εχω ενα μαγαζακι.....οσον αφορα το φπα που πληρωνω καθε 3 μηνες,τι εξοδα δικαιολογουνται κ αφαιρουνται απο το φπα?τιμολογια αγορων που κανω+λογαριασμοι δεκο μονο?
ή κ αλλα?το ενοικιο περναει στο φπα?το ικα της υπαλληλου?το τεβε?
για πειτε?
![]()
![]()
εχω ενα μαγαζακι.....οσον αφορα το φπα που πληρωνω καθε 3 μηνες,τι εξοδα δικαιολογουνται κ αφαιρουνται απο το φπα?τιμολογια αγορων που κανω+λογαριασμοι δεκο μονο?
ή κ αλλα?το ενοικιο περναει στο φπα?το ικα της υπαλληλου?το τεβε?
για πειτε?
![]()
![]()
το ενοικιο δεν εχει φπα.
το ικα της υπαλληλου περναει στα εξοδα της επιχ και διαμορφωνει το αποτελεσμα της χρονιας αλλα και παλι δεν εχει φπα.
το τεβε σου επισης.
απο φπα αγορες+δαπανες σχετικες με την επιχ. οχι πχ να πηγαινεις για τρακ-ντει και την Α.Π.Υ εκει να την περνας πχ στο λιαν.εμποριο που εχεις σαν επιχειρηση σαν εξοδο. σε ελεγχο θα κοπει.
εξαρταται και τι "μαγαζακι" εχεις.
αυτο το Α.Π.Υ τι ειναι δεν καταλαβα......Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah
και την Α.Π.Υ εκει να την περνας πχ στο λιαν.εμποριο που εχεις σαν επιχειρηση σαν εξοδο. σε ελεγχο θα κοπει.
εξαρταται και τι "μαγαζακι" εχεις.![]()
Α(πόδειξη) Π(αροχής) Υ(πηρεσιών)
Τι είδους επιχείρηση είναι αυτή που δεν ξέρεις αν περνάνε τέτοιου είδους έξοδα στο ΦΠΑ και δεν ξέρεις τι είναι ΑΠΥ;;![]()
βρε ξερω τι ειδους περνανε στα εξοδα....απλα εκανα διαπιστωση οτι τελικα το κρατος το ιδιο σε κλεβει κ σε κανει να χρεωκοπεις....αρα το να μην κοψεις καποιες αποδειξεις ειναι μονοδρομος για να επιβιωσει μια πολυ μικρη επιχειρηση....οποιος αμφιβαλλει ή θελει να το παιξει τιμιος κ ηθικος κ οτι πρεπει να τα κοβουμε ολα κτλ κτλ ας μου πει για να του δειξω με υπολογισμους πως το κρατος ερχεται κ σε κλεβει νομιμοτατα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Α(πόδειξη) Π(αροχής) Υ(πηρεσιών)
Τι είδους επιχείρηση είναι αυτή που δεν ξέρεις αν περνάνε τέτοιου είδους έξοδα στο ΦΠΑ και δεν ξέρεις τι είναι ΑΠΥ;;![]()
θανο οχι ρε φιλε.....συγχωριανη ειναι η υπαλληλος...ντοπιαΑρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
και η υπαλληλος ειναι μηπως απο το ανατολικο μπλοκ?
![]()
![]()
ο φπα δεν ειναι δικος σου , αρα δεν ειναι και εξοδο...απλα το μεσαζοντα κανεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
βρε ξερω τι ειδους περνανε στα εξοδα....απλα εκανα διαπιστωση οτι τελικα το κρατος το ιδιο σε κλεβει κ σε κανει να χρεωκοπεις....αρα το να μην κοψεις καποιες αποδειξεις ειναι μονοδρομος για να επιβιωσει μια πολυ μικρη επιχειρηση....οποιος αμφιβαλλει ή θελει να το παιξει τιμιος κ ηθικος κ οτι πρεπει να τα κοβουμε ολα κτλ κτλ ας μου πει για να του δειξω με υπολογισμους πως το κρατος ερχεται κ σε κλεβει νομιμοτατα.....
θανο οχι ρε φιλε.....συγχωριανη ειναι η υπαλληλος...ντοπια![]()
τον εισπρατεις απο τον πελατη και τον αποδιδεις στην εφορια αφου πρωτα εχεις αφαιρεσει τον φπα που πληρωσες (στους προμηθευτες σου)
μην κοβοντας αποδειξη α)φοροκλεβεις (τον φπα που οπως ειπαμε δεν ειναι δικος σου) και β) φοροαποφευγεις (δηλωνοντας μικροτερο τζιρο και κατα συνεπεια , μικροτερο φορο εισοδηματος)...
