Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: para ligo.....

para ligo.....

Ενας τυπας εχασε τα παντα,χρωστουσε σε τραπεζες,ηταν σε απελπιστικη κατασταση.Το μονο που του ειχε μεινει ηταν το σπιτι του που ηταν σιγουρος οτι θα το χασει απο τις τραπεζες.Αποφασιζει λοιπον να αυτοκτονησει.Λιγο πριν πηδηξει απο την ταρατσα εμφανιζεται ο Αρχαγγελος Γαβριηλ και του λεει
    -Μην το κανεις αυτο,υπαρχει λυση.
    -Τι λυση;ρωταει αυτος
    -Πουλησε το σπιτι σου
    -Και να το πουλησω παλι δε φτανουν τα λεφτα για να ξεχρεωσω αρχαγγελε,ασε με να πεθανω.
    -Πουλα το σπιτι σου παρε τα λεφτα και θα παμε στο καζινο λουτρακιου και θα τα πονταρεις ολα στο νουμερο 12.
    -Μα τι λες ρε συ αρχαγγελε....
    -Κανε αυτο που σου λεω.

Ο τυπας λοιπον την αλλη μερα πουλαει το σπιτι παιρνει το μετρητο και παει με τον Αρχαγγελο Γαβριηλ στο καζινο λουτρακιου.Παει σε μια απο τις ρουλετες,γυριζει και ριχνει μια ματια στον αρχαγγελο που στεκοταν πισωτου,εκεινος του γνεφει καταφατικα και του ψιθυριζει
    -Τ ο 12 τεκνον μου

Βαζει ολο το ποσο στο 12 κι αρχιζει η ρουλετα να γυρναει.....γυριζει η μπιλια...γυριζει...και παει και καθεται στο νουμερο 11.Και λεει τοτε ο Αρχαγγελος Γαβριηλ απο πισω του..
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .

-Οχι ρε πουστη μου...για ενα.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: para ligo.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    Ενας τυπας εχασε τα παντα,χρωστουσε σε τραπεζες,ηταν σε απελπιστικη κατασταση.Το μονο που του ειχε μεινει ηταν το σπιτι του που ηταν σιγουρος οτι θα το χασει απο τις τραπεζες.Αποφασιζει λοιπον να αυτοκτονησει.Λιγο πριν πηδηξει απο την ταρατσα εμφανιζεται ο Αρχαγγελος Γαβριηλ και του λεει
    -Μην το κανεις αυτο,υπαρχει λυση.
    -Τι λυση;ρωταει αυτος
    -Πουλησε το σπιτι σου
    -Και να το πουλησω παλι δε φτανουν τα λεφτα για να ξεχρεωσω αρχαγγελε,ασε με να πεθανω.
    -Πουλα το σπιτι σου παρε τα λεφτα και θα παμε στο καζινο λουτρακιου και θα τα πονταρεις ολα στο νουμερο 12.
    -Μα τι λες ρε συ αρχαγγελε....
    -Κανε αυτο που σου λεω.

Ο τυπας λοιπον την αλλη μερα πουλαει το σπιτι παιρνει το μετρητο και παει με τον Αρχαγγελο Γαβριηλ στο καζινο λουτρακιου.Παει σε μια απο τις ρουλετες,γυριζει και ριχνει μια ματια στον αρχαγγελο που στεκοταν πισωτου,εκεινος του γνεφει καταφατικα και του ψιθυριζει
    -Τ ο 12 τεκνον μου

Βαζει ολο το ποσο στο 12 κι αρχιζει η ρουλετα να γυρναει.....γυριζει η μπιλια...γυριζει...και παει και καθεται στο νουμερο 11.Και λεει τοτε ο Αρχαγγελος Γαβριηλ απο πισω του..
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .

-Οχι ρε πουστη μου...για ενα.

ontos..para ligo..

na gelaso..

Κόψτε το μαύρο, δεν θα φτάσει για όλους. :rotflmao: :rotflmao:

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αν είσαι γεμάτος θετική ενέργεια το βλέπεις το πράγμα από τη θετική πλευρά του...

