Ενταξει δηλαδη ΕΛΕΟΣ γιατι συνεχεια σε μενα. Και λεω συνεχεια γιατι εχουμε προιστορια εμεις.
Γιατι το ΧΤ εχει σωθει 3 φορες απο του χαρου τα δοντια αλωβητο, στο r1 αυτο ηταν το πρωτο κρουσμα. Την πρωτη φορα στο χτ ειχαν κατεβασει το μουτρο κατω, ειχαν βραχυκυκλωσει τα καλωδια και μου ειχαν τελειωσει κ τη μπαταρια στην προσπαθεια τους να το φανε. Γλυτωσε δεν ξερω κ γω πως, ισως απο καποιο γειτονα ή περαστικο. Κλειδωμα τιμονιου σπασμενο. Την δευτερη φορα μια απο τα ιδια. Καρμπον της πρωτης (τι σκατα, σε ερασιτεχνες πεσαμε? Μαλλον, ευτυχως για μενα). Κλειδωμα τιμονιου επισης σπασμενο.
Την τριτη φορα προοδευσαμε. Μετα απο πληροφοριες αυτοπτων μαρτυρων 5 ατομα και 2 σωληνες εκαναν το καθιερωμενο πλεον ντου απο παντου να φανε το εργαλειο. ενας σωληνας πισω απο τα καλαμια, ενας σωληνας κατω απτο ψαλιδι, 4 να κρατανε τους σωληνες δεξια - αριστερα / μπρος - πισω, και ενας να κραταει το μηχανακι να μην γειρει (θελανε να το προσεξουνε κ ολας βλεπεις, παλι ευτυχως για μενα). Το κανανε μια βολτα 2 γωνιες ετσι, το τσουλησανε στη κατηφορα και πηγανε παρακατω σε ενα παρκακι να το βαλουν μπροστα, οπου εκει ενας γειτονας τους πηρε γραμμη και παρατησαν τη μηχανη και την εκαναν. Πρωι πρωι εγω βγαινοντας εξω ( αυτη ηταν η τριτη φορα ) αρχιζοντας τα πουστριλικια και τα γαλλικα, σκεφτηκα οτι παει τελικα το εφαγαν. Η μαυριλα που ακολουθησε τις επομενες ωρες δεν περιγραφεται, ειδικα οσο μιλουσα με την αστυνομια και την ασφαλιστικη ( το ειχα ασφαλισμενο για κλοπη, μετα το πρωτο κρουσμα ). Δωρον αδωρον βεβαια η ασφαλεια γιατι τα 2.500 χιλιαρικα που θα επαιρνα για ενα ΧΤ του '00 ηταν ουτε τα μισα απο αυτα που ειχα ριξει στο μηχανακι. Λιγες ωρες μετα με παιρνουν τηλεφωνο απο την αστυνομια οτι βρηκαν τη μοτο μετα απο τηλεφωνημα γειτονα (του ιδιου που τους ειχε διωξει) στο παρκακι εκει. Οπου πηγα και την πηρα και τραβηξα για το συνεργειο - παλι, κλασσικα για μπαταρια-κλειδαρια τιμονιου.
Και πριν προτρεξετε οτι θα επρεπε να ειχα παρει τα μετρα μου, τοτε δυστυχως η αποθηκη της εταιριας μας ηταν στον Ασπροπυργο και δνε μπορουσα να το αφηνω εκει (μενω Κερατσινι). Στο πρωτο κρουσμα καταλαβα την αχρηστεια του συναγερμου και των abus. Ετσι αποφασησα και την αφηνα στο σπιτι της γιαγιας, κανα δεκαλεπτο με τα ποδια, στην αυλη της. Μετα απο 2 βραδια εκει η πορτα της αυλης κ το λουκετο της ηταν παραβιασμενα - σπασμενα και οι επιδοξοι ληστες εφυγαν μολις η γκραμα αναψε το φως να δει τι θορυβος ηταν αυτος ( τωρα που το σκεφτηκα, εχουμε 4 φορες συνολο μαυτην ). Μετα απο αυτο η μοτο επεστρεψε σπιτι και αρχισε η αναζητηση κλειστου γκαραζ για φυλαξη. Στις μερες που ακολουθησαν μεχρι να βρω γκαραζ εγινε η δευτερη αποπειρα. Βρισκω αρων αρων λοιπον ενα υπογειο κλειστο γκαραζ με ασανσερ και λοιπα κομφορ σε μια κοντινη πολυκατοικια και την βαζω πλεον εκει. Ομως αρχιζουν να με τσουζουν πολυ τα 70 που σκαω καθε μηνα για να παρκαρω το μοτο εκει περα και μετα απο λιγο καιρο (2-3 μηνες) το αφηνω. Καπου εκει ηταν που μου την σηκωσαν κ ολας για τριτη (4η για την ακριβεια, ειπαμε) φορα.
