Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 66

Θέμα: Φταιει η γειτονια, φταιει η τυχη μου η γ@ματη, ποιος ξερει..

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan

Φταει η γειτονια, φταιει η τυχη μου η γ@ματη, ποιος ξερει..

Ενταξει δηλαδη ΕΛΕΟΣ γιατι συνεχεια σε μενα. Και λεω συνεχεια γιατι εχουμε προιστορια εμεις.
    Γιατι το ΧΤ εχει σωθει 3 φορες απο του χαρου τα δοντια αλωβητο, στο r1 αυτο ηταν το πρωτο κρουσμα. Την πρωτη φορα στο χτ ειχαν κατεβασει το μουτρο κατω, ειχαν βραχυκυκλωσει τα καλωδια και μου ειχαν τελειωσει κ τη μπαταρια στην προσπαθεια τους να το φανε. Γλυτωσε δεν ξερω κ γω πως, ισως απο καποιο γειτονα ή περαστικο. Κλειδωμα τιμονιου σπασμενο. Την δευτερη φορα μια απο τα ιδια. Καρμπον της πρωτης (τι σκατα, σε ερασιτεχνες πεσαμε? Μαλλον, ευτυχως για μενα). Κλειδωμα τιμονιου επισης σπασμενο.
    Την τριτη φορα προοδευσαμε. Μετα απο πληροφοριες αυτοπτων μαρτυρων 5 ατομα και 2 σωληνες εκαναν το καθιερωμενο πλεον ντου απο παντου να φανε το εργαλειο. ενας σωληνας πισω απο τα καλαμια, ενας σωληνας κατω απτο ψαλιδι, 4 να κρατανε τους σωληνες δεξια - αριστερα / μπρος - πισω, και ενας να κραταει το μηχανακι να μην γειρει (θελανε να το προσεξουνε κ ολας βλεπεις, παλι ευτυχως για μενα). Το κανανε μια βολτα 2 γωνιες ετσι, το τσουλησανε στη κατηφορα και πηγανε παρακατω σε ενα παρκακι να το βαλουν μπροστα, οπου εκει ενας γειτονας τους πηρε γραμμη και παρατησαν τη μηχανη και την εκαναν. Πρωι πρωι εγω βγαινοντας εξω ( αυτη ηταν η τριτη φορα ) αρχιζοντας τα πουστριλικια και τα γαλλικα, σκεφτηκα οτι παει τελικα το εφαγαν. Η μαυριλα που ακολουθησε τις επομενες ωρες δεν περιγραφεται, ειδικα οσο μιλουσα με την αστυνομια και την ασφαλιστικη ( το ειχα ασφαλισμενο για κλοπη, μετα το πρωτο κρουσμα ). Δωρον αδωρον βεβαια η ασφαλεια γιατι τα 2.500 χιλιαρικα που θα επαιρνα για ενα ΧΤ του '00 ηταν ουτε τα μισα απο αυτα που ειχα ριξει στο μηχανακι. Λιγες ωρες μετα με παιρνουν τηλεφωνο απο την αστυνομια οτι βρηκαν τη μοτο μετα απο τηλεφωνημα γειτονα (του ιδιου που τους ειχε διωξει) στο παρκακι εκει. Οπου πηγα και την πηρα και τραβηξα για το συνεργειο - παλι, κλασσικα για μπαταρια-κλειδαρια τιμονιου.

Και πριν προτρεξετε οτι θα επρεπε να ειχα παρει τα μετρα μου, τοτε δυστυχως η αποθηκη της εταιριας μας ηταν στον Ασπροπυργο και δνε μπορουσα να το αφηνω εκει (μενω Κερατσινι). Στο πρωτο κρουσμα καταλαβα την αχρηστεια του συναγερμου και των abus. Ετσι αποφασησα και την αφηνα στο σπιτι της γιαγιας, κανα δεκαλεπτο με τα ποδια, στην αυλη της. Μετα απο 2 βραδια εκει η πορτα της αυλης κ το λουκετο της ηταν παραβιασμενα - σπασμενα και οι επιδοξοι ληστες εφυγαν μολις η γκραμα αναψε το φως να δει τι θορυβος ηταν αυτος ( τωρα που το σκεφτηκα, εχουμε 4 φορες συνολο μαυτην ). Μετα απο αυτο η μοτο επεστρεψε σπιτι και αρχισε η αναζητηση κλειστου γκαραζ για φυλαξη. Στις μερες που ακολουθησαν μεχρι να βρω γκαραζ εγινε η δευτερη αποπειρα. Βρισκω αρων αρων λοιπον ενα υπογειο κλειστο γκαραζ με ασανσερ και λοιπα κομφορ σε μια κοντινη πολυκατοικια και την βαζω πλεον εκει. Ομως αρχιζουν να με τσουζουν πολυ τα 70 που σκαω καθε μηνα για να παρκαρω το μοτο εκει περα και μετα απο λιγο καιρο (2-3 μηνες) το αφηνω. Καπου εκει ηταν που μου την σηκωσαν κ ολας για τριτη (4η για την ακριβεια, ειπαμε) φορα.

