Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Νέο site Μοτοσικλέτας ζητά συνεργάτες

ο βασιλιάς της σκόνης Το avatar του/της Adventure-R

Νέο site Μοτοσικλέτας ζητά συνεργάτες

Καλησπέρα σας,
    το www.motorcycle.gr ζητά αρθογράφους / δημοσιογράφους αλλά και γενικότερα συνεργάτες για επικαιρότητα, αγωνιστικά νέα κ.α. Εμπειρία και υπευθυνότητα απαραίτητη.

Τηλεφωνείτε στο 6937009613 / Μαρκέλλος
    Μη φοβάσαι Θεέ, είμαι στο πλευρό σου.

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas

Re: Νέο site Μοτοσικλέτας ζητά συνεργάτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Adventure-R
    Καλησπέρα σας,
    το www.motorcycle.gr ζητά αρθογράφους / δημοσιογράφους αλλά και γενικότερα συνεργάτες για επικαιρότητα, αγωνιστικά νέα κ.α. Εμπειρία και υπευθυνότητα απαραίτητη.

Τηλεφωνείτε στο 6937009613 / Μαρκέλλος
    Ενδιαφέρον..!!!

Μορ ίνφο? Παροχές;
    Μιλάμε για φουλ απασχόληση, ή σαν φρι λάνσερς..?
    Χοντρικά για τι μισθό μιλάμε...;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    μισθό;

εντάξει μωρέ δίνε ότι έχεις:o

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    ενδιαφερομαι κι εγω αλλα το τηλ σου δε μπορω να το πιασω και το σαητ δε δουλευει
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Μπορουμε να εχουμε περισσοτερες πληροφοριες παρακαλω;
    Θυμιζει γενικα και αοριστα αγγελια που θα μπορουσες να διαβασεις στην εφημεριδα,και αν ειναι δικο
    σου το ολο προτζεκτ Μαρκελλο,δεν θα ελεγα οτι αυτη η ανακοινωση ειναι και η καλυτερη δυνατη αρχη,ειδικα ετσι οπως γινεται μεσα απο αυτο τον χωρο.
    Αν οχι βεβαια,τοτε αλλαζει το πραγμα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

καλησπέρα

Καλησπέρα σας, σόρυ που δεν απάντησα νωρίτερα, έτρεχα με τη δουλειά.
    Η ανακοίνωση είχε μορφή αγγελίας γιατί αρχικά την είχα ποστάρει στις αγγελίες, θέλοντας να είμαι όσο το δυνατόν πιο διακριτικός.
    Πέρα από αυτό, δεν έχω πει περισσότερα γιατί ακόμα κάποια functions του site δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Οπότε ας κάνουμε ένα restart για να κάνω μια καλύτερη αρχη.
    Το σίγουρο είναι πως χρειάζομαι βοήθεια όλων σας και πιο συγκεκριμένα:

α) ένα η δύο ανθρώπους να γράφουν τα νέα/επικαιρότητα - πληρωμή και τύπος συνεργασίας συζητήσιμα
    β) ανθρώπους να γουστάρουν εθελοντικά και να μπορούν να κάνουν ραδιοφωνική εκπομπή σε webradio (http://www.m-wordradio.gr/)
    To θέμα είναι αποκλειστικά χαβαλές και τα γεγονότα του φόρουμ, και το μικρόφωνο διατίθεται για εκπομπές που μπορούν
    να αφορούν ΚΑΙ το moto.gr. Γενικά να ξέρετε ο σταθμός είναι δικός μας, και διατίθεται για μοτοσικλετιστική χρήση.
    γ) Φίλους να μας υποστηρίξουν. Τι εννοώ:
    - Θα ανεβάσω database μοντέλων οπότε η βοήθεια που ζητώ είναι απλά να περάσει ο καθένας σας εθελοντικά τη μοτοσικλέτα του.
    - Θα έχουμε σελίδες συλλόγων (που παλιότερα τις είχα και στο moto.gr) οπότε χρειάζομαι τους διαχειριστές των συλλόγων
    - Θα έχουμε σελίδες και πληροφορίες στα ΑΓΓΛΙΚΑ έτσι ώστε να δίνουμε πλήρη ενημέρωση σε όσους επιθυμούν μοτοτουρισμό στην
    Ελλάδα - Χρειάζομαι εθελοντές να συντάξουν σε άριστα αγγλικά (δεν το' χω) τα απαραίτητα.
    Στοχος είναι να φέρουμε τουρίστες να γνωρίσουν τη χώρα μας πάνω στη μοτοσικέτα τους (ή σε αυτή που θα νοικιάσουν!).

