Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 110

Θέμα: help

Οτι να ναι Το avatar του/της Rxakias

help

Καλησπέρα μετά από αρκετές μέρες ταλαιπωρίας θέλω λίγο βοήθεια πήγα το κατάστημα ************* . Μετά από συνεννόηση με τον ίδιο άφησα τη μοτοσικλέτα μου (Kawasaki Ζ750 2007) προς πώληση στο κατάστημα του με το λόγο του ότι το δικό μου κέρδος θα είναι 5000 εύρο. Αφού πουλήθηκε μου έκοψε μια απόδειξη ατρύπητη από εφορία ότι έλαβε προκαταβολή 5000ευρο και με 1 δάνειο 6000ευρο που μου έβγαλε μέσω τις euro bank και εγκρίθηκε αμέσως παραγγέλλαμε το Suzuki gsxr 750 2010 μοντέλο 11000ευρο συνολικό κόστος .Μετά από 2 εβδομάδες συνεχόμενες δικαιολογίες και καθυστερήσεις ότι το μηχανάκι δεν έχει εκτελωνιστεί κ δεν το έχει η Suzuki αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο ο ίδιος, έμαθα ότι το μηχανάκι εκτελωνίστηκε και το μόνο που έμενε ήταν να το παραλάβει και να μου το παραδώσει .Του το εξηγώ και το δέχεται και μου λέει αύριο θα το παραλάβω .Πάω και εγώ την επομένη μέρα να το δω και μου λέει “δεν το πήρα γιατί είχα επιταγή από μπλοκ και δεν δεχτήκαν στη Suzuki να μου το δώσουν θελαν μετρητά περίμενε μου λέει να πουλήσω κανένα μηχανάκι να έχω μετρητά να στο φέρω!!!” Βρίσκομαι στη 2η εβδομάδα ήδη και ακόμα περιμένω ένα μηχανάκι που έχω πληρώσει σε αυτόν και με το παραπάνω και δεν το έχω (ενώ ήδη πληρώνω τις πρώτες δώσεις) επειδή αυτός ξόδεψε αλλού το δάνειο και την προκαταβολή. Σίγουρα τα χρήματα θα τα βρει από δάνειο του επόμενου πελάτη και θα πηγαίνει λέγοντας…οπότε το νού σας......
    Αν έχει καμία ιδέα κάποιος δεκτή.

edited by VANDA (βλέπε εδώ)

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas

καλη δυναμη φιλε

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    συνενοησου με ενα δικηγορο και σε πρωτη φαση ας τον παρει ενα τηλεφωνο για να καταλαβει οτι δεν αστειευεσαι.αν συνεχισει το βιολι του στειλε ενα εξωδικο μαζι με την προειδοποιηση οτι θα κοινοποιησεις το θεμα οπου μπορεις

Μίλα και με τα κοπέλια εδώ:
    http://www.motek.gr
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σε ευχαριστώ Fournas

ispiros μήλισα με δικηγόρο μου είπε αν μπορώ να σταματήσω το δάνειο,πήγα στη τράπεζα αλλά επείδη εγκρίθηκε αμέσως καί εχοθν περάσει ήδη 4 εβδομάδες αποταμιέυτηκε οπότε του έκανα μία καταγγελία αμφισβήτησης συναλαγής ήταν το μόνο που μπορούσα από ότι μου είπαν. Επίσης μου είπε για εξόδικο αλλα θέλει μόνο για να ξεκινήσει τη διαδικασία 200 ευρα.

Μίλισα στο motek Εχετλαιος πολύ εξυπηρετικοί και έστειλα μαιλ αναλυτικά τα πάντα και θα με πάρουν τηλέφωνο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Κι ομως κατι τετοιοι εμποροι συνεχιζουν και διατηρουν μαγαζια και δουλευουν.

Κραταω μια "πισινη" για τον συγκεκριμενο μιας και εχει χρονια στο χωρο , και οντως μπορει να του ετυχε αναποδια με "ρευστo".
    Αλλα η κουβεντα , "περιμενε να πουλησω κατι , και θα εξυπερετηθεις κιεσυ"...ειναι ξεφτυλα.

Πες του να σου δωσει καβατζα μερικα κρανη ARAI , μπουφαν κλπ κλπ , κι οταν μπορεσει , του τα επιστρεφεις....θα του αρεσει η προσφορα ?

Οχι απλά έχουν μαγαζί αλλά το παίζει και αντιπροσοπεία kawasaki :S
    Για κανένα μπακάλικο καλοί είναι ...
    Σιγά μη μου δώσει κράνοι.

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    ε ρε κατι τυποι ......

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    επειδή λογικά θα την φέρει τη μηχανή και συνεπώς δεν υπάρχει κίνδυνος να σου φάει τα λεφτά

το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαπραγματευτείς κάποιας μορφής αποζημίωση.

Έχεις δύο επιλογές:

είτε να του ζητήσεις χρήματα,

είτε να του ζητήσεις κάποιο δώρο.

το δεύτερο είναι πιο εύκολο και για τον ίδιο να το δεχθεί και σίγουρα και εσένα θα σου είναι χρήσιμο.

Οπότε, τί θα έλεγες να του έπαιρνες κανά κράνακι (καλό και ακριβό εννοείται...)

καλη δυναμη φιλε

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    παει χαλασε ο κοσμος παντως ακου δω φαση τωρα ε???επειδη τον ξερω τον κωστα και ειχα παρει και μηχανη παλιοτερα απο κει και ειναι χρονια στο χωρο μου κανε εντυπωση... παντως δωστου λιγο χρονο να δεις πως θα παει και ζητα κανα δωρακι καλο καμια εξατμιση κλπ και εγω αυτης της γνωμης ειμαι....
    καλη υπομονη και καταληξη..
    Throttle that mysterious friend of ours

Όντως ο Κώστας είναι πολύ καίρο στο χώρο ! και από όσο ξέρω είναι και ιδιόκτητο το μαγαζί του για αυτό και τον εμπιστεύτικα και του έδωσα το Ζ750 πρίν παραλάβω το suzuki κ.τ.λ αλλα τελικά την πάτησα για αυτό μακριά... απο εδω και πέρα.
    Οπως λένε και οι παλιοί εμπιστοσίνη ουτε στο πωπω σου ακόμα και αυτός καμια φορά....

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Δηλαδή για να καταλάβω...

Πήρε τα ωραία σου λεφτά και αντί να σου φέρει το μηχανάκι έκλεισε τις τρύπες του δεξιά αριστερά ή ότι άλλο και τωρα λέει περίμενε να πουλήσω κάτι να πάρω λεφτά για να σου φέρω το μηχανάκι που ΗΔΗ έχεις πληρώσει ;;;;;;

ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν είμαι στη θέση σου....
    Give me fuel, Give me fire

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Δηλαδή για να καταλάβω...

Πήρε τα ωραία σου λεφτά και αντί να σου φέρει το μηχανάκι έκλεισε τις τρύπες του δεξιά αριστερά ή ότι άλλο και τωρα λέει περίμενε να πουλήσω κάτι να πάρω λεφτά για να σου φέρω το μηχανάκι που ΗΔΗ έχεις πληρώσει ;;;;;;

ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν είμαι στη θέση σου....

για το μαγαζατορα ευτυχως η για το παληκαρι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Throttle that mysterious friend of ours

Στεναχωρημένο μέλος Το avatar του/της olaeinai_dromos
    Γεμισαμε καθικια........
    Να περιμενεις δηλητηριο απο το στασιμο νερο.

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF