Σελίδα 1 από 18 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 260

Θέμα: Πέσαν κάτι "χοντρές".. και μετά αυτός συνελλήφθη και απελαύνεται...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

Exclamation Πέσαν κάτι "χοντρές".. και μετά αυτός συνελλήφθη και απελαύνεται...

Ο λόγος για τον γραφών...

Η ιστορία έχει ώς εξής. Εχθές το βράδυ βγάζοντας βόλτα τον μουργάκο στην γειτονιά, είδα κάποιον που είχε πλησιάσει ενα μούργο της περιοχής (γενικά άκακο) και εκεί που τον φώναζε γλυκά και ήρεμα, (όπου και φαντάστηκα για να τον χαϊδέψει) του τραβάει μια κλωτσιά που σπάραξε η καρδιά σου όταν το άκουσες να σκούζει... και αυτός γέλαγε...

Περνάω γρήγορα το λουράκι του μούργου σε κοντινό κολωνάκι και τρέχω στο σημείο... Ειλικρινά δεν μίλησα... ενα-δυο στο πρόσωπο και μια κλωτσιά στο στομάχι... έπεσε κάτω και συγκρατήθηκα μην τον τελειώσω επιτόπου. Το σκηνικό μάλλον κάποιος το είδε απο κοντινό σπίτι και κάλεσε ΔΙ.ΑΣ. Επιτόπου ήρθε πλήρωμα και άρχισαν οι ερωτήσεις... ο τύπος είχε μαζευτεί εντελώς (30-35 ετών περιπου αυτός, ...εγώ εκτός εαυτού κυριολεκτικά ).

Εξιστόρησα τα πράγματα στον αστυνομικό και του είπα τον λόγο που το έκανα.. .δεν σχολίασε αυτός, απλά κούνησε το κεφάλι. Σε συνέχεια πήγε να πάρει τα στοιχεία μας... τελικά όμως μόνο τα δικά μου, καθώς ο συγκεκριμένος ήταν παράνομα εδώ ώς αλλοδαπός και ήρθε η Α.Δ. και τον μάζεψε, για καλή μου ομολογουμένως τύχη, καθώς θα είχαμε τραβήγματα μετά.

Παρόλα αυτά σήμερα το πρωί παρουσιάστηκα στο τοπικό Α.Τ. για τα περαιτέρω (πιθανές μυνήσεις κτλ). Ο εκεί αξ. υπηρεσίας μου είπε πως αν ο αλλοδαπός παρέμενε νόμιμα στην Ελλάδα θα είχα τραβήγματα, αλλά επειδή θα απελαθεί λογικά το δικαστήριο δεν θα έχει υπόθεση λόγω απουσίας του.. οπότε μάλλον την γλύτωσα.....ειλικρινά όμως ρε παιδιά.. πείτε με βάρβαρο, κακούργο οτι θέλετε...

Το πόσο το ευχαριστήθηκα όταν τον ξάπλωσα δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Κακώς βέβαια αλλά ρε πστ μου... τι του έφταιγε το ζωντανό; Τέλος πάντων... κακή στιγμή και εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί, μιας και σε αυτό το σκηνικό φάνηκα τυχερός και δεν είχα τραβήγματα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ολο αυτο για να μας πεις οτι ξερεις να βαρας πεινασμένους μεταναστες;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αν αυτό κατάλαβες... τι να πω;...
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Πέσαν κάτι "χοντρές".. και μετά αυτός συνελλήφθη και απελαύνεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ο λόγος για τον γραφών...

Η ιστορία έχει ώς εξής. Εχθές το βράδυ βγάζοντας βόλτα τον μουργάκο στην γειτονιά, είδα κάποιον που είχε πλησιάσει ενα μούργο της περιοχής (γενικά άκακο) και εκεί που τον φώναζε γλυκά και ήρεμα, (όπου και φαντάστηκα για να τον χαϊδέψει) του τραβάει μια κλωτσιά που σπάραξε η καρδιά σου όταν το άκουσες να σκούζει... και αυτός γέλαγε...

Περνάω γρήγορα το λουράκι του μούργου σε κοντινό κολωνάκι και τρέχω στο σημείο... Ειλικρινά δεν μίλησα... ενα-δυο στο πρόσωπο και μια κλωτσιά στο στομάχι... έπεσε κάτω και συγκρατήθηκα μην τον τελειώσω επιτόπου. Το σκηνικό μάλλον κάποιος το είδε απο κοντινό σπίτι και κάλεσε ΔΙ.ΑΣ. Επιτόπου ήρθε πλήρωμα και άρχισαν οι ερωτήσεις... ο τύπος είχε μαζευτεί εντελώς (30-35 ετών περιπου αυτός, ...εγώ εκτός εαυτού κυριολεκτικά ).