Το site βγαίνει στον αέρα σε μερικές μέρες και το προτζεκτ είναι δικό μου και του Αλκη.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Μπορουμε να εχουμε περισσοτερες πληροφοριες παρακαλω;
    Θυμιζει γενικα και αοριστα αγγελια που θα μπορουσες να διαβασεις στην εφημεριδα,και αν ειναι δικο
    σου το ολο προτζεκτ Μαρκελλο,δεν θα ελεγα οτι αυτη η ανακοινωση ειναι και η καλυτερη δυνατη αρχη,ειδικα ετσι οπως γινεται μεσα απο αυτο τον χωρο.
    Αν οχι βεβαια,τοτε αλλαζει το πραγμα.
    Μου δημιουργήθηκε μια απορία και την εκφράζω:

Γιατί πρέπει ντε και καλά να βλέπουμε ανταγωνιστικά τα δύο αυτά φόρα??

Κάτι παρόμοιο έγινε και μ την ανακοίνωση της λειτουργίας του έτερου φόρουμ από τον Μάρκελλο και στο φ/β.
    Συγχωρήστε μου την αδιακρισία ή την άγνοια αν έχει παίξει κάτι το οποίο δεν γνωρίζω, αλλά νομίζω ότι δεν μπαίνει τέτοιο ζήτημα, ποιό δλδ είναι το καλύτερο φόρουμ και ποιό έχει τον περισσότερο κόσμο.
    Μοτο φορουμ είναι και μακάρι να είναι ή να γίνει καλό κι ενδιαφέρον για να το επισκεπτόμαστε.

Νομίζω.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas

Re: καλησπέρα

Καλησπέρα σας, σόρυ που δεν απάντησα νωρίτερα, έτρεχα με τη δουλειά.
    Η ανακοίνωση είχε μορφή αγγελίας γιατί αρχικά την είχα ποστάρει στις αγγελίες, θέλοντας να είμαι όσο το δυνατόν πιο διακριτικός.
    Πέρα από αυτό, δεν έχω πει περισσότερα γιατί ακόμα κάποια functions του site δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Οπότε ας κάνουμε ένα restart για να κάνω μια καλύτερη αρχη.
    Το σίγουρο είναι πως χρειάζομαι βοήθεια όλων σας και πιο συγκεκριμένα:

α) ένα η δύο ανθρώπους να γράφουν τα νέα/επικαιρότητα - πληρωμή και τύπος συνεργασίας συζητήσιμα
    β) ανθρώπους να γουστάρουν εθελοντικά και να μπορούν να κάνουν ραδιοφωνική εκπομπή σε webradio (http://www.m-wordradio.gr/)
    To θέμα είναι αποκλειστικά χαβαλές και τα γεγονότα του φόρουμ, και το μικρόφωνο διατίθεται για εκπομπές που μπορούν
    να αφορούν ΚΑΙ το moto.gr. Γενικά να ξέρετε ο σταθμός είναι δικός μας, και διατίθεται για μοτοσικλετιστική χρήση.
    γ) Φίλους να μας υποστηρίξουν. Τι εννοώ:
    - Θα ανεβάσω database μοντέλων οπότε η βοήθεια που ζητώ είναι απλά να περάσει ο καθένας σας εθελοντικά τη μοτοσικλέτα του.
    - Θα έχουμε σελίδες συλλόγων (που παλιότερα τις είχα και στο moto.gr) οπότε χρειάζομαι τους διαχειριστές των συλλόγων
    - Θα έχουμε σελίδες και πληροφορίες στα ΑΓΓΛΙΚΑ έτσι ώστε να δίνουμε πλήρη ενημέρωση σε όσους επιθυμούν μοτοτουρισμό στην
    Ελλάδα - Χρειάζομαι εθελοντές να συντάξουν σε άριστα αγγλικά (δεν το' χω) τα απαραίτητα.
    Στοχος είναι να φέρουμε τουρίστες να γνωρίσουν τη χώρα μας πάνω στη μοτοσικέτα τους (ή σε αυτή που θα νοικιάσουν!).

