νομίζω ότι βρήκαμε ένα από τα ... "άκυρα" ψηφοδέλτια των φετινών εκλογών
![]()
Υ.Γ. Αν και το old time classic είναι η γνωστή σκηνή με τις μούτζες από το Υπάρχει και Φιλότιμο
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά, μα πάρα πολύ σοβαρά να το τυπώσω και να το κολλήσω στη Βιτρίνα του μαγαζιού μου.
Δύο σε ένα, και γουστάρω αυτά που λέει οπότε με βρίσκει απολύτως σύμφωνο κι έτσι θα σταματήσουν να έρχονται και ν' αφήνουν κάρτες οι υποψήφιοι..
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
λεπτή φέτα σαλάμι αέρος στο φάκελο και μετά 5 λεπτά όλη η κάλπη πουτ@να απ τα λάδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
...Υ.Γ. Αν και το old time classic είναι ...
:wacko:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
και τί ακριβώς πιστεύεις ότι θα πετύχεις με αυτό τον τρόπο;Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
λεπτή φέτα σαλάμι αέρος στο φάκελο και μετά 5 λεπτά όλη η κάλπη πουτ@να απ τα λάδια.
:wacko:
τσ τσ τσΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
λεπτή φέτα σαλάμι αέρος στο φάκελο και μετά 5 λεπτά όλη η κάλπη πουτ@να απ τα λάδια.
:wacko:![]()
λεπτή, κατεψυγμένη "φέτα" βούτυρο :wacko: :wacko:
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Με λάδι δεν κάνουν το ξεμάτιασμα????Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
και τί ακριβώς πιστεύεις ότι θα πετύχεις με αυτό τον τρόπο;
:rotflmao: :rotflmao:
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
το ριξα!Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
μου στειλανε το παρακατω με mail.......
σκεφτομαι πααααρα πολυ σοβαρα να το εκτυπωσω σε καμμια 1000αρια αντιτυπα
κ να σταθω εξω απο το εκλογικο κεντρο την κυριακη να τα μοιρασω......
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εγώ; 'Εγραψα ποθές ότι το έκανα εγώ;Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
και τί ακριβώς πιστεύεις ότι θα πετύχεις με αυτό τον τρόπο;
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
...ναι ρε, και θα το δουν οι εφορευτικο-επίτροποι και χέστηκ'η φοράδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το ριξα!![]()
Η λύση βρίσκεται στα λόγια του Vaska, όπως την αλήθεια στους Sex Pistols..![]()
μακουλη οπως και αν αντιδρασεις στη φακα εισαι.οποτε διαλεγεις εναν τροπο και πορευεσαι.τοσο απλαΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
...ναι ρε, και θα το δουν οι εφορευτικο-επίτροποι και χέστηκ'η φοράδα...![]()
Η λύση βρίσκεται στα λόγια του Vaska, όπως την αλήθεια στους Sex Pistols..![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Nαι ρε εννοείται πλάκα σου κάνω, εγώ προσωπικά είμαι της αποχής κι ας ξέρω ότι είναι μαλ@κία. Τουλάχιστον το σαλαμάκι θα το κρατήσω να συνοδεύσει τη μπύρα και δεν απαυτώνονται κι αυτοί και οι κάλπες τους, έτσι κι αλλιώς πατωμένοι είμαστε. Ας πάρουμε θερμίδες τώρα που μπορούμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μακουλη οπως και αν αντιδρασεις στη φακα εισαι.οποτε διαλεγεις εναν τροπο και πορευεσαι.τοσο απλα
![]()
![]()
Σε κάθε θρεντάκι τώρα τελευταία όλο και κάποιοι συμφωνούν με τον vaska (3ο πρόσωπο, όπως ο Καίσαρας έτσι κι εγώ όταν αναφέρομαι στον εαυτόν μου πάντα χρησιμοποιώ 3ο πρόσωπο) που σημαίνει ότι περνάει ο λόγος μου. Τι λέτε δεν ψηφίζετε εμένα να βγάλω ατάκα κι επιτόπου έναν "αντιπιπικό" νόμο να την σπάσουμε σε καπετάνιους και λοιπούς πιπαδόρους. Νυν και μελλοντικούς.
:rotflmao: :rotflmao:
Ωραια ολα αυτα , αλλα αν δεν πατε να ψηφισετε υπευθυνα, στο τελος θα αποφασιζει παλι για εμας το 20% που ψηφιζει.
Α...και απο Δευτερα , μην ακουσω γκρινιες....
![]()