Τοτε ηταν που μεταφεραμε την εταιρια 5 λεπτα απο το σπιτι, οπου και παντα μα παντα το ενα απο τα δυο η και τα δυο εργαλεια, συνηθως διανυκτερευουν εκει. Να φανταστειτε την μαυριλα που με κυνηγαει, ενα βραδυ αφησα το ΧΤ απεξω γιατι γυρισα σπιτι με το αυτοκινητο και μετα νυσταζα κ με πηρε ο υπνος με το χτ εξω απο την αποθηκη. Ε, την αλλη μερα που πηγα στη δουλεια με ειδοποιησαν 2 γειτονες οτι την σκαλιζαν το βραδυ. ( εν τελει κατεληξαν να μου λειπουν μονο οι χρυσες οι ταπες απο τα λαστιχα).
    Σημερα ομως ειχα βγει το μεσημερι με το ρενακι γιατι το ΧΤ ειναι για σερβις και λεω ας την αφησω εδω μιας που το βραδυ θα ξαναβγω για παραθαλασσια εξορμηση.

Βραδακι λοιπον και εδω και ωρες λεω να παρω το ρενακι να την παω προς ωροπο μερια να κανω ενα μπανακι βραδυνο να ηρεμησει ο εγκεφαλος απο τα προβληματα. Το ιδιο εκανα και χτες εκει κατα τις 2-3π.μ. παλι, προς λαυριο μερια. Μια ερημικη παραλιτσα ομορφη και ωραια, πετσετουλα κ τα σχετικα, υπνος στη παραλια και επιστροφη το πρωι μετα απο πρωινο μπανακι για να ξυπνησουμε.
    Σημερα το συζηταγα απο τις 12 με τον εαυτο μου, να φυγω τωρα, να φυγω σε λιγο, ποτε να φυγω ? οεο.
    Ε τελικα πριν λιγο αρπαζουμε τσαντουλα και τα παρελκομενα λουομενα ειδη, δερματινο, γαντακια, αλλαζουμε το ασημι mirror απο το shoei με τον ομορφο μαμα διαφανο, φορτωνουμε και το iphone με ενα ωραιο classic playlist με τα ακουστηκακια του να ομορφηνουμε την διαδρομη με τις μελωδιες απο Purple - led zepelin - joplin και λοιπους ραψωδους. Ντυνομαστε, παταμε το play και βγαινουμε οξω με κρανος και γαντι ανα χειρας να τα φορεσουμε μεχρι να αφησουμε το εργαλειο να ανεβασει λαδακι.
    "Θα σε σκισω τωρα" ειπα και γυρναω διακοπτη.
    Ωσπου απανωτες αστραποβροντες που διαπερνανε το my woman from tokyo με κανουν να βγαλω απευθειας τα ακουστηκα να δω γιατι σκατα κανει τοσο θορυβο και με ξεκουφανε.

"ΟΧΙ ρε πουστη λεω αποξω μου" κοιτωντας το μηχανακι και αναρωτιομενος πιο τσογλανι μου εφαγε το τελικο απο πανω. Το κοιταω, το ξανακοιταω αλλλα αυτο τιποτα, δεν ελεγε να εμφανιστει. Ειχε εξαφανηστει για τα καλα. Παει λοιπον το remus hexacone short full carbon απο πανω και μαζι του πανε και 600-700 ευρα.

