Καλησπερα σε ολους,
Θα ηθελα να κανω την απλη ερωτησουλα που εχω και στον τιτλο. Αγγλικο κλιμακιο εχουμε;;;
Ξερω οτι εχουμε Ολλανδικο Κλιμακιο αλλα Αγγλια κανεις;
Αν οχι, που δεν το νομιζω ολο και καποιος θα υπαρχει, τοτε θα το ανοιξω εγω...![]()
Καλησπερα σε ολους,
Θα ηθελα να κανω την απλη ερωτησουλα που εχω και στον τιτλο. Αγγλικο κλιμακιο εχουμε;;;
Ξερω οτι εχουμε Ολλανδικο Κλιμακιο αλλα Αγγλια κανεις;
Αν οχι, που δεν το νομιζω ολο και καποιος θα υπαρχει, τοτε θα το ανοιξω εγω...![]()
*VR46*
Winners find answers, loosers find excuses!!!
Challenges are what make life interesting,overcoming them is what makes life meaningful...
...και γουσταρουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
εχουμε ολλανδικο κλιμακιο?![]()
![]()
σε ποια πολη εισαι φιλε?
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Παρε μπυρονια ρε tifo!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
δωσε μπυρες !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*VR46*
Challenges are what make life interesting,overcoming them is what makes life meaningful...
Δεν ειμαι ακομα Αγγλια αλλα θα ειμαι αρκετα κοντα στο Λονδινο.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
σε ποια πολη εισαι φιλε?
*VR46*
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
δωσε μπυρες !!
![]()
![]()
![]()
ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!!!!!
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Και για να καταλαβει και ο ασχετος, οταν λεμε "αγγλικο" η "ολλανδικο" κλιμακιο, τι ακριβως εννοουμε;
Ελληνες που μενουν Αγγλια η Ολλανδια αντιστοιχα, Η Αγγλοι και Ολλανδοι που μενουν Ελλαδα;
Η δεν εχει σχεση;
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Εγώ πάντως από Ιανουάριο θα είμαι στο Λονδίνο. Οπότε θα προσχωρήσω στο Αγγλικό κλιμάκιο.
Καμμιά μπύρα θα πιούνε οι πραγματικοί Αγγλάρες;
Νομιζω θα πρεπει να το θεσουμε ως μελη του moto.gr που ζουν (και τρομοκρατουν τους δρομους) εκτος Ελλαδας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Africaptan
Και για να καταλαβει και ο ασχετος, οταν λεμε "αγγλικο" η "ολλανδικο" κλιμακιο, τι ακριβως εννοουμε;
Ελληνες που μενουν Αγγλια η Ολλανδια αντιστοιχα, Η Αγγλοι και Ολλανδοι που μενουν Ελλαδα;
Η δεν εχει σχεση;![]()
*VR46*
Και εγω απο Ιανουαριο! Αντε καλη αρχη!Αρχικά δημιουργήθηκε από satel
Εγώ πάντως από Ιανουάριο θα είμαι στο Λονδίνο. Οπότε θα προσχωρήσω στο Αγγλικό κλιμάκιο.
Καμμιά μπύρα θα πιούνε οι πραγματικοί Αγγλάρες;
*VR46*