Τοτε ηταν που μεταφεραμε την εταιρια 5 λεπτα απο το σπιτι, οπου και παντα μα παντα το ενα απο τα δυο η και τα δυο εργαλεια, συνηθως διανυκτερευουν εκει. Να φανταστειτε την μαυριλα που με κυνηγαει, ενα βραδυ αφησα το ΧΤ απεξω γιατι γυρισα σπιτι με το αυτοκινητο και μετα νυσταζα κ με πηρε ο υπνος με το χτ εξω απο την αποθηκη. Ε, την αλλη μερα που πηγα στη δουλεια με ειδοποιησαν 2 γειτονες οτι την σκαλιζαν το βραδυ. ( εν τελει κατεληξαν να μου λειπουν μονο οι χρυσες οι ταπες απο τα λαστιχα).
Σημερα ομως ειχα βγει το μεσημερι με το ρενακι γιατι το ΧΤ ειναι για σερβις και λεω ας την αφησω εδω μιας που το βραδυ θα ξαναβγω για παραθαλασσια εξορμηση.
Βραδακι λοιπον και εδω και ωρες λεω να παρω το ρενακι να την παω προς ωροπο μερια να κανω ενα μπανακι βραδυνο να ηρεμησει ο εγκεφαλος απο τα προβληματα. Το ιδιο εκανα και χτες εκει κατα τις 2-3π.μ. παλι, προς λαυριο μερια. Μια ερημικη παραλιτσα ομορφη και ωραια, πετσετουλα κ τα σχετικα, υπνος στη παραλια και επιστροφη το πρωι μετα απο πρωινο μπανακι για να ξυπνησουμε.
Σημερα το συζηταγα απο τις 12 με τον εαυτο μου, να φυγω τωρα, να φυγω σε λιγο, ποτε να φυγω ? οεο.
Ε τελικα πριν λιγο αρπαζουμε τσαντουλα και τα παρελκομενα λουομενα ειδη, δερματινο, γαντακια, αλλαζουμε το ασημι mirror απο το shoei με τον ομορφο μαμα διαφανο, φορτωνουμε και το iphone με ενα ωραιο classic playlist με τα ακουστηκακια του να ομορφηνουμε την διαδρομη με τις μελωδιες απο Purple - led zepelin - joplin και λοιπους ραψωδους. Ντυνομαστε, παταμε το play και βγαινουμε οξω με κρανος και γαντι ανα χειρας να τα φορεσουμε μεχρι να αφησουμε το εργαλειο να ανεβασει λαδακι.
"Θα σε σκισω τωρα" ειπα και γυρναω διακοπτη.
Ωσπου απανωτες αστραποβροντες που διαπερνανε το my woman from tokyo με κανουν να βγαλω απευθειας τα ακουστηκα να δω γιατι σκατα κανει τοσο θορυβο και με ξεκουφανε.
"ΟΧΙ ρε πουστη λεω αποξω μου" κοιτωντας το μηχανακι και αναρωτιομενος πιο τσογλανι μου εφαγε το τελικο απο πανω. Το κοιταω, το ξανακοιταω αλλλα αυτο τιποτα, δεν ελεγε να εμφανιστει. Ειχε εξαφανηστει για τα καλα. Παει λοιπον το remus hexacone short full carbon απο πανω και μαζι του πανε και 600-700 ευρα.
Δεν την γλυτωσε και το ρενακι, εγω πηρα για τα καλα το μαθημα μου και αν ποτε ξαναμεινει εγω απο το σπιτι μου μηχανη μετα τις 12 το βραδυ ελατε να με γ@μησετε ολοι παρεα.
Στο διαλο πια με τα τσογλανια.