Δεν την γλυτωσε και το ρενακι, εγω πηρα για τα καλα το μαθημα μου και αν ποτε ξαναμεινει εγω απο το σπιτι μου μηχανη μετα τις 12 το βραδυ ελατε να με γ@μησετε ολοι παρεα.
    Στο διαλο πια με τα τσογλανια.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

σοβαρα μιλας?????εγω θα την εστηνα και θα τους περιμενα...ποσο χαιρομαι που εχω παρκινγκ με τρεις πορτες....

Ο συναγερμος δεν βαρουσε, η κοβουν κανα καλωδιο...

Που μενεις ?

ενα συχνο λαθος που κανουν πολλοι ειναι να κρυβουν την μηχανη στα σκοταδια.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Όλο το σκηνικό των 5-6 κλοπών (δεν μέτρησα βασικά), σε πόσο χρονικό διάστημα έγινε? Σε 3 μήνες, σε 1 εξάμηνο, σε ένα χρόνο?

Ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση που δεν τους έστησες παγανιά, η έστω ενα σκύλο στην αυλή... αλήθεια.. σε αυλή ήτανε ε?
    Έτσι κατάλαβα..

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    τα έχουμε ξαναπεί...
    η λύση είναι μία...
    ΚΟΥΚΟΥΛΑ!!!
    αν δεν την δει τι είναι δεν την σταμπάρει...
    Made in Greece...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    τα έχουμε ξαναπεί...
    η λύση είναι μία...
    ΚΟΥΚΟΥΛΑ!!!
    Kαι μάλιστα βρώμικη και μπαλωμένη, να δένει από κάτω
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Να μετακομίσεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    δες το κι αλλιώς.....
    μετά από τόσες απόπειρες αφού δεν έχεις χάσει ακόμα μηχανάκι ολόκληρο μάλλον είσαι και τυχερός

Οχι δεν ηταν σε αυλη, εδω αποξω ηταν. Σε αυλη ηταν το χτ μονο για λιγες μερες, στης γιαγιας μου, αλλα και εκει και την ανοιξαν για να το φανε. Ο συναγερμος δεν βαρεσε σε καμμιε των περιπτωσεων, πραγμα που τους κανει τελειως διακοσμητικους. Τα abus το ιδιο μια που 2 φορες τα εχω βρει κομμενα. Απο οτι μου ειπαν ειναι κ αυτα ζητημα δευτερολεπτων να παρουν ποδι.

Οι 4 πρωτες αποπειρες εγινε σε διαστημα 4 μηνων, ολες στο χτ. Μετα ειχα ηρεμησει για αρκετο καιρο και τα μηχανακια ηταν - ειναι πλεον και τα δυο μεσα στην αποθηκη μας. Μεχρι που εγινε τωρα αυτο στο r1 με χρονικη αποσταση περιπου 10 μηνες απο τις 4 τελευταιες.

Πειραια μενω, συνορα με κερατσινι, Κοντα στην Κοπή για οσους ξερουν. Δεν την κρυβω στα σκοταδια, ισα ισα μετα την πρωτη αποπειρα, επειδη μενω σε μονοκατοικια, παω πανω στο μπαλκονι της αδερφης μου, της τρυπαω τον τοιχο και της κοτσαρω στο κατω μερος του πρεβαζιου, σα να λεμε κατω απο το μπαλονι εναν προβολεα με φωτοκυτταρο να χτυπαει ακριβως στο μηχανακι οποτε ανιχνευει κινηση απο κατω. Για λιγο καιρο ως που το προβολι παρεδωσε πνευμα λογω της υγρασιας, βροχων κλπ.

Για την κουκουλα ναι.. δικιο. Το ειχα σκεφτει πολλες φορες και δεν το εκανα. Χτυπατε αλυπητα.

Ναι αισθανομαι παρολαυτα και λιγο τυχερος μεστην ατυχια μου που ακομα δεν εχω χασει μηχανακι κ ας εχω παει τοσες φορες συνεργειο για αποκατασταση βλαβων απο αποπειρες, γιατι ξερω οτι υπαρχουν κ αλλα παλικαρια που δεν το εχουν ξαναδει το μηχανακι τους. Αλλα υπαρχουν κ αλλα παλικαρια που δεν ειχαν ποτε τετοια κρουσματα.. Να προσθεσω γιατι τωρα το θυμηθηκα οτι εχει γινει αποπειρα και στο παπι που υπηρχε χρονια πριν. Αυτο μαλιστα το ειχαν ψυρρισει για τα καλα, μαζι με ταυτοτητες αδειες και διπλωματα κατω απο τη σελα. Επεστρεψε μετα απο μια βδομαδα ξανα, delivery εξω απο την πορτα μου. Το πως μην το ρωτατε, one time shot.

