Και γινομαι συνηγορος του διαβολου... ποιο και γιατι? Ειναι το gsxr το πιο γρηγορο? Στριβει καλυτερα? η Μηπως το r1 δειχνει τον δρομο? cbr ηρεμη δυναμη η κατι παραπανω?
ZX10 ειδικο μηχανακι για ειδικα χερια?
Για να ακουσω αποψεις!!
Και γινομαι συνηγορος του διαβολου... ποιο και γιατι? Ειναι το gsxr το πιο γρηγορο? Στριβει καλυτερα? η Μηπως το r1 δειχνει τον δρομο? cbr ηρεμη δυναμη η κατι παραπανω?
Για να ακουσω αποψεις!!
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Σήμερα γιαπωνέζο ... CBR , διαφορετικά BMW > RSV4 > CBR > GSXR ... Τέλος . Γιατί δεν ξέρω να σου πω , διαίσθηση .
Περίμενε και το zx10r του 2011 , ακούγεται για πανηγύρι .
καταπληκτικη επεξηγηση (επιτελους μια καλη παλια διαμαχη)Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Σήμερα γιαπωνέζο ... CBR , διαφορετικά BMW > RSV4 > CBR > GSXR ... Τέλος . Γιατί δεν ξέρω να σου πω , διαίσθηση .![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ο ανεμος στο ειπε?το ρυακι?το φεγγαρι?κανας αλλος γνωστης μοτοσυκλετων απο αυτους που κανεις παρεα? (πουλια , δεντρα , πηγαδια )Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Περίμενε και το zx10r του 2011 , ακούγεται για πανηγύρι .
:rotflmao:![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
Για να ακουσω αποψεις!!
καιρο ειχαμε να δουμε τετοιο θεμα....![]()
και ερχομαι εγω και γινομαι ο ιδιος ο διαβολος....
ποιο για ποιον? για σενα? για τον Μπουστα? για τον Ροσσι? για τον Γιωργο τον Κουλαδη??
το πιο γρηγορο που? στην πιστα? στην βουτα? στον χωματοδρομο του χωραφιου του παππου σου?
στριβει πως? με φορα? με φρενα? με μεγαλη κλιση? με μικρη?
για απαντησε μου εσυ πρωτα σε ολα αυτα και μετα θα σου απαντησω εγω σε ολα τ'αλλα...
![]()
μετα απο εμπειρια σε hornet 600 αποφασισα να ανεβω κατηγορια...ο ξαδερφος μ εχει cbr1000 07. το μηχανακι ειναι αλλου..στο στριψιμο στο πατημα στα γκαζια... και ομως διαβαζω τοσα αρθρα και το cbr θεωρειται το πιο αργο.. το πιο φιλικο..ακομα και φιλικο εμενα με τρομαζει οταν επιταχυνει σε ρυθμους πρωτογνορους για εμενα.. ποσο διαφορετικα ομως μπορει να ειναι τα αλλα 1000?
oxi pali..
![]()
![]()
Σ'αυτα τα θέματα μιλάει η καρδιά!Ούτως ή άλλως είμαστε όλοι κάτω από τα όρια και των τεσσάρων!Η δικιά μου χτυπάει ninja!
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!
θεωρω τον ευατο μου ετοιμο για το μεγαλο βημα αλλα απειρο και με πολλα να μαθω ακομα.. ευχαριστω οσους απαντησαν...
συμφωνα με το μελος katath,εισαι μια χαρα ετοιμος να μεταπηδησεις στη κατηγορια SS.μη σου πω να παρεις και συ busa...
αν ο katath η οπως τον λενε ειναι ετοιμος gia busa.. εγω τοτε ειμαι ετοιμος για νασα!!
diladi gia pes mas esy trismegiste saroti ton piston xera tou oneirou ti prepei na kanei to palikari gia na parei ss afou parei thn adeia sou vevaia?Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
συμφωνα με το μελος katath,εισαι μια χαρα ετοιμος να μεταπηδησεις στη κατηγορια SS.μη σου πω να παρεις και συ busa...
πιστευω να σου απαντησε ο ενδιαφερομενος απο πανω...Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt
diladi gia pes mas esy trismegiste saroti ton piston xera tou oneirou ti prepei na kanei to palikari gia na parei ss afou parei thn adeia sou vevaia?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
πιστευω να σου απαντησε ο ενδιαφερομενος απο πανω...![]()
η μαλλον δεν το εγραψα σωστα...
pisteyo na sou apanthse o endiaferomenos apo panw...![]()