Το site βγαίνει στον αέρα σε μερικές μέρες και το προτζεκτ είναι δικό μου και του Αλκη.
    αυτο με τομοτοτουρισμο το εχω και με ενδιαφερει οπως και το ραδιο.για δημοσιογραφικα κειμενα μιλαμε απο αυριο
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

β)ανθρώπους να γουστάρουν εθελοντικά και να μπορούν να κάνουν ραδιοφωνική εκπομπή σε webradio (http://www.m-wordradio.gr/)

σ'αυτα μπορω να σε βοηθησω...

Συμφωνώ με τον vaska

Επιτρέψτε μου να εξηγηθώ:

Δεν υπάρχει κανένα θέμα ανταγωνισμού. Δεν είμαστε συμμορίες. Για το ίδιο πράγμα παλεύουμε, στους ίδιους δρόμους σκοτωνόμαστε.
    Για να γνωρίζετε τις προθέσεις μου, στο motorcycle θέλω να κάνω πράγματα που δεν μπόρεσα και δεν κατάφερα να κάνω στο moto.gr, σαν ένας εκ των ιδρυτών του. Τώρα πια αν με ρωτάγατε, θα έλεγα και πως σήμερα ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ και να πειράξω το moto.gr!!! To moto είναι αυτό που είναι, ένα site ελευθερο που ανήκει στα μέλη του. Πρέπει να μείνει έτσι. Και δεν θέλω να πω περισσότερα.

Αυτό που θα πω θα ακουστεί σαν... "απολογία" αλλά έτσι θέλω να κλείσω το προηγούμενο θέμα που είχε προκύψει και σχολίασε ο φίλος:
    Το μόνο που ζητώ από εσάς είναι την καλή σας πρόθεση (τέτοια έχω και εγώ) και την εμπιστοσύνη σας, κάτι που δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ από τη θέση μου.

Re: Συμφωνώ με τον vaska

Το μόνο που ζητώ από εσάς είναι την καλή σας πρόθεση (τέτοια έχω και εγώ) και την εμπιστοσύνη σας, κάτι που δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ από τη θέση μου.
    Δεν χρειαζεται καμια απολογια και τουλαχιστον εγω απλα "πιεσα" για οποιες περισσοτερες πληροφοριες και για μια πιο φιλικη και αμεση ανακοινωση μιας και ειναι δεδομενο οτι η αρχη -που ευχομαι με το καλο να γινει- θα ειναι αποτελεσμα και της προσπαθειας καποιων μελων απο εδω μεσα.

Υ.Γ Μια διευκρινηση μονο για να καταλαβω.Το ας πουμε "επιχειρησιακο" κομματι (του να ερθουν τουριστες με μοτοσυκλετες στην Ελλαδα κοκ) θα στηριζεται πανω στην πλατφορμα του motorcycle.gr το οποιο ουσιαστικα θα ειναι ενα φορουμ;
    -..Not Yet!

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Μοτο φορουμ είναι και μακάρι να είναι ή να γίνει καλό κι ενδιαφέρον για να το επισκεπτόμαστε.
    Αν κατάλαβα καλά, αυτό που παρουσιάζει ο Μαρκέλλος δεν πρόκειται ούτε για νέο μότο-φόρουμ ούτε για κάποιο ανοιχτό community. Απεναντίας, πρόκειται για επαγγελματικό site με συγκεκριμένη ύλη και ξεκάθαρο (φαντάζομαι) εμπορικό σκοπό. Μην παρεξηγηθούμε, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα το μεμπτό σ' αυτό (ίσα-ίσα, μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον) ούτε φυσικά λόγος "ανταγωνισμού" με το μοτο-τζιάρ υπάρχει---καθότι οι ρόλοι και οι σκοποί των δύο μέσων είναι σαφώς διακριτοί (άσχετα αν κινούνται και τα δύο στο χώρο της μοτοσυκλέτας).

Η μήπως καταλαβαίνω κάτι λάθος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Αν κατάλαβα καλά, αυτό που παρουσιάζει ο Μαρκέλλος δεν πρόκειται ούτε για νέο μότο-φόρουμ ούτε για κάποιο ανοιχτό community. Απεναντίας, πρόκειται για επαγγελματικό site με συγκεκριμένη ύλη και ξεκάθαρο (φαντάζομαι) εμπορικό σκοπό. Μην παρεξηγηθούμε, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα το μεμπτό σ' αυτό (ίσα-ίσα, μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον) ούτε φυσικά λόγος "ανταγωνισμού" με το μοτο-τζιάρ υπάρχει---καθότι οι ρόλοι και οι σκοποί των δύο μέσων είναι σαφώς διακριτοί (άσχετα αν κινούνται και τα δύο στο χώρο της μοτοσυκλέτας).

Η μήπως καταλαβαίνω κάτι λάθος?
    Αν και ο Μαρκελλος δεν εχει απαντησει ακομα κατι επιασα οτι η βαση του νεου αυτου σαιτ θα ειναι ενα φορουμ ουσιαστικα,κατι που με παραξενευει και μενα απο την στιγμη που μιλαμε για μια επιχειρηση.
    Προφανως ουτε εγω καταλαβα καλα...
    να αφορούν ΚΑΙ το moto.gr.
    ??
    -..Not Yet!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

και αυτό για business κομμάτι δείχνει...
    Give me fuel, Give me fire

Παρών

Ο στόχος του νέου site είναι να έχει έσοδα για να συντηρείται.
    Παιδιά, ξεκολήστε. Δεν έχω γραφείο ταξιδίων, ούτε κατάστημα ανταλλακτικών.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ - ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ - ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΓΩ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ.

Ο στόχος του νέου site είναι τα έσοδά του από καμία διαφήμιση να μπορούν να το συντηρούν. Όσοι ασχολούνται με το θέμα "διαφήμιση & internet" γνωρίζουν ότι μιλάμε για αστεία ποσά. Ποσά που σκοπεύω να συντηρούν τα έξοδα των αθρογράφων, και των ενεργειών που θα κάνουμε (εκδρομές, πάρτι με βρεγμένα μπλουζάκια κ.α.)

Προσωπικά εχω δουλειά και βγάζω μια χαρά χρήματα. Δεν περιμένω να γίνω πλούσιος από την "επιχείρηση" motorcycle.gr.
    Ο σκοπός μου είναι να φτιάξω ένα βιώσιμο site, κάτι που ήταν και ο λόγος που δεν μπόρεσαν να γίνουν πράγματα στο moto.gr ελλείψει χρημάτων.

Μη βιάζεστε να κρίνετε, και κυρίως τις προθέσεις μου. Περιμένετε να το δείτε.
    Αν ήθελα να βγάλω λεφτά εις βάρος κάποιου θα το είχα κάνει και από το moto.gr (και αν αναρωτιέστε "πως" βάλτε απλά λίγο το μυαλό σας να δουλέψει) Και πιστέψτε με, αν θέλω μπορώ ακόμα. Οπότε σταματήστε να είστε καχύποπτοι - δεν είναι καλό. Το τηλέφωνό μου το έχετε - αν θέλετε μπορούμε να δώσουμε ραντεβού σε ένα χρόνο από τώρα και να τα ξανασυζητήσουμε όλα αυτά που λέτε

Και το ξαναλέω, μη μας κρίνετε τώρα, αλλά μόλις δείτε αυτό που έχω στο μυαλό μου.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2006, 21:51
  2. Νέο site
    από mikeSF στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2005, 16:04
  3. Corona Alstare νεο site
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 0