Ο τύπος εκεί που θα αυτοκτονούσε, έζησε λίγο παραπάνω, έκανε και το κομμάτι του στο καζίνο, έβαλε και μέσα την τράπεζα που τώρα δεν θα έχει σπίτι να βγάλει σε πλειστηριασμό

Εγω αλλιως το ηξερα αυτο Ο.ο

Ο ιδιος επιχειρηματιας που ειχε χασει τα παντα κτλ, γυριζει σπιτι του και βρισκει τη γυναικα του να καβαλιεται με τον κουμπαρο...

Οποτε παει ο κακομοιρος, στεκεται στην ακρη ενος γκρεμου και σκεφτεται "θα αυτοκτονησω!".

Λιγο πριν πεσει ομως ενα χερι τον τραβαει απο πισω. Γυριζει και τι να δει...ο Αγιος Βασιλης!!!!

Κλαμα και κακο ο επιχειρηματιας...και ακολουθει ο διαλογος.

Επιχειρηματιας: Ασε με, θα πεσω

Αι Βασιλης: Οχι ρε αδερφε, ηρεμησε...εδω ειμαι εγω...ο Αγιος Βασιλης...πες μου τι επαθες. Δεν μου αρεσει να βλεπω ανθρωπους σε τετοια κατασταση. Θα τα φτιαξουμε ολα.

Επιχειρηματιας: Τι να σου πω Αγιε μου, εχασα ολα μου τα λεφτα, ολες μου τις επιχειρησεις και σαν να μην εφτανε αυτο γυρισα σπιτι και βρηκα τη γυναικα μου να πηδιεται με τον κουμπαρο. Θα αυτοκτονησω σου λεω!!!

Αι Βασιλης: Ολα αυτα μπορουμε να τα αντιστρεψουμε...τι λες? Θα κανεις την ευχη και εγω θα σου την πραγματοποιησω αλλα θα χρειαστω κατι σαν ανταλλαγμα.

Eπιχειρηματιας: Βεβαια αγιε μου βασιλη, δωσε μου πισω τα λεφτα μου, τις επιχειρησεις και τη γυναικα μου και απο μενα οτι θες.

Χτυπαει τα δαχτυλα του 2 φορες ο Αγιος Βασιλης και λεει: Οριστε παιδι μου...ολα εγιναν οπως πριν. Τα λεφτα σου ειναι στην τραπεζα, οι επιχειρησεις σου τρεχουν και η γυναικα σου δεν κοιμηθηκε ποτε με τον κουμπαρο.

Τερμα χαρουμενος ο επιχειρηματιας αγκαλιαζει τον αγιο βασιλη και του λεει: σε ευχαριστω πολυ! Για πες μου τωρα τι ηθελες για ανταλλαγμα?

Αγιος Βασιλης: Ε να...ξερεις...μ αρεσουν οι αντρες...αυτο που θα ηθελα ειναι...να σου τραβηξω ενα μανικι απο πισω

Ε τι να κανει και ο φιλος μας, αφου ο αγιος του ειχε εκπληρωσει την υποσχεση, δεχεται...

Ακολουθει το σκηνικο με βογγητα κτλ κτλ και ο εξης διαλογος πανω στην ωρα του μανικιου .

Ai Βασιλης: Και δε μου λες παιδι μου πως σε λενε?
    Επιχειρηματιας: Γιωργο Αγιε μου
    *βογγητα*
    Ai Βασιλης: Και Γιωργο παιδι μου ποσο χρονων εισαι?
    Επιχειρηματιας: 38 Αγιε μου Βασιλη
    *βογγητα*

Αι Βασιλης: Και καλα ρε Γιωργο να σε ρωτησω κατι αλλο...38 χρονων γομαρι, ακομη πιστευεις στον Αγιο Βασιλη?

Ciao Super Sic...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Eλεος........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    να σου τραβιξω ενα μανικι απο πισω λεειιιιι

για τα θηρία.. Το avatar του/της Valantis_K
    επικαιρο κιολας..αχαχχαχαχα

:rotflmao: :rotflmao:
    ο μαγκας ειναι εξω στην ζωη και οχι μεσα σ' ενα φορουμ..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. tigka sigkratisou ligo re....
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 07:03
  2. ti tha gini re pedia tha pame kanena 5x5 ante na xekolisoume ligo
    από dras. στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 19:51
  3. Rixte Ligo Fws!!!!
    από AKIS77 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket