Διαβάζοντας τις παραπάνω συζητήσεις με θέμα τις εγγυήσεις, αναφέρω το παρακάτω πρόβλημα:
Αγορασα πριν απο περιπου1 μήνα το τζην clοver sys απο γνωστο κατάστημα στην Αθηνα.
Στο μήνα αυτό και ενώ το έχω χρησιμοποιήσει περίπου 5-6 φορες κυρίως σε σαβ/κες αποδράσεις διαπίστωσα τις εξής φθορες:
1. φθορα στο πίσω μέρος του (στο κώλο δηλαδή).Στην στο ένα σημείο εχει τρυπήσει.
2. τα προστατευτικά κόκκαλα στο γόνατα παρουσιάζουν σκισίματα πάνω στην αρθρωσή τους.
Με αυτά στην ουσία καταλαβαίνετε μέτα απο χρήση 6 μηνών προφανώς 6 μηνών το τζην να έχει αχρηστευθεί...
Πήγαίνω λοιπόν πίσω στο κατάστημα γνωρίζοντας ότι διαθέτει εγγύση 1 ετους.όλα καλα μου λέει ο πωλητής, θα το στείλουμε πίσω και λογικα θα αντικατασταθει απο την εταιρια.
το κακό είναι πως για να γίνει αυτό πρέπει να του πάω τη αποδειξει αγοράς και τα ταμπελάκια που έιχε πανω το τζην και αναφέρονταν στην εγγύηση του.
Του έιπα ότι δε πρέπει να τα έχω κρατήσει και ότι θα πήγαινα σπίτι να ψάξω.
Προφάνως και δ τα βρήκα, δ ήξερα ότι επρεπε να κρατήσω τη εγγύηση από τον τζην.....Για την απόδειξη εχω ένα φταιξιμο αλλα και πάλι μπορούμε να βρούμε το αντιγραφό της απο τον υπολογιστή του καταστήματος....
Αυριο θα περάσω απο εκεί για να αφήσω το τζην ζητώντας την αμέση αντικαταστασή του.
Εχουν κάποια βάση τα όσα μου έιπε ο πωλητής????