Τι σκέφτεται ο εγκέφαλος ενός αναβάτη μηχανής απο την ώρα που θα πάρει την μηχανή , μέχρι που θα φτάσει στον προορισμό του και θα μπεί στον όποιο χώρο είναι να πάει;
- Μηχανική κίνηση να βάλω κράνος και μπουφάν. (γμτ, σαν τον αστακό νιώθω πάλι)
- Γύρσμα κλειδιού... χίλιες δύο προσευχές να πάρει μπροστά με το κρύο και να μην κάνει το γνωστό «γκρρρ-γκρρρ» δηλώνοντας αδύναμη μπαταρία.
- Ωραία πήρε.. κούμπωμα πρώτης..-ΓΚΑΠ—Το $#@@#@!#@! του μέσα. Πάλι ξέχασα το λουκέτο, ελπίζω να μην χάραξε την δισκοπλακα... ουφ.. ευτυχώς!
- Σιγά σιγά τώρα... ΦΡΕΝΟΟΟΟΟ... (μέσα απο το κράνος) που πας ρε μαλάκα με 1000 μέσα στα στενά;;; Θα μας κάνει και πρωινό σεφτέ.
- (εν κινήσει) .. να περάσω τον κουτάκια μπροστά που πάει σαν την κότα... Στο φανάρι να βγώ μπροστά γιατί θα με πάρει παραμάζωμα ο βλάκας που σκαλίζει την μύτη του και παίζει με το ραδιόφωνο.
- (Παράλληλα με τα Ι.Χ. πάνω στην διαχωριστική)... βλέμα αριστερά δεξιά... Θα βγεί/στρίψει αυτός;,... ο επόμενος;... ο μεθεπόμενος;...Ευτυχώς έχει πήξιμο και δεν έχουν χώρο να κάνουν βλακείες.
- ΩΩΩΩΩΠΠΠΠ!... τι πιπίνι είναι αυτό μέσα στο SMART;.. για κάτσε να πάω πιο σιγά και λίγο πιο πίσω να έχω και θέα. ΤΙ ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ;.... ολόκληρη λωρίδα δεν σου φτάνει και έρχεσαι πάνω μου;... α .. κατάλαβα.. σου κόβω την θέα!
- Οχι πάλι ρε γμτ λεωφορείο.. πάλι μαζούτ με το κιλό θα φάμε. (κοιτώντας γύρω-γύρω) και δεν έχει και χώρο να ξεφύγω ρε πστ μου! Κοίτα που φτάσαμε ακόμα και στην διήθηση πήξιμο.
- Γυαλίζει.. γυαλίζει.. ωχ διαγράμμιση που γυαλίζει... Πάμε χαλαρά, σχεδόν όρθια την στροφή.. ουφ.. την γλυτώσαμε και σήμερα.
- Κοίτα να δείς που θα πεταχτεί ο παπάρας μέσα απο τα πηγμένα Ι.Χ. (ΤΣΟΥΠ... Τρέχοντας ενας πεζός-highlander διασχίζει κάθετα τον δρόμο).. έχε χάρη ρε μαλακισμένο που δεν πήγαινα με πολλά να σε κάνω σουβλάκι με ολίγη.
- (φτάνοντας).. που να την αφήσω; .. εδώ;... μπα! Εδώ είναι τόσο στενά θα κάνει πίσω ο βλάκας με το jeep και θα την ρίξει κάτω...Στο πεζοδρόμιο; Ωχ .. δημοτομπάτσος με ραβασάκια και τα μοιράζει πιο πέρα. Το κέρατο μου. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. Μην την σηκώσει κανά αλάνι και την ψάχνω.
- (Με τα πολλά παρκάρει σε οπτικό πεδίο απο το παράθυρο της δουλειάς). Ωραία , κάτσε να ξαρματωθεί ο Robocop τώρα
- Κλειδαριά μπροστά..που στο διάολο είναι το γαμώκλειδο.. α! Νάτο. Κλειδαριά πίσω.. ωραία.. συναγερμός .. πολύ καλά. ΟΥΦ!!! 5 λεπτά ολόκληρη διαδικασία ρε γμτ... γιατί με κοιτάνε περίεργα;;.. Α! Το κράνος! Θα νομίζουν οτι πάω για καμιά ληστεία. .. να φτιάξουμε και την φράτζα/χαίτη (οι τύπου Σαβάλας κοιτάνε να φτιάξουν το πουκάμισο συνήθως που έχει βγεί απο την κοιλιά!)
- (στον χώρο εργασίας) πρώτο πράγμα .. κάτσε να δούμε αν είναι ακόμα εκεί η μηχανή (κάτι που γίνεται ανά τακτικότατο χρονικό διάστημα). Κράνος στο γραφείο (ΓΚΟΥΠ)... οχι ρε γαμώτο πάλι... άλλο ενα σημάδι, άλλο ενα αυτοκόλητο. Ταπετσαρία το έχω κάνει.
- (Ήχος συναγερμού) .. –Λαχανιασμένος και μάτια γουρλωμένα-... τον μαλάκα .. τόσο χώρο έπρεπε να σπρώξει την μηχανή για να περάσει; Που είναι το control;.. με λαχτάρισες βλάκα.
Το σκηνικό είναι ενα τυπικό δείγμα που σε πολλά απο αυτά τα περνάμε όλοι καθημερινά. Απλά αν έχετε κάτι συμπληρώνετε...

Τα ίδια κάνω και στο γυρισμό. Μόλις βλέπω τα κουτιά μαζοχιστικά πηγμένα το ένα πίσω απ τ αλλο τρελαίνομαι θέλω να ξεφύγω όσο μπορώ. Ένα πρωινό συνάδελφος κουτάκιας κιόλας μου είπε : Καλά ρε μλκ τι πας διπλωμένος τάπα κάθε πρωί μες στο Ψυχικό :wacko:
...

...μην την κάνεις καρναβάλι!!!