Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 2 από 2

Θέμα: ΚΤΜ 640 lc4 sm κλοπη

Νέο μέλος

ΚΤΜ 640 lc4 sm κλοπη

Καλησπερα απλα θελω να πω το εξης, το 2007 την ημερα του Αγίου Κωνσταντίνου μου έκλεψαν το KTM μου 640 SM πορτοκαλί με Acrapovits από λαιμούς και FCR μηχανικό καρμπυλατέρ,από τότε δεν την παλεύω, στην αρχή πήρα ένα V-STROM 1000, λόγω βάρους συναγερμού κτλ αλλά δεν μου ταίριαζε καθόλου, επιτέλους μετά από τέσσερα χρόνια και ενώ είχα ξενερώσει με την ζωή μου το έδωσα, μετά πήρα ένα σκούτερ αλλά η έλλειψη αδρεναλίνης δεν παλεύεται. Τώρα όταν βρω τα λεφτά φυσικά, σκεύτομαι για το 690 SMR η το 950, 990 SM. Πάντως αυτό που θέλω να πω είναι πως πιθανότατα το μηχανάκι το έχει κάποιος άλλος τόσα χρόνια και κοντεύω να σκάσω, αν κάποιος πήρε 640 sm μεταχειρισμένο το 2007 να τσεκάρει αν η πίσω ανάρτηση είναι γρατζουνισμένη (το ελατήριο) πιθανών να έχει σκουριάσει κιόλας μετά από τόσα χρόνια. Το μηχανάκι είχε τότε γύρω στις 11000 χλμ. Επίσης τα κλειδιά που θα χρησιμοποιούσε δεν θα ταιριάζουν στη κλειδαριά του κράνους

Νέο μέλος Το avatar του/της MarD
    Φίλε λίγο σπάνιο να κυκλοφορεί όπως εκλάπη. Τις περισσότερες φορές μάλιστα γίνεται βίδες και πωλείται ως ανταλλακτικά.

Πάντως θα ήταν αφελές (εκτός και αν γινόταν εις γνώσιν του) κάποιος να αγόραζε μεταχειρισμένο χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Κι εμένα μου λένε να πάρω κανά V-Storm επειδή μου αρέσει να κάνω κάποια χιλιόμετρα παραπάνω και ταλαιπωρούμαι με το ΚΤΜ. Εγώ νομίζω πάντως ακριβώς αυτό που λες... Θα το μετανιώσω αν αποχωριστώ το ΚΤΜ.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2010, 19:48
  2. Ktm 640 Lc4 Sm
    από gtsagas στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 23:45
  3. 640 Lc4 sm γνωμες...
    από dodos_1 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2005, 04:25

Κανόνες δημοσιεύσεων