ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΟΔΙΩΣΕΙΣ??!!![]()
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΟΔΙΩΣΕΙΣ??!!![]()
πατα το [search]
πανω δεξια ειναι!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
πατα το [search]
πανω δεξια ειναι!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ!!!
![]()
![]()
Ανοδίωση δεν ξέρω αν είναι εύκολο να βρείς κάποιον που να κάνει γιατί δεν είναι κάτι απλό. Πιθανά να μην υπάρχει κάποιος γιατί είναι βιομηχανικό αντικείμενο και αφορά προϊόντα αλουμινίου μόνο απ'όσο ξέρω.
Ηλεκτροστατική βαφή πάλι κάνουν τα περισσότερα βαφεία και έχεις να επιλέξεις όλες τις αποχρώσεις χρωμάτων (σε αντίθεση με την ανοδιωση)
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Τι θελεις ακριβως?Παιζει ενας τυπακος αλλα επειδη παραειναι αναποδος πρεπει να ξερω ακριβως για να ρωτησω.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
me tin anodiosi omos tha exeis poli megaliteri antoxi sto xroma kai dinei kai mia sklirinsi sto aloumini.
Pantos san diadikasia einai arketa apli...an psa3eis sto google (kai exeis ligo ore3i) mporeis na vreis odigies gia na tin kaneis monos sou se ena kouva.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
me tin anodiosi omos tha exeis poli megaliteri antoxi sto xroma kai dinei kai mia sklirinsi sto aloumini.
Pantos san diadikasia einai arketa apli...an psa3eis sto google (kai exeis ligo ore3i) mporeis na vreis odigies gia na tin kaneis monos sou se ena kouva.
an psaxeis ligo sto google tha vris k ti nessy!
![]()
![]()
prepei na po pos eixes polla na prosfereis sto post...(px. e3ipnades)
ΤΟ ΠΙΣΩ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ R6 ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΥΡΟ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Τι θελεις ακριβως?Παιζει ενας τυπακος αλλα επειδη παραειναι αναποδος πρεπει να ξερω ακριβως για να ρωτησω.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
prepei na po pos eixes polla na prosfereis sto post...(px. e3ipnades)
δωσε ενα λινκ να δουμε ποσο ευκολο ειναι κ αναθεωρω.....
![]()
ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ?!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
spray Cosmos![]()
http://coloured.net/designresources/anodize.htmlΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
δωσε ενα λινκ να δουμε ποσο ευκολο ειναι κ αναθεωρω.....
![]()
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙΕΙ??!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ποιά θερμοκρασία;![]()
![]()