Ε λοιπόν... Έχω που ακούω τόσα χρόνια για την "καλή" αντιπροσωπεία, την επάρκεια σε ανταλλακτικά, την ταχύτητα στην παράδοση κλπ κλπ κλπ.
Πάω σήμερα για σέρβις το νέο απόκτημα γιατί έκλεισε τις 60000 (μόλις 650χλμ στα χέρια μου), πάμε να βγάλουμε την πίπα του 3ου κυλίνδρου (ιδιαίτερα δυσπρόσιτη) και είναι σπασμένη, από κάποιον "χερά" μάστορα προφανώς στο παρελθόν. Ψάχνουμε ανταλλακτικό, πουθενά. Τελικά έχει ένα... Και πάω να το πάρω με τα πολλά. "Τυχερός είστε" ο πωλητής. Γιατί; "Δεν υπάρχει άλλη στην Ελλάδα". Καλά ρε παιδιά, είναι δυνατόν, το μηχανάκι δεν είναι και σπάνιο, άσε που εκεί που είναι οι μεσαίες πίπες για να βγουν, τα ατυχήματα κάθε άλλο παρά ασυνήθιστα θα είναι. "Εμ... τι να σας πω". ΟΚ και ας πούμε ότι δεν είχατε, τι θα γινόταν; "Αναμένετε δύο εβδομάδες για να έρθει από το εξωτερικό"...
Μετά από αυτό μπορώ να πω ότι:
1. Επιτέλους το παραμυθάκι με τις "καλές" και "κακές" αντιπροσωπείες καλό είναι να κοπεί γιατί όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη...
2. Τις πίπες και τα μάτια σας οι κάτοχοι Fazer 1000 00-05 όσο αστείο και αν ακούγεται... Σκέφτομαι να παραγγείλω άλλη μία να την έχω κάβα!