Γεια σας παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το dainese trophy κ θελω να μου πειτε αν καποιος το εχει δοκιμασει και ιδιαιτερα για την τεχνολογια 3D bubble ως επενδυση που εχει αν σε κραταει ζεστο το χειμωνα.![]()
Γεια σας παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το dainese trophy κ θελω να μου πειτε αν καποιος το εχει δοκιμασει και ιδιαιτερα για την τεχνολογια 3D bubble ως επενδυση που εχει αν σε κραταει ζεστο το χειμωνα.![]()
παρε κατι με κανονικη αφαιρουμενη επενδυσηΑρχικά δημιουργήθηκε από motori2009
και ιδιαιτερα για την τεχνολογια 3D bubble ως επενδυση που εχει αν σε κραταει ζεστο το χειμωνα.[/B]
εχω απο δαυτο και το χω δαγκωσει
για να ζεσταθω φοραω ισοθερμικο, μπλουζα και φλις και παλι ψιλομπαζει στα πολλα κρυα
το εχεις βρει καπου?Αρχικά δημιουργήθηκε από motori2009
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
nai se ena magazi tis dainese stin kallirois..polu omorfo alla den mou gemize to mati eswterika afou den eixe oute ependuseis oute tipota.