Ο λόγος για τον γραφών...
Η ιστορία έχει ώς εξής. Εχθές το βράδυ βγάζοντας βόλτα τον μουργάκο στην γειτονιά, είδα κάποιον που είχε πλησιάσει ενα μούργο της περιοχής (γενικά άκακο) και εκεί που τον φώναζε γλυκά και ήρεμα, (όπου και φαντάστηκα για να τον χαϊδέψει) του τραβάει μια κλωτσιά που σπάραξε η καρδιά σου όταν το άκουσες να σκούζει... και αυτός γέλαγε...
Περνάω γρήγορα το λουράκι του μούργου σε κοντινό κολωνάκι και τρέχω στο σημείο... Ειλικρινά δεν μίλησα... ενα-δυο στο πρόσωπο και μια κλωτσιά στο στομάχι... έπεσε κάτω και συγκρατήθηκα μην τον τελειώσω επιτόπου. Το σκηνικό μάλλον κάποιος το είδε απο κοντινό σπίτι και κάλεσε ΔΙ.ΑΣ. Επιτόπου ήρθε πλήρωμα και άρχισαν οι ερωτήσεις... ο τύπος είχε μαζευτεί εντελώς (30-35 ετών περιπου αυτός, ...εγώ εκτός εαυτού κυριολεκτικά ).
Εξιστόρησα τα πράγματα στον αστυνομικό και του είπα τον λόγο που το έκανα.. .δεν σχολίασε αυτός, απλά κούνησε το κεφάλι. Σε συνέχεια πήγε να πάρει τα στοιχεία μας... τελικά όμως μόνο τα δικά μου, καθώς ο συγκεκριμένος ήταν παράνομα εδώ ώς αλλοδαπός και ήρθε η Α.Δ. και τον μάζεψε, για καλή μου ομολογουμένως τύχη, καθώς θα είχαμε τραβήγματα μετά.
Παρόλα αυτά σήμερα το πρωί παρουσιάστηκα στο τοπικό Α.Τ. για τα περαιτέρω (πιθανές μυνήσεις κτλ). Ο εκεί αξ. υπηρεσίας μου είπε πως αν ο αλλοδαπός παρέμενε νόμιμα στην Ελλάδα θα είχα τραβήγματα, αλλά επειδή θα απελαθεί λογικά το δικαστήριο δεν θα έχει υπόθεση λόγω απουσίας του.. οπότε μάλλον την γλύτωσα.....ειλικρινά όμως ρε παιδιά.. πείτε με βάρβαρο, κακούργο οτι θέλετε...
Το πόσο το ευχαριστήθηκα όταν τον ξάπλωσα δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Κακώς βέβαια αλλά ρε πστ μου... τι του έφταιγε το ζωντανό; Τέλος πάντων... κακή στιγμή και εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί, μιας και σε αυτό το σκηνικό φάνηκα τυχερός και δεν είχα τραβήγματα.
Gandalf