Καλησπέρα μετά από αρκετές μέρες ταλαιπωρίας θέλω λίγο βοήθεια πήγα το κατάστημα ************* . Μετά από συνεννόηση με τον ίδιο άφησα τη μοτοσικλέτα μου (Kawasaki Ζ750 2007) προς πώληση στο κατάστημα του με το λόγο του ότι το δικό μου κέρδος θα είναι 5000 εύρο. Αφού πουλήθηκε μου έκοψε μια απόδειξη ατρύπητη από εφορία ότι έλαβε προκαταβολή 5000ευρο και με 1 δάνειο 6000ευρο που μου έβγαλε μέσω τις euro bank και εγκρίθηκε αμέσως παραγγέλλαμε το Suzuki gsxr 750 2010 μοντέλο 11000ευρο συνολικό κόστος .Μετά από 2 εβδομάδες συνεχόμενες δικαιολογίες και καθυστερήσεις ότι το μηχανάκι δεν έχει εκτελωνιστεί κ δεν το έχει η Suzuki αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο ο ίδιος, έμαθα ότι το μηχανάκι εκτελωνίστηκε και το μόνο που έμενε ήταν να το παραλάβει και να μου το παραδώσει .Του το εξηγώ και το δέχεται και μου λέει αύριο θα το παραλάβω .Πάω και εγώ την επομένη μέρα να το δω και μου λέει “δεν το πήρα γιατί είχα επιταγή από μπλοκ και δεν δεχτήκαν στη Suzuki να μου το δώσουν θελαν μετρητά περίμενε μου λέει να πουλήσω κανένα μηχανάκι να έχω μετρητά να στο φέρω!!!” Βρίσκομαι στη 2η εβδομάδα ήδη και ακόμα περιμένω ένα μηχανάκι που έχω πληρώσει σε αυτόν και με το παραπάνω και δεν το έχω (ενώ ήδη πληρώνω τις πρώτες δώσεις) επειδή αυτός ξόδεψε αλλού το δάνειο και την προκαταβολή. Σίγουρα τα χρήματα θα τα βρει από δάνειο του επόμενου πελάτη και θα πηγαίνει λέγοντας…οπότε το νού σας......
Αν έχει καμία ιδέα κάποιος δεκτή.
edited by VANDA (βλέπε εδώ)