Καλησπερα παιδες.
Προσπαθω να διορθωσω μια φωτογραφια απο ενα γαμο, η οποια εμφανιζεται απο τη μεση και πανω κανονικα κ απο τη μεση κ κατω ειναι απλα γκριζα.
ξερουμε εαν διορθωνεται καπως αυτο?
Στη μικρογραφια εμφανιζεται ολοκληρη η φωτο.
Καλησπερα παιδες.
Προσπαθω να διορθωσω μια φωτογραφια απο ενα γαμο, η οποια εμφανιζεται απο τη μεση και πανω κανονικα κ απο τη μεση κ κατω ειναι απλα γκριζα.
ξερουμε εαν διορθωνεται καπως αυτο?
Στη μικρογραφια εμφανιζεται ολοκληρη η φωτο.
με ποιο/α πρόγραμμα/τα την έχεις ανοίξει κ σου το παρουσιάζει αυτό ;
Φύγαμε...
με οποιο κ αν την ανοιξω το κανει,ειτε το προγραμμα προβολης του Gates,ειτε Photoshop,ειτε ζωγραφικη.
Ειναι κλασσικο προβλημα στις φωτο αυτο,απλα δεν ειχα ασχοληθει να δω εαν υπαρχει λυση.
Δυστυχως φιλε μου δεν υπαρχει λυση απλα εχει χτυπησει το αρχειο.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να γυρισεις την φωτο σε grayscale και μετα αν δεν βαριεσαι κανεις και ενα duotone και θα ειναι μια ωραια καλλιτεχνικη φωτο.![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Γεια & χαρά!
Προφανώς το αρχείο σου θα είναι jpeg κάπου 'κλωτσημένο'. Καλό θα ήταν να την στείλεις να την δω (μπας και στην φτιάξω - δουλειά μου είναι).
Στην χειρότερη θα πρέπει να την γυρίσεις Β/W μιας και για να επαναχρωματίσεις το κάτω...άστο!
Όλα εξαρτόνται απ'την κατάσταση του αρχείου.
Όταν την ανοίγεις στο photoshop σε αφήνει να την σώσεις (έστω όπως είναι) σε άλλη φορμά;
με αφηνει αλλα πΑρΑμενει κομμενη και αυτη τη φορα ειναι κομμενη και στη μικρογραφια της.Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Γεια & χαρά!
Προφανώς το αρχείο σου θα είναι jpeg κάπου 'κλωτσημένο'. Καλό θα ήταν να την στείλεις να την δω (μπας και στην φτιάξω - δουλειά μου είναι).
Στην χειρότερη θα πρέπει να την γυρίσεις Β/W μιας και για να επαναχρωματίσεις το κάτω...άστο!
Όλα εξαρτόνται απ'την κατάσταση του αρχείου.
Όταν την ανοίγεις στο photoshop σε αφήνει να την σώσεις (έστω όπως είναι) σε άλλη φορμά;
corrupted ειναι,απλα ελεγα μηηηηπως υπαρχει κανα κολπακι.
να σου δωσω λινκ απο imageshack μηπως κανεις κατι ?
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις κ τους 2.
παιδες μια ερωτηση κι εγω plz!
μπορουμε απο καπου να βρουμε το portrait professional?
να το κατεβασω?
το ειχα καποτε και εκανε πολυ δουλεια σε πορτρετα.
Ευχαριστω...
...την ίδια ταλαιπωρία τράβηξα. Τελικά το αγόρασα.