αδιάβροχα, μπότες, γάντια, κράνη και φύγαμε για βραδυνή βρόχινη:wacko:
θέλω να δω συμμετοχές ...![]()
Ευχαριστώ δεν θα πάρω.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Την έφαγα Σχηματάρι Αθήνα στο φόρτε της πριν 1 ώρα. Απο τις δυνατοτερες βροχές που εχω φάει, ο παράδρομος ποτάμι βαθύ και κόκκινο απο τα χώματα, η ΕΟ ποτέμι ρηχό αλλά με κύμα, σκοτάδι, ομίχλη κλπ. ΓΜΣΤ!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Τσάντα για τα σαλιγκάρια δεν βλέπω στον απαραίτητο εξοπλισμό...
Λοιπον γραφε ονοματα.
Τουμπιδης
Γλυστρας
Πεφτοπουλος
Μπουρμπουληθρας
Αδιαβροχος
Οτι Ναναι (Νορβηγος θερμαστης)
Που πας ρε Καραμητροοοοοοοο?![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Παπ επειδη βλεπω μεγαλη συμμετοχη κανε και ενα γκρουπακι για γυναικες.Μη σε πουνε και σεξιστη.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Καλά... αμα δεν βρείς "άντρες" για απόψε, έλα αύριο πρωί πρωί συνοδεία για Καλαμάτα με ημισλίκ λάστιχα.
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
έλα ντε... άμα έγραφε για γλυκά αγόρια θα γινόταν χαμός.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Παπ επειδη βλεπω μεγαλη συμμετοχη κανε και ενα γκρουπακι για γυναικες.Μη σε πουνε και σεξιστη.![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
Nα πάτε με το αυτοκίνητο, θα έχει πολύ νερό και τα ημισλίκ δεν παίζουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
Καλά... αμα δεν βρείς "άντρες" για απόψε, έλα αύριο πρωί πρωί συνοδεία για Καλαμάτα με ημισλίκ λάστιχα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
κοίτα που δε τσιμπάει κανείς ...:rotflmao:
Ακομα κι εκει εισαι αδιαβαστος.Εχει φεγγαρι ρε μαστορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
κοίτα που δε τσιμπάει κανείς ...:rotflmao:![]()
![]()
ούτε ένας ορίζοντας, ούτε ένας Tai, όλοι παραμυθάδες του κερατά ...![]()
ορίστε, μόλις σταμάτησε και η βροχή και μου το χάλασε ρε γμτ ...
Ε ρε και να τό'χες ποστάρει πριν τίς 5 το απόγευμα,να σού'ρθω στο μαγαζί έτοιμος για Πόρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
κοίτα που δε τσιμπάει κανείς ...:rotflmao:![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Με το Παπόρο?Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
έτοιμος για Πόρο.![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν τό'χω πια το βεστρόμ ρε συ.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Με το Παπόρο?![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
μολις μπήκα....
ουτε αδιάβροχα κράτησαν ουτε τίποτα.
Χαμός
![]()