Γνωριζει καποιος αν θα γινουν μαθηματα φετος???
Στο site του 0-300 δεν εχω βρει κατι..
Γνωριζει καποιος αν θα γινουν μαθηματα φετος???
Στο site του 0-300 δεν εχω βρει κατι..
Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.
Στο 0300 δεν θα βρεις κάτι αφου 0300 δεν υπάρχει πλέον κι έχει διαχωριστεί το σχολείο από το περιοδικό....
Στην Τουρκία πάντως σίγουρα θα γίνει...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και στην Βουλγαρία γίνονται πάντως, με Άγγλους εκπαιδευτές.
Όποιος θέλει περισσότερες ίνφο ας μου πει.
Για το Ελλάντα όσο το μοτό ήταν κάτω είχα λάβει το παρακάτω μέιλ:
Καινούριο Ξεκίνημα
Αλλά με πολλά στοιχεία από τα παλιά.
Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά με πολλά Track Days και Riding School. Το γραφείο μου και ο καφές που σας περιμένει είναι το κατάστημα Παπασταύρου Shops Καλλιρρόης 30. Σας περιμένω να τα πούμε από κοντά να οργανώσουμε τις εξορμήσεις σε πίστες και αλλού και να γνωρίσετε τα μοναδικά σε ποιότητα προϊόντα μας.
Ιωάννα Αρβανιτάκη
Schools - Events
Τηλ: 210-9249350
Κινητό δεν το γράφω μην έχουμε άλλα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
...απ'οτι βλέπω όσο πάει και ανεβαίνει η ταρίφα.Το ποσό ανέρχεται πλέον στα 325.
Και βλέπω ότι ξεκινάνε ορθά αυτή τη φορά από το επίπεδο ένα χωρίς να προτείνουν "prelevel" session.
Calculated expense for this summer![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
εδώ τα μαθήματα γίνονται σε χώρο που δε διαθέτει άδεια ... μόνο μη γίνει κανά κακό, να δω ποιος θα φορτωθεί τις ευθύνες...
δεν μπορω να καταλαβω πως γραφει στην σελιδα του trackbike οτι θα γινουν trackdays 10,11,12 και 13/06 και στην σελιδα του CSS οτι θα γινουν μαθηματα στις ιδιες ημερομηνιες στις Σερρες...![]()
εδω το ενα και εδω το αλλο...
το μονο σιγουρο ειναι οτι εγω θα ειμαι εκει σ'αυτες τις ημερομηνιες και ειτε θα παω για το trackday ειτε για το level 3!!
![]()
![]()
![]()
![]()
tbc = to be confirmedΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν μπορω να καταλαβω πως γραφει στην σελιδα του trackbike οτι θα γινουν trackdays 10,11,12 και 13/06 και στην σελιδα του CSS οτι θα γινουν μαθηματα στις ιδιες ημερομηνιες στις Σερρες...![]()
εδω το ενα και εδω το αλλο...
το μονο σιγουρο ειναι οτι εγω θα ειμαι εκει σ'αυτες τις ημερομηνιες και ειτε θα παω για το trackday ειτε για το level 3!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
tbc = to be confirmed
ναι, οκ... αλλα μην μου πεις οτι δεν μιλαει ο Δαλλας με την Αρβανιτακη και αυτοι με το Αυτοκινητρομιο Σερρων?
το αυτοκινητοδρομιο παντως τις δινει τις μερες στο trackbike...
http://www.serrescircuit.gr/calendar...011&Category=0
Μια διευκρίνηση έκανα...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ναι, οκ... αλλα μην μου πεις οτι δεν μιλαει ο Δαλλας με την Αρβανιτακη και αυτοι με το Αυτοκινητρομιο Σερρων?
το αυτοκινητοδρομιο παντως τις δινει τις μερες στο trackbike...
http://www.serrescircuit.gr/calendar...011&Category=0
Αν θες γαργαλιστικές λεπτομέρειες μιλάς με Ιωάννα και τον Υψηλότατο να μάθεις αν μιλάνε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μια διευκρίνηση έκανα...
Αν θες γαργαλιστικές λεπτομέρειες μιλάς με Ιωάννα και τον Υψηλότατο να μάθεις αν μιλάνε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
I'll do that...
![]()
Φυσικά και μιλάμε με τον Δάλλα, ποιος είπε το αντίθετο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μια διευκρίνηση έκανα...
Kανείς βρε Ιωάννα...Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
Φυσικά και μιλάμε με τον Δάλλα, ποιος είπε το αντίθετο...![]()