Εξιστόρησα τα πράγματα στον αστυνομικό και του είπα τον λόγο που το έκανα.. .δεν σχολίασε αυτός, απλά κούνησε το κεφάλι. Σε συνέχεια πήγε να πάρει τα στοιχεία μας... τελικά όμως μόνο τα δικά μου, καθώς ο συγκεκριμένος ήταν παράνομα εδώ ώς αλλοδαπός και ήρθε η Α.Δ. και τον μάζεψε, για καλή μου ομολογουμένως τύχη, καθώς θα είχαμε τραβήγματα μετά.

Παρόλα αυτά σήμερα το πρωί παρουσιάστηκα στο τοπικό Α.Τ. για τα περαιτέρω (πιθανές μυνήσεις κτλ). Ο εκεί αξ. υπηρεσίας μου είπε πως αν ο αλλοδαπός παρέμενε νόμιμα στην Ελλάδα θα είχα τραβήγματα, αλλά επειδή θα απελαθεί λογικά το δικαστήριο δεν θα έχει υπόθεση λόγω απουσίας του.. οπότε μάλλον την γλύτωσα.....ειλικρινά όμως ρε παιδιά.. πείτε με βάρβαρο, κακούργο οτι θέλετε...

Το πόσο το ευχαριστήθηκα όταν τον ξάπλωσα δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Κακώς βέβαια αλλά ρε πστ μου... τι του έφταιγε το ζωντανό; Τέλος πάντων... κακή στιγμή και εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί, μιας και σε αυτό το σκηνικό φάνηκα τυχερός και δεν είχα τραβήγματα.

Gandalf

εγω μαζι σου οτι κι αν ακουσεις απο αλλους!

(και μιας και το θυμηθηκα, παω να γραψω στο "Σε ειδα" χτεσινο περιστατικο)

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    οταν λεω εγω πως αλλες "αξιες" εχουν και πως δεν εκτιμαν δεδομενα για μας....

επρεπε να ερθει στην θεση του αδυναμου ....ο "ΔΥΝΑΤΟΣ"

και Captain.....αν αυτο γινοταν στα εξωτερικα που ολοι αγαπατε.... θα τον στελναν σε φακελο σπιτι του...
    Accipere quam facere praestat injuriam

αξιος...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Πολύ ξύλο λέμε....έβαλε και στις τσέπες...

Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

SVX... αδερφέ... και Έλληνες δυστυχώς τα κάνουν. έτυχε και ήταν αλλοδαπός. Δυστυχώς η μαλακία είναι διεθνές φαινόμενο.

Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι πως απλά ήμουν τυχερός διότι θα μπορούσα να είχα ιστορίες τώρα. Και δυστυχώς για μένα η κίνηση ξυλοδαρμού επιφέρει μεγαλύτερη τιμωρία απο αυτόν που θα είχε μόνο κακοποιήση ζωντανού. ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τα ζώα (τα τετράποδα).

Gandalf

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Καλα του εκανες,εχει παραγινει το κακο! Ειναι που ειναι παρανομα στη χωρα αντι να καθησουν ηρεμα και ωραια εχουν και θρασσος τα κωλοπαιδια,μην πεταχτει κανεις και αρχισει κοπλιμεντα ρατσιστικου περιεχομενου,τους ζω καθημερινα και ξερω πολυ καλα τη λεω.

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μπραβο!

Και δεν εχει σημασια αν ηταν μεταναστης η ελληνας, τετοιοι τυποι εχουν μονο ενα χαρακτηριστικο: υπανθρωποι.

Και μια κλωτσια στα @@δια δεν θα εβλαπτε...αλλωστε εχουν αυτοι; δεν νομιζω....

Νέο μέλος
    χίλια χρόνια να ζήσεις φίλε μου. καλά του έκανες!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    άξιος άξιος

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ολο αυτο για να μας πεις οτι ξερεις να βαρας πεινασμένους μεταναστες;
    Εσύ αν δεις τέτοιο σκηνικό να τον κεράσεις μια πάστα.

Άντε και εις ανώτερα. Σε κάποιον με χαρτιά και ανήλικο την άλλη φορά.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σελίδα 1 από 18 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 15:17
  2. Βοηθεια πριν και μετα το στρωσημο !!!
    από Gilerakias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 10:47
  3. και μετα ξυπνησα
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 23:09
  4. Και μετά φταίνε που μας λένε αλήτες μηχανόβιους...
    από Wizard13 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2004, 14:38
  5. Και μετά τον τελικό;
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας