστας καί τους λέει: - Ντου γιου σπικ ιγκλις; Κοιτιώνται οι δυό τους και απαντάει ο Μανούσος: - Τς. - Σπρέχεν ζι ντόιτς; - Τς. - Παρλάρε ιταλιάνο; - Τς. - Παρλέ βου φρανσέ; - Τς. - Πάρλα εσπανιόλ; - Τς. Απογοητευμένος ο τουρίστας απομακρύνεται. Λέει ο Σήφης του Μανούσου: - Μωρέ Μανούσο... - Μμμμ; - Μωρέ Μανούσο εν κατέομε καμμιά ξένη γλώσσα. Πρέπει να πάμε να μάθουμε καμμία... - Γιάντα μωρέ Σήφη; Ήντα να τηνε κάμομε; - Ε, τί... Για να μπορούμε να συνεννοηθούμε. - Και τούτος που ήξευρε πέντε μωρέ, συνεννοήθηκε;

Έλεος!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