για αυτο οταν σας λενε καποιοι εξυπνοι να μοιρασουμε τον φπα , να τους λετε "ασε φιλε , εσυ θα κερδισεις απο τον τζιρο" χαχαχα
ΥΓ. Για δειξε μας τους υπολογισμους σου
Keep on rocking in a free world !!!
εχεις πμΑρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
με αυτά που γράφεις και με αυτά που έχεις στην υπογραφήΑρχικά δημιουργήθηκε από kyko
βρε ξερω τι ειδους περνανε στα εξοδα....απλα εκανα διαπιστωση οτι τελικα το κρατος το ιδιο σε κλεβει κ σε κανει να χρεωκοπεις....αρα το να μην κοψεις καποιες αποδειξεις ειναι μονοδρομος για να επιβιωσει μια πολυ μικρη επιχειρηση....οποιος αμφιβαλλει ή θελει να το παιξει τιμιος κ ηθικος κ οτι πρεπει να τα κοβουμε ολα κτλ κτλ ας μου πει για να του δειξω με υπολογισμους πως το κρατος ερχεται κ σε κλεβει νομιμοτατα.....
έχω μια απορία
το "τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας"
σου λέει κάτι;
τι εγραψα κ σου φανηκε παραλογο?Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
με αυτά που γράφεις και με αυτά που έχεις στην υπογραφή
έχω μια απορία
το "τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας"
σου λέει κάτι;
τι σου φαινεται παραλογο στην υπογραφη μου?
ωραια τα λες φιλε μου...μαζι σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
ο φπα δεν ειναι δικος σου , αρα δεν ειναι και εξοδο...απλα το μεσαζοντα κανεις...
τον εισπρατεις απο τον πελατη και τον αποδιδεις στην εφορια αφου πρωτα εχεις αφαιρεσει τον φπα που πληρωσες (στους προμηθευτες σου)
μην κοβοντας αποδειξη α)φοροκλεβεις (τον φπα που οπως ειπαμε δεν ειναι δικος σου) και β) φοροαποφευγεις (δηλωνοντας μικροτερο τζιρο και κατα συνεπεια , μικροτερο φορο εισοδηματος)...
για αυτο οταν σας λενε καποιοι εξυπνοι να μοιρασουμε τον φπα , να τους λετε "ασε φιλε , εσυ θα κερδισεις απο τον τζιρο" χαχαχα
εγω ειμαι ελευθερος εππαγγελματιας (εργασιες οικοδομης) και θελω να σου κανω ενα ερωτημα.
Το ξερεις οτι κανεις σχεδον διωτης δεν θελει να αποδιδεις τον ΦΠΑ διαφορετικα χανεις την δουλεια?
Ποιον μεσαζοντα εννοεις?
Οι περισσοτεροι ελευθεροι επαγγελματιες (πχ Ξυλουργοι) εχουν πολυ χαμηλες τιμες διοτι δεν εχουν ουτε Εναρξη Εργασιας αρα ουτε παγια εξοδα,Δεη,Τηλεφωνα,Οτε,Λογιστη,ΤΕΒΕ =1000Ευρο
Πως θα επιβιωσω εγω και οι αλλες νομιμες επειχηρησεις?
Κανει κατι το κρατος για το μαυρο χρημα?
Εγω μπορω να κανω τον μεσαζοντα μονο σε μουτσες.
Ας δωσει το μπουρδελοκρατος ερμαιο τις τυχης,το παρακρατος των Δημοσιογραφων-των Δικαστικων-των πολιτικων,(η σειρα δεν ειναι τυχαια) μια λυση ωστε να μπορει Ο νομιμος να μην ειναι Ο μ@λακας.
Αντε τσαντιστηκα....Ποτε εχει TD Μεγαρα
...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
...δεν πληρωνω διοδια
Βλέπετε τι γίνεται με την περαίωση ; Πλαστά ή αληθινά όλα μέσα και τρως και την 15άρα. Ζεις σε ένα κράτος που σου συμπεριφέρεται σαν κλέφτη ακόμα κι αν θες να είσαι τίμιος. Πριν 6 χρόνια και μένα μου φαινόταν παράλογο και οπισθοδρομικό να κλέβει ένας επιχειρηματίας από δω κι από κει τα ψιλά, αλλά πλέον βλέπω τους μικρομεσαίους που πάνε να γλιτώσουν κάνα 100άρι ΦΠΑ και λέω και μπράβο.
