Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: crypton r '02 μπιέλα ->420 ευρώ

Παλαιό μέλος

crypton r '02 μπιέλα ->420 ευρώ

Όπου και να ρωτήσω τόσο θα μου πουν (συνεργείο γνωστού μου έδωσε αυτήν την τιμή όχι η αντιπροσωπεία.
    Να υποθέσω ότι οι περισσότεροι συμφωνείτε ότι καλύτερα άλλο παπί παρά επισκευή μπιέλας ε?
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    kala ama einai gnwstou το συνεργειο, αμα ηταν αγνωστος ποσα θα σου ζηταγε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ:γυρω στα 500 παιρνεις παπι αλλο...δε σε συμφερει να το φτιαξεις εκτος αμα στο φτιαξει κανας γνωστος...

Παλαιό μέλος
    Αυτό έχω ακούσει γενικώς και ψάχνομαι για μτχ παπί. Αλλά έχω ακόμη ψάξιμο γιατί είτε τα χλμ θα είναι πολλά και η τιμή χαμηλή, είτε το αντίστροφο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Δεν είναι μόνο η μπιέλα. Μαζί με τη μπιέλα είναι. κύλινδρος. πιστόνι, ελατήρια, τσιμούχες, φλάντζες δίσκοι εργασία τόρνου, εργασία μηχανικού.
    Δεν είναι πολλά τόσα παίρνουν οι περισσότεροι, σε πρόσφατη γενική επισκευή που έκανα στο αστρεα γκραντ μου πήγε χωρίς κυλιδροπίστονα και κεφαλή 250 ευρώπουλα και τιμή για εμένα
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

αλλο μοτερ απο crypton πανε παρε βρισκεις ευκολα απο 150 μερχι 300 ευρα αναλογα με την κατασταση .αλλιως πουλα το και παρε αλλο μηχανακι.και οτι και αν κανεις παντα λαδια καλα στο μοτερ και στο μαξ και μη το πηγαινεις συνεχεια τερμα γιατι ερχεται αυτη η στιγμη που χωνεις το χερι βαθια στη τσεπη και το μετανιωνεις..

Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
    αλλο μοτερ απο crypton πανε παρε βρισκεις ευκολα απο 150 μερχι 300 ευρα αναλογα με την κατασταση
    Επειδη ειμαι στα τελειωματα ανακατασκευης ενος crypton T105 (το ποολλλλυυυ παλιο crypton)...κινητηρα δε θα βρεις ευκολα και αν βρεις...να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι απο 300 ευρω και πανω. Και μετα ερχεται το ερωτημα.....θα ειναι καλος...ή θα δωσω 300...και δε ξερω γω ποσα αλλα στο μαστορα να μου τον κοτσαρει απανω και θα χαρχαλιζει σα μπετονιερα οταν πετας το χαλικι?
    Ειναι μεγαλο ρισκο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
    .αλλιως πουλα το και παρε αλλο μηχανακι.και οτι και αν κανεις παντα λαδια καλα στο μοτερ και στο μαξ και μη το πηγαινεις συνεχεια τερμα γιατι ερχεται αυτη η στιγμη που χωνεις το χερι βαθια στη τσεπη και το μετανιωνεις..
    Πουλα το...ειναι λιγακι δυσκολο αν εχει τοσο μεγαλο προβλημα και ειναι αμρτια να το δωσει 100-150 ευρω για ανταλλακτικα.
    Οσο για για τα λαδια και το σκισιμο...θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα. Τα παπια ειναι σκυλια....και το λεω απο εμπειρια ζωης (πως τα λεω ο "πουστης".... ..ειμαι πολυ μεγαλος τελικα )...αφου ειχα ενα Astrea Grand 12 χρονια και περα απο μια αλλαγη δισκων και ρυθμισμα βαλβιδων δεν ειχε γινει τιποτα αλλο στο μοτερ για 55.000χλμ και το μηχανακι συμπεριφεροταν σαν καινουριο και αυτο επειδη καθε 3000-4000χλμ ή αλλιως μαι φορα το χρονο αλλαγη λαδιων με καλα λαδια και οχι των ?4 το λιτρο...μπουζι καθε 10000χλμ και καθαρισμα καρμυρατερ+αλλαγη φιλτρου βενζινας 1 φορα το χρονο.
    Ολα αυτα σε αντιθεση με το crypton που ανακατασκευασα το οποιο ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειχε αφησει στο ελεος του καιρου σε σημειο που ο κινητηρας ηταν αχρηστος (βολαν,δισκοι,κυλιδροπιστονο) και χαρχαλιζε, η μιζα ανοιχτηκε και πεφτανε κομματια απο μεσα, το καρμπυρατερ ηταν πιο βρωμικο απο αλυσιδα κτλ.
    Με λιγα λογια ...γιατι κατανταω κουραστικος ...προσεχουμε για αν εχουμε!

Παρόμοια θέματα

1. βαρανε μπιελα τα crypton στα 30000χμ;
    από nic mor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2009, 22:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