Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
τον πουλο πηρε η βαρκα![]()
αυτο το skyline ονειρο ειναι ρε που...η:wacko:
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Δυσκολα να περάσει το skyline ειδικα με 800 άλογα και ειδικά με τέτοιο οδηγό στής περισσότερες δέν μπορεί να το ξεκινήση το μηχανάκι
![]()
![]()
![]()
Επρεπε να οδηγούσα εγώ.....θα σου λεγα που θα ήταν το skyline (το αγαπημένο μου τετράτροχο κατα τα άλλα)
![]()
Τα 800 αλογακια του skyline μετα τα 250 ,που η αντισταση του αερα αρχιζει να αυξανει δραματικα ,κανουν την διαφορα και δεν υπαρχει περιπτωση μαμα hayabusa να του ριξει σε καμια περιπτωση...
Να σου πώ αλλά με τέτοιο κράνάκη σάν τήν μάσκα του Manhunter :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Επρεπε να οδηγούσα εγώ.....θα σου λεγα που θα ήταν το skyline (το αγαπημένο μου τετράτροχο κατα τα άλλα)
![]()
Και τωρα που κοιταζω και τα αλλα βιντεακια απο τους ιδιους και βλεποντας τα αυτοκινητακια που παιζουν ,μαλλον για τιποτα βαρωνους της κοκκας και της πορνειας μιλαμε![]()
![]()
![]()
η hayabusa μπορουσε να κανει καλυτερη εκκινηση λογικα...
αλλα και το skyline ειναι οντως πολυ δυνατο...και στις μεγαλες ταχυτητες εχει φανερα καλυτερη επιταχυνση...
ναι αλλα ποσο κανει το ενα και ποσο κανει το αλλο ετσιγιατι ενα αμαξι πρεπει να κανει ποοολλααα λεφτα η πρεπει να του εχουν χωσει ποοολλααα λεφτα για να κοντραρει μια μηχανη στοκ
![]()
απο πανω ρε
μην το πατε ετσι ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
ναι αλλα ποσο κανει το ενα και ποσο κανει το αλλο ετσιγιατι ενα αμαξι πρεπει να κανει ποοολλααα λεφτα η πρεπει να του εχουν χωσει ποοολλααα λεφτα για να κοντραρει μια μηχανη στοκ
![]()
![]()
οταν μιλαμε για κοντρες κια γκαζια ..μιλαμε για ΚΟΝΤΡΕΣ και ΓΚΑΖΙΑ!!
αμα σου πει ο αλλος τα παμε...και δεν ξερεις τι εχει και σκασει με ελικοπτερο, ε, καλα ας ειναι τα λεφτα του που το πηρε...
με αυτη την λογικη, και στο αυτοκινητο δεν βρεχεσαι, ακους μουσικη και πιανεις και το μ00νι της γκομενας....
με το ελικοπτερο, ολα τα παραπανω, και δεν κολας και στην κινηση...![]()
![]()
μονο εγω βλεπω οτι την ωρα που ξεκολαει το αυτοκινητο το μπουσα εχει πιασει 6η κοφτη?
frankly my dear, i dont give a damn...
Όχι ρε συ, για οδηγούς ΟΑΣΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛ τους κόβω...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Και τωρα που κοιταζω και τα αλλα βιντεακια απο τους ιδιους και βλεποντας τα αυτοκινητακια που παιζουν ,μαλλον για τιποτα βαρωνους της κοκκας και της πορνειας μιλαμε![]()
![]()
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι το busa το 08 εχανε εκκινησεις (λογω οδηγου) οποτε με ενα τετοιο "αντιπαλο" (800hp turbo) λογικα δεν μπορεις να "κερδισεις!!"
μιας και η "κοντρα" τους ηταν 0-300 km. και σε συγκεκριμενη αποσταση (μεχρι καποια γεφυρα)
και αυτο φανηκε στο ανοιγμα με το busa του 2000!! που ο οδηγος ηταν καλυτερος του πρωτου!! οπου και το nissan οταν τον εφτασε ειχε τελειωσει και η κοντρα!!
Η "κοντρα" ομως γενικοτερα, ηταν και ειναι ολες, τετοιου ειδους ανισες!!
διοτι ουσιαστικα αυτος που μετραει την δυναμη του ειναι ενα αυτοκινητο (του οποιου) του εχουν δωσει πολλα λεφτα για την μηχανικη του δυναμη!! (turbo-twin turbo-super charger κλπ.κλπ)
με ενα "ταπεινο" "μαμα" μηχανακι παραγωγης!!
Mε λιγα λογια δεν μπορεις να "μετρησεις!!" ενα busa turbo με ενα 1000ss νορμαλ!! σε συνθηκες τετοιου ειδους!! διοτι μοιραια το 1000 δεν εχει τυχη!!, πρωτον και δευτερον η κοντρα ειναι απλα για επιβεβαιωση του busa!! και του οδηγου του!!
Οι παρακατω "κοντρες" ειναι επι ισοις οροις!! και εδω βεβαια τα "ζωα" αυτοκινητα δεν εχουν καμια!! τυχη!!
http://www.youtube.com/watch?v=rSJ2uFXVRXg
http://www.youtube.com/watch?v=TKYE8alKQsw
http://www.youtube.com/watch?v=XaxnKFcl8pg
κλπ.κλπ.κλπ.κλπ!!!
ο καλυτερος τροπος να κρατας
το λογο σου ειναι
να μην το δινεις