Ο άλλος την παλεύει να ζήσει ο ίδιος κι οι 5 υπάλληλοί του κι η Α.Ε. αποδίπλα να κάνει πάρτυ με αναπτυξιακό, μίζα στον ορκωτό και βουλευτή στην τσέπη ; Βρε άντε μου στο διάολο για κράτος. Κλέψε φίλε κι άμα σου φαίνονται λίγα αυτά που σου καβατζώνει ο λογιστής, πάρε τηλέφωνο να δώσω μία "χείρα βοηθείας".
και τους μαυρους με τα σι ντι , τσαντες κλπ που κλεινουν τους μαγαζατορες κλπ κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από libali10
ωραια τα λες φιλε μου...μαζι σου!
εγω ειμαι ελευθερος εππαγγελματιας (εργασιες οικοδομης) και θελω να σου κανω ενα ερωτημα.
Το ξερεις οτι κανεις σχεδον διωτης δεν θελει να αποδιδεις τον ΦΠΑ διαφορετικα χανεις την δουλεια?
Ποιον μεσαζοντα εννοεις?
Οι περισσοτεροι ελευθεροι επαγγελματιες (πχ Ξυλουργοι) εχουν πολυ χαμηλες τιμες διοτι δεν εχουν ουτε Εναρξη Εργασιας αρα ουτε παγια εξοδα,Δεη,Τηλεφωνα,Οτε,Λογιστη,ΤΕΒΕ =1000Ευρο
Πως θα επιβιωσω εγω και οι αλλες νομιμες επειχηρησεις?
Κανει κατι το κρατος για το μαυρο χρημα?
Εγω μπορω να κανω τον μεσαζοντα μονο σε μουτσες.
Ας δωσει το μπουρδελοκρατος ερμαιο τις τυχης,το παρακρατος των Δημοσιογραφων-των Δικαστικων-των πολιτικων,(η σειρα δεν ειναι τυχαια) μια λυση ωστε να μπορει Ο νομιμος να μην ειναι Ο μ@λακας.
Αντε τσαντιστηκα....Ποτε εχει TD Μεγαρα
οκ τα ξερω ολα αυτα....
γιατι μου την πεφτεις ;![]()
εγω ειμαι το κρατος ;
Keep on rocking in a free world !!!
Δεν πειράζει, έχετε δίκιο. κλέψτε το ΦΠΑ γιατι δεν βγαίνετε, να κλέψει και ο εφοριακός επειδή του έκοψαν τα επιδόματα, να κλέψει και ο βουλευτής γιατί η προεκλογική εκστρατεία έχει μεγάλο κόστος, να κλέψει και ο εργολάβος γιατί τόσα χρόνια έπαιρνε τις δουλειές ο κολλητός της προηγούμενης κυβέρνησης-υπουργού.
Μαλάκα μου τέτοια διαβάζω μετά απο τέτοια κρίση και ένα ξέρω.
ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ....
Τα παιδιά μας λυπάμαι μόνο για το χάος που θα τους δώσουμε και γιατί δεν θα έχουμε την δυνατότητα να τους παρέχουμε κανένα εφόδιο...
![]()
![]()
εισ'ωραιος ermiss!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Δεν πειράζει, έχετε δίκιο. κλέψτε το ΦΠΑ γιατι δεν βγαίνετε, να κλέψει και ο εφοριακός επειδή του έκοψαν τα επιδόματα, να κλέψει και ο βουλευτής γιατί η προεκλογική εκστρατεία έχει μεγάλο κόστος, να κλέψει και ο εργολάβος γιατί τόσα χρόνια έπαιρνε τις δουλειές ο κολλητός της προηγούμενης κυβέρνησης-υπουργού.
Μαλάκα μου τέτοια διαβάζω μετά απο τέτοια κρίση και ένα ξέρω.
ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ....
Τα παιδιά μας λυπάμαι μόνο για το χάος που θα τους δώσουμε και γιατί δεν θα έχουμε την δυνατότητα να τους παρέχουμε κανένα εφόδιο...
βαζεις στην ιδια μοιρα:
-εφοριακο
-βο(υ)λευτη
-εργολαβο
κ ολους αυτους τους συγκρινεις με ποιους?με τα μαγαζια της γειτονιας σου που πληρωνουν το φπα τους....το οαεε τους....τον υπαλληλο....το ικα....τη δεη.....κ στο τελος ΑΝ βαλουν 100? στην τσεπη εχει καλως....αλλιως τον λοπου....μπραβο ρε!!!να εισαι καλα να χαιρεσαι τα παιδια σου!!!
![]()
![]()