Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Επάρκεια ανταλλακτικών; Πίπες...

Επάρκεια ανταλλακτικών; Πίπες...

Ε λοιπόν... Έχω που ακούω τόσα χρόνια για την "καλή" αντιπροσωπεία, την επάρκεια σε ανταλλακτικά, την ταχύτητα στην παράδοση κλπ κλπ κλπ.

Πάω σήμερα για σέρβις το νέο απόκτημα γιατί έκλεισε τις 60000 (μόλις 650χλμ στα χέρια μου), πάμε να βγάλουμε την πίπα του 3ου κυλίνδρου (ιδιαίτερα δυσπρόσιτη) και είναι σπασμένη, από κάποιον "χερά" μάστορα προφανώς στο παρελθόν. Ψάχνουμε ανταλλακτικό, πουθενά. Τελικά έχει ένα... Και πάω να το πάρω με τα πολλά. "Τυχερός είστε" ο πωλητής. Γιατί; "Δεν υπάρχει άλλη στην Ελλάδα". Καλά ρε παιδιά, είναι δυνατόν, το μηχανάκι δεν είναι και σπάνιο, άσε που εκεί που είναι οι μεσαίες πίπες για να βγουν, τα ατυχήματα κάθε άλλο παρά ασυνήθιστα θα είναι. "Εμ... τι να σας πω". ΟΚ και ας πούμε ότι δεν είχατε, τι θα γινόταν; "Αναμένετε δύο εβδομάδες για να έρθει από το εξωτερικό"...

Μετά από αυτό μπορώ να πω ότι:
    1. Επιτέλους το παραμυθάκι με τις "καλές" και "κακές" αντιπροσωπείες καλό είναι να κοπεί γιατί όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη...

2. Τις πίπες και τα μάτια σας οι κάτοχοι Fazer 1000 00-05 όσο αστείο και αν ακούγεται... Σκέφτομαι να παραγγείλω άλλη μία να την έχω κάβα!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Η οικονομική κατάσταση που όλοι βιώνουμε έχει επιπτώσεις σε όλους, μικρούς και μεγάλους επιχειρηματίες. Και το πρώτο μέτρο που παίρνουν - (με) είναι η μείωση της αποθήκης. Εταιρίες τεράστιες στον χώρο της πληροφορικής που ξέρω από 1ο χέρι, που είχαν 3 και 4 υποκαταστήματα στην Ελλάδα, συρρικνώθηκαν σε 1. Η επάρκεια του στοκ εξαρτάται από τον product manager και πόσο καλά μπορεί να διαχειριστεί τα νέα πλέον δεδομένα. Οπότε πρέπει αν θέλουμε να επιβιώσουμε να είμαστε αρκετά σφιχτοί με τις παραγγελίες γιατί η αποθήκη έχει κόστος υπολογίσιμο πιά. Και είναι αμαρτία να κλείνεις τα λεφτά σου και να τα βλέπεις να κάθονται.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar

Re: Επάρκεια ανταλλακτικών; Πίπες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Ε λοιπόν... Έχω που ακούω τόσα χρόνια για την "καλή" αντιπροσωπεία, την επάρκεια σε ανταλλακτικά, την ταχύτητα στην παράδοση κλπ κλπ κλπ.

Πάω σήμερα για σέρβις το νέο απόκτημα γιατί έκλεισε τις 60000 (μόλις 650χλμ στα χέρια μου), πάμε να βγάλουμε την πίπα του 3ου κυλίνδρου (ιδιαίτερα δυσπρόσιτη) και είναι σπασμένη, από κάποιον "χερά" μάστορα προφανώς στο παρελθόν. Ψάχνουμε ανταλλακτικό, πουθενά. Τελικά έχει ένα... Και πάω να το πάρω με τα πολλά. "Τυχερός είστε" ο πωλητής. Γιατί; "Δεν υπάρχει άλλη στην Ελλάδα". Καλά ρε παιδιά, είναι δυνατόν, το μηχανάκι δεν είναι και σπάνιο, άσε που εκεί που είναι οι μεσαίες πίπες για να βγουν, τα ατυχήματα κάθε άλλο παρά ασυνήθιστα θα είναι. "Εμ... τι να σας πω". ΟΚ και ας πούμε ότι δεν είχατε, τι θα γινόταν; "Αναμένετε δύο εβδομάδες για να έρθει από το εξωτερικό"...

Μετά από αυτό μπορώ να πω ότι:
    1. Επιτέλους το παραμυθάκι με τις "καλές" και "κακές" αντιπροσωπείες καλό είναι να κοπεί γιατί όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη...

2. Τις πίπες και τα μάτια σας οι κάτοχοι Fazer 1000 00-05 όσο αστείο και αν ακούγεται... Σκέφτομαι να παραγγείλω άλλη μία να την έχω κάβα!
    ναι αλλά πρέπει να αναγνωρίσεις ότι δούλευε και με σπασμένη πίπα

Και στην δική μου δουλειά το ίδιο γίνεται. Αλλά δεν μιλάμε για κάτι "περίεργο" και σπάνιο... Ξαναλέω, είναι πανεύκολο να σπάσει εκεί που είναι. Και όπως και να έχει, άλλο πράγμα να κρατάς ένα χαμηλό στοκ (έστω 10-15 κομμάτια) άλλο καθόλου και να λες στον πελάτη ότι θα μείνει χωρίς μηχανή 2 εβδομάδες για το τίποτα. Το επόμενο βήμα ποιό είναι; Θα θέλεις τακάκια και θα σου λέει πέρνα σε 15;

Η BMW έτσι σας κάνει και το θεωρείτε νορμάλ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πως κάνεις έτσι για μία πίπα;

Που είναι ο πάκτεν και ο tpap... :rotflmao:

Re: Re: Επάρκεια ανταλλακτικών; Πίπες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    ναι αλλά πρέπει να αναγνωρίσεις ότι δούλευε και με σπασμένη πίπα
    Ναι ΟΚ αυτό ήταν περίεργο. Και τυχερό μάλλον. Δεν θα το άντεχα το Yamatriumph...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Καμμια φορά μπορεί να μην είναι και πολύ ξυπνιος ο υπάλληλος, αλλά μήπως πχ για παλιό R1 εχει πίπες και είναι ίδιες μια και το μοτέρ είναι το ίδιο?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Και στην δική μου δουλειά το ίδιο γίνεται. Αλλά δεν μιλάμε για κάτι "περίεργο" και σπάνιο... Ξαναλέω, είναι πανεύκολο να σπάσει εκεί που είναι. Και όπως και να έχει, άλλο πράγμα να κρατάς ένα χαμηλό στοκ (έστω 10-15 κομμάτια) άλλο καθόλου και να λες στον πελάτη ότι θα μείνει χωρίς μηχανή 2 εβδομάδες για το τίποτα. Το επόμενο βήμα ποιό είναι; Θα θέλεις τακάκια και θα σου λέει πέρνα σε 15;

Η BMW έτσι σας κάνει και το θεωρείτε νορμάλ;

Που είναι ο πάκτεν και ο tpap... :rotflmao:
    Δεν ξέρω τι τους κάνει η BMW αλλά αν περίμεναν από μένα λεφτά θα είχαν πάει άπατοι. Τ' αναλώσιμα τ' αγοράζω αρκετό καιρό πριν τα χρειαστώ και ποτέ από επίσημο. Αλλά το δικό σου είναι άλλο θέμα, είναι ανταλλακτικό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    ..πχ για παλιό R1 εχει πίπες και είναι ίδιες μια και το μοτέρ είναι το ίδιο?
    Έχει άλλη κεφαλή, αλλά ίσως, μπορεί, αν φτάναμε εκεί θα το δοκίμαζα.

Vaska δεν είχες 1200GS? Λάθος θυμάμαι; Σόρι!

Έχει άλλη κεφαλή, αλλά ίσως, μπορεί, αν φτάναμε εκεί θα το δοκίμαζα.

Vaska δεν είχες 1200GS? Λάθος θυμάμαι; Σόρι!
    Ναι ρε GS έχω αλλά το δικό μου παραδόξως δεν έχει θέματα. Μόνο αναλώσιμα.

Παλαιό μέλος
    Δυστηχως οι εποχες που ζουμε θα μας φερουν αντιμετωπους με τετοιες καταστασεις.....και στον χωρο μου (χρωματα οικοδομων) υπαρχουν εταιρειες που εχουν ελειψη πρωτων υλων και δεν μπορουν να παραγουν.......αλλα η YAMAHA ειναι απαραδεκτη.Θα επρεπε να εχει στοκ σε τετοιου ειδους ανταλλακτικα....

Γιαννη μην την παρκαρεις κοντα στο BANDIT γιατι ζηλευει και θα εχεις "παρενεργειες"!!!!
    1992-1994 HONDA C50 6V
    1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
    1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
    1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
    2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
    2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i

Παρόμοια θέματα

1. Τιμές ανταλλακτικών για CBF-250.
    από Alexander στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2016, 15:11
  2. Μονοπωλειο Ανταλλακτικων Honda