Το λοιπον λεω να παμε εναν κεδρινο που εχουμε καιρο να παμε η καμια κρηνη κλασικα !!
15.00 καμαρα ! για τους μηχανοβιους.
εγω με την γκαντεμια μου και το κολοκουτο θα ερθω εκει που θα παμε, η δικαβαλος στο τρελο αγορι (fdtolis)
![]()
Το λοιπον λεω να παμε εναν κεδρινο που εχουμε καιρο να παμε η καμια κρηνη κλασικα !!
15.00 καμαρα ! για τους μηχανοβιους.
εγω με την γκαντεμια μου και το κολοκουτο θα ερθω εκει που θα παμε, η δικαβαλος στο τρελο αγορι (fdtolis)
![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Εγώ μέσα.
Ψήνεστε για Bikers μήπως ή δεν σας άρεσε?
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
θα εχει τραπεζακια εξω? αλλα και να εχει δεν εχει περατζαδααα ρεεΑρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Εγώ μέσα.
Ψήνεστε για Bikers μήπως ή δεν σας άρεσε?![]()
Κατα τους αλλους..
Θα έχει τώρα που άνοιξε ο καιρός αλλά αφού θες οφθαλμόλουτρο ψηφίζω στο δεύτερο που είπες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
θα εχει τραπεζακια εξω? αλλα και να εχει δεν εχει περατζαδααα ρεε![]()
![]()
Αν είναι για το πρώτο πες να κάνω οικονομία :rotflmao:
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Θα έχει τώρα που άνοιξε ο καιρός αλλά αφού θες οφθαλμόλουτρο ψηφίζω στο δεύτερο που είπες.![]()
Αν είναι για το πρώτο πες να κάνω οικονομία :rotflmao:
![]()
![]()
παμε κρηνη ωρεε ! ρε μλκ με εχουν αφησει 2 χαρτια για απογραφη δεν με κανεις εσυ να τελειωνει αυτο το θεμα
![]()
Κατα τους αλλους..
περαστε απο φλογητα...![]()
Εκει θα ειμαι απο της 11 το πρωι επιστροφη βραδυ...![]()
Χλωμό. Αν μπορέσω θα σας βρω εκεί.![]()
Sent from me using a computer.
+1 ο "Pavlaras1"
Στις 15:00 καμάρα...
Πείτε στον Παυλάρα να τσεκάρει πμ γιατί αλλιώς θα του κόψω την ντίζα του γκαζιού!Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
+1 ο "Pavlaras1"
Στις 15:00 καμάρα...
Denis αυτό που μου έδωσες το έσπασα!Μήπως έχει εγγύηση και μπορούμε να το αντικαταστήσουμε?
Να δώσετε χαιρετίσματα στην κοπέλα με το επικίνδυνο χαμόγελο.![]()
![]()
Sent from me using a computer.
τελικά καφεδάκι που???θάρθω καιγω κτά τις 15:00 καμάρα.
Κρινη θα παμε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerakias
τελικά καφεδάκι που???θάρθω καιγω κτά τις 15:