Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: βελτιωση σε supra

βελτιωση σε supra

γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο moto.gr.ηθελα να ρωτησω αν βαλω 56mm κυλινδρομπιστονο τι βελτιωση θα εχω?ποσα κυβικα θα φτασω?αυτη τι στιγμη στο supra μου εχω 53mm κυλινδρομπιστονο και παιζω γυρο στα 110cc.δεν εχς αλλαξει κατι αλλο παραμονο 22αρι καρμπιλατερ και εξατμηση.
    kounoupis

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Re: βελτιωση σε supra

Αρχικά δημιουργήθηκε από kounoupis21
    γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο moto.gr.ηθελα να ρωτησω αν βαλω 56mm κυλινδρομπιστονο τι βελτιωση θα εχω?ποσα κυβικα θα φτασω?αυτη τι στιγμη στο supra μου εχω 53mm κυλινδρομπιστονο και παιζω γυρο στα 110cc.δεν εχς αλλαξει κατι αλλο παραμονο 22αρι καρμπιλατερ και εξατμηση.
    Άστο όπως είναι, καλοκαίρι έρχεται, ζέστες....θές να μπείς σε έξοδα?
    ON THE ROAD

Re: βελτιωση σε supra

Αρχικά δημιουργήθηκε από kounoupis21
    Aλαφρωμένο από πλαστικά και μαμίσιες ζάντες;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ναι εχω ξιλωσει τα πλαστικα και εχω αλλαξει ζαντες.απο μηχανικα δεν εχω αλλαξει αλλα.γνωριζεισ ποσο μπορει να φτασει σε κιβικα?και αν ναι χρειαζεται να αλλαξω αναγκαστικα και στοφαλομπιελα?
    kounoupis

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Όπου μετατροπή κι ο Εχετλαίος μέσααααααααααααααααα

1ον, με τα 53mm είσαι 108 κυβικά.
    2ον, με τα 55 οπως λες, αν υπολογίσεις πως κάθε 1 χιλιοστό ισούται με περίπου 4 κυβικά, θα φτάσεις να κυμαίνεσαι 116-117 κυβικά.

Αυτό βγαίνει έτσι:

53 x 53 x 49 x 3,14 / 4000 = 108.048185....... κυβικά

διάμετρος x διάμετρος x διαδρομή εμβόλου x 3,14(περίμετρος του κύκλου) / 4000

υπάρχει κι ο αντίστοιχος τύπος αλλά δεν τον θυμάμαι
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

χρειαζεται να αλλαξω αναγκαστικα και στοφαλομπιελα? η κατι αλλο?αν δεν αλλαξω θα μου βγαλει κανενα προβλημα?
    kounoupis

θα σου βγάλει αλλά όχι άμεσα.
    βέβαια, εξαρτάται κι από τον τρόπο χρήσης.
    Παλία θυμάμαι, βάζαμε στοφαλο και μπιέλα από kazer ή crypton που ηταν πιο μεγάλη η διαδρομή και κανένα τάκο κάτω από τον κύλινδρο για να ανέβει λίγο μην χτυπήσει το έμβολο στην κεφαλή.
    Πρόσεχε όμως.
    ΚΑΙ μπιέλα ΚΑΙ στρόφαλο γιατί αν αλλάξεις μόνο μπιέλα, στην ουσία πας πιο πάνω το έμβολο.
    Δεν αλλάζεις και τον κύκλο του στροφάλου για να μεγαλώσει η διαδρομή.
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

για να ανεβασω κιβικα δλδ εσυ τι μου προτινεις.και ποσο μπορω να το ανεβασω?
    kounoupis

Μέλος
    Βαλε παλι 53 κυλιδρομπιστονο aasa, εκκεντροφορο aasa ή fuego φτιαξε την κεφαλη και εισαι ετοιμος.
    Που να μπλεκεις τωρα με 56? Θελει και ανοιγμα καρτερ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kaloston
    Βαλε παλι 53 κυλιδρομπιστονο aasa, εκκεντροφορο aasa ή fuego φτιαξε την κεφαλη και εισαι ετοιμος.

ή μπορεις να πουλησεις αυτο που εχεις και να βαλεις τα λεφτα της μοντας και να παρεις ενα 250...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ή μπορεις να πουλησεις αυτο που εχεις και να βαλεις τα λεφτα της μοντας και να παρεις ενα 250...
    Το καλύτερο από όλα είναι αυτό.
    Και μη μου πεις πως δεν σε καλύπτει το δίπλομα σου γιατι σε καλύπτει.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack

1ον, με τα 53mm είσαι 108 κυβικά.
    2ον, με τα 55 οπως λες, αν υπολογίσεις πως κάθε 1 χιλιοστό ισούται με περίπου 4 κυβικά, θα φτάσεις να κυμαίνεσαι 116-117 κυβικά.
    Αυτό βγαίνει έτσι:
    53 x 53 x 49 x 3,14 / 4000 = 108.048185....... κυβικά
    διάμετρος x διάμετρος x διαδρομή εμβόλου x 3,14(περίμετρος του κύκλου) / 4000
    υπάρχει κι ο αντίστοιχος τύπος αλλά δεν τον θυμάμαι
    Μύρισα αίμα ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Μύρισα αίμα ...
    Eσύ κε κε Τέπες, πες για το σύστημα ψύξης στο άλλο thread!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Μύρισα αίμα ...
    Για explain please

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βελτίωση σε 50άρι μηχανάκι
    από OzimBa στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2007, 17:56
  2. βελτιωση σε crypton-r
    από Strategos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2006, 17:30
  3. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ Gilera Smt 50cc
    από tatakis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2005, 00:22
  4. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ Vtr Firestorm
    από FIRE-ZX-GSXR στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2005, 00:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