Καλημερα συνφορουμιτες,θα ηθελα τα φωτα σας αν γνωριζει καποιος.
Εχω παραγγειλει κατι fairing απο ebay για να εξηπηρετησω ενα φιλο(απο ebay εχω αγορασει απειρα πραγματα εδω και 3 χρονια και δεν ειχα προβλημα ποτε)
Πληρωσα 29/07/2010 και 13/08/2010 τα fairing εφυγαν απο hong kong με ems courier
Της 07/09/2010 εφοσον δεν εχω παραλαβει τιποτα ανοιγω ενα dispute και στο ebay και στο paypal,o ο πωλητης παρουσιαζει το tracking numper που μου εχει δωσει και εμενα λεει οτι το εστειλε,οντως εχει φυγει απο το μαγαζι του αλλα στην Ελλαδα δεν εχει φτασει ακομη.
Για να μην σας ζαλιζω πολυ το paypal εκλεισε την υποθεση εφοσον ειχα ανοιξει dispute και στο ebay και αναλαμβανει πλεον το ebay να λυσει τη διαφορα.(οτι δεν εχω παραλαβει ακομη δηλ.)
04/09/2010 κανω escalate την υποθεση να αναλαβει το ebay και να αποφασισει αν θα μου δωσουν τα χρηματα μου πισω πρωφανος,κανονικα η υποθεση πρεπει να κλεισει μεσα σε 48 εως 72 ωρες,ακομη δεν εχω παρει απαντηση.
Ο πωλητης λεει οτι ενημερωθηκε απο την ems courier και τo δεμα μου βρισκεται στο τελωνειο της Ελλδας,η πορτα πορτα που συνεργαζεται με την ems λεει οτι δεν εχει ερθει τιποτα στην Ελλαδα,το ebay δεν εχει απαντησει τιποτα ακομη και εγω εχω πληρωσει 385 ευρω και δεν εχω παραλαβει τιποτα
Εχει καποιος καποια συμβουλη να μου δωσει?
Ευχαριστω