Εχουμε ακουσει κατι;
σαν τι?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Πηρε το αυτι μου οτι παει για φουντο , ισχυει?Αν και το ΜΟΤΟ δεν εβγαλε τευχος ακομα φετος....
Και τα σχολεία (California π.χ.);Αυτοί δεν τα παίζουν;
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
Το 0-300 δυστυχώς έκλεισε... Τέλος του Δεκέμβρη απολύθηκαν όλοι... RIP![]()
Μην φοράτε κράνος αν δεν έχετε να προστατέψετε κάτι! (16η Π.Σ.Μ.)
παντος το site λειτουργεί κανονικά και μια βιαστική που του έριξα δεν είδα κάποια ανακοίνωση...
Και έχει και αρκετά φρέσκα νέα...
Θα ειναι κριμα. Αγωνιζονται να επιβιωσουν και τα περιοδικα, αλλα δεν ειναι και πολυ παραξενο, αν σκεφτει κανεις οτι οι μοτοσυκλετιστες δεν τα στηριζουν καθολου. Μονο αρνητικα σχολια ακους, χωρις ομως να μπαινει καποιος στη θεση των εκδοτων - συντακτων. Αυτη ειναι η φυσικη καταληξη...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
οταν δε σεβονται το κοινο τους...λογικο να τους γυρισει την πλατη...και καλα κανουν και κλεινουν...επρεπε να το χαν κλεισει εδω και χρονια το μαγαζι...
προσωπικα επαιρνα καθε μηνα μοτο,0-300,powerbikes.
παλιοτερα εμεινε στη μεση η συλλογη μου απο 2τροχοι,rider τωρα προστεθηκε αλλο ενα![]()
οσο λιγοτερα περιοδικα τοσο ενισχυονται οι πελατειακες σχεσεις με τους κατασκευαστες.ποτε τα μονοπωλεια δεν οφελησαν τους καταναλωτες![]()
Κατι ειχε παρει το αυτι μου εδω και καιρο επειδη ημουν στο χωρο αλλα δεν το πολυπιστευα και φυσικα δεν το ειχα αναφερει σε κανεναν.
Απο οτι ακουω ομως...
Ελπιζω να μην γινει τιποτα και να συνεχισει κανονικα.
![]()
Πολύ κρίμα ρε παιδιά αν έγινε κάτι τέτοιο.
Το θεωρούσα καλό περιοδικό.
Ούτε εγώ στήριξα τον ειδικό τύπο των μοτοσυκλετών, παρόλο που στηρίζω από τα πρώτα εφηβικά μου χρόνια τον αντίστοιχο των αυτοκινήτων.
Το πρόβλημα για εμένα προέκυψε από τότε που και το ΜΟΤΟ και το 0300 έγιναν δεκαπενθήμερα.
Προσωπικά με ενδιέφεραν πάντα οι δοκιμές μοτοσυκλετών και σε κάθε τεύχος ζήτημα να υπήρχαν πάνω από 3- 4 μοντέλα. Να πληρώσω 7? για 3-4 μοντέλα δεν το έκανα.
Στα περιοδικά αυτοκινήτων με 5,5? έχεις πολύ πλούσια ύλη και η ελληνική αγορά μοτοσυκλέτας δεν μπορούσε να σηκώσει δεκαπενθήμερα περιοδικά με τόσο φτωχή ύλη.
Κρίμα είναι να κλείνουν περιοδικά μοτοσυκλετας σε μιά χώρα που κυκλοφορούν αρκετές μέρες τον χρόνο χιλιάδες μοτοσυκλέτες στον δρόμο, τους έφαγε η διαφήμηση,συμφωνώ με τον φίλο που εγραψε οτι απο τότε που έγιναν 15νθήμερα το ΜΟΤΟ και 0-300 έχασαν αρκετά,έκοψαν τεστ και στο τέλος διάβαζες διαφημίσεις ,είχαν φτασει σε μερικά τεύχη να είναι οι σελίδες μισές-μισές !!!!Οπότε το τέλος ηταν λιγάκι προδιεγραμμένο![]()