Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Ρε παιδιά αυτη η γρατζουνιά καλύπτεται ??

Ρε παιδιά αυτη η γρατζουνιά καλύπτεται ??

Καληπσερα σε ολους προσφατα ειχα ενα τρακαρισμα με το R1 μου.. ευτιχως ολα καλα εχω παει την μηχανη στον μαστορα και προχωραμε... απλα εχω μια απορια... εχει μια γρατζουνια απο το πεσιμο πανω στο πλαισιο... αυτην γινεται να την καλυψουν με καποιο τροπο ωστε να ειναι οπως ηταν πριν ??? οποιος γνωριζει καποιο μαγαζι εδω αθηνα η καποιον τροπο θα ηθελα να μου πει γιατι ο μαστορα μου λεει οτι αυτο ειναι φανο-δουλεια και οτι δεν ξερει ακριβως πως μπορει να καλυφθει με τελειοτητα !!

Να και μια φωτο !!!

http://img27.imageshack.us/img27/7091/06112010285.jpg

Racefit Growler...τελος!!

Re: Ρε παιδιά αυτη η γρατζουνιά καλύπτεται ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από SuzukiK8gr
    Καληπσερα σε ολους προσφατα ειχα ενα τρακαρισμα με το R1 μου.. ευτιχως ολα καλα εχω παει την μηχανη στον μαστορα και προχωραμε... απλα εχω μια απορια... εχει μια γρατζουνια απο το πεσιμο πανω στο πλαισιο... αυτην γινεται να την καλυψουν με καποιο τροπο ωστε να ειναι οπως ηταν πριν ??? οποιος γνωριζει καποιο μαγαζι εδω αθηνα η καποιον τροπο θα ηθελα να μου πει γιατι ο μαστορα μου λεει οτι αυτο ειναι φανο-δουλεια και οτι δεν ξερει ακριβως πως μπορει να καλυφθει με τελειοτητα !!

Να και μια φωτο !!!

http://img27.imageshack.us/img27/7091/06112010285.jpg
    αουτς!!!
    περαστικα.....φανταζομαι οτι μονο με ηλεκτροστατικη βαφη θα κανεις την καλυτερη δουλεια....
    ασε που θελει κ ενα ελαφρυ γεμισμα εσενα...κατι αντιστοιχο εχω κ γω στην αριστερη μερια στο πλαισιο αλλα εμενα ειναι ελαφρυ γδαρσιμο....με σπρεϋ φωτιας(ανθεκτικο στις υψηλες θερμοκρασιες)
    καπως καλυφθηκε....ειναι κ ματ κ οχι γυαλιστερο οποτε δεν κανει κ μπαμ απο μακρια
    παρα μονο αν πας κοντα

Μαμησετα... ηλεκτροστατικη βαφη τοπικα γυνεται ??? δηλαδη απο την μια ραφη στην αλλη

Πήγαινε σε αυτούς που κάνουν τοπικές βαφές στα αυτοκίνητα να το δουν και θα σου πουν σίγουρα. πάντως διορθώνεται τοπικά σίγουρα.
    RWD is all we need

Παρόμοια θέματα

1. Ελεοσ Ρε Παιδια!!!!
    από petridist στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:58
  2. Τι εγινε ρε παιδια;
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 07:37
  3. Ρε παιδιά...
    από DEMINIO στο forum Προτάσεις & σχόλια