Y.Γ.: Αναζητειται τελικο για r1 '03. Θα προτιμηθει ομοιο με το προυπαρχον, remus hexacone short carbon καθοτι μουν@ρος και πολυ ωραιο μπασο θορυβο χαμηλα και ψηλα. Γιατι για να παιρνω καινουριο δεν με βλεπω τωρα. ΤΟ χτ ειναι μεσα για σερβις και αλλαγη εκκεντροφορου, να του βαλουμε εναν απο ΤΤ, καθαρισμα καρμπ ρυθμισμα κλπ και θελει και λαστιχα οπως θελει συντομα λαστιχα και το r. Πουτ@να τυχη. Παντα ολα μαζι θα σκασουν. Οταν εχεις λεφτα δεν παθαινεις τιποτα και οταν ξεμεινεις σου σκανε ολα μαζι. 2 λαστιχα, σερβις, τελικα..
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Βρρρρρρρρρουμ Το avatar του/της angeloti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    τα έχουμε ξαναπεί...
    η λύση είναι μία...
    ΚΟΥΚΟΥΛΑ!!!
    Κουκούλα όντως η καλύτερη λύση. και αν μπορέσεις να κάνεις και δυο τρύπες να περνάς την κλειδαριά μεσα ΚΑΙ απο την κουκούλα θα είναι μπερεγκέτι.
    svvvvvvvvvvvvrm

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

πρέπει να χωνέψεις ένα πράγμα: είναι θέμα χρόνου το να ''κλάψεις'' κάποιο απο τα μηχανάκια σου. Όσο βλέπουν ότι δεν αποθαρρύνεσαι απο τις απόπειρές τους, θα επιμένουν, μέχρι να τους χαμογελάσει η τύχη. Η κουκούλα πλέον δεν πρόκειται να σε προστατέψει, αν αυτό σκέφτεσαι για επόμενο βήμα.

Εύχομαι να έχω άδικο
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    πρέπει να χωνέψεις ένα πράγμα: είναι θέμα χρόνου το να ''κλάψεις'' κάποιο απο τα μηχανάκια σου. Όσο βλέπουν ότι δεν αποθαρρύνεσαι απο τις απόπειρές τους, θα επιμένουν, μέχρι να τους χαμογελάσει η τύχη. Η κουκούλα πλέον δεν πρόκειται να σε προστατέψει, αν αυτό σκέφτεσαι για επόμενο βήμα.

Εύχομαι να έχω άδικο
    Το ξερω... μα το θεμα οτι δεν τα αφηνω εξω πλεον, φυλλασονται μεσα στον γκαραζ της αποθηκης. Απο τοτε που μετακομισαμε στη δραπετσωνα, ειναι πεντε λεπτα απο το σπιτι μου και δεν δυσκολευομαι στα πηγαινελα. Το r δεν θα διανυκτερευε εξω απο το σπιτι, θα το επαιρνα για βολτα το βραδυ. Αντι να φυγω στις 11-12 ομως εφυγα στις 3 (δηλαδη δεν εφυγα, πηγα να φυγω..) και προφανως καπου εκει προλαβαν και ψυρρισαν την εξατμιση. Δηλαδη τι αλλο να κανω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εφοσον μενεις κοντα στην Κοπη , παρκαρε την κατω απο καμια σκοπια . και αντι για 70 , κερνα τα τσιγαρα του εκαστοτε φανταρου που φυλαει

Περα απο την πλακα , με ανησύχησες που ολα αυτα συμβαινουν στην περιοχή μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εφοσον μενεις κοντα στην Κοπη , παρκαρε την κατω απο καμια σκοπια . και αντι για 70 , κερνα τα τσιγαρα του εκαστοτε φανταρου που φυλαει

Περα απο την πλακα , με ανησύχησες που ολα αυτα συμβαινουν στην περιοχή μας

α, εσύ δεν είχες και ιδέα κιόλας ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. @@αμω τη τυχη μου...
    από beholder στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2006, 12:35
  2. Για να δοκιμασω την τυχη μου εδω....................
    από cbr1100xx στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 20:02
  3. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02
  4. Την τύχη μου....#@$%^&*
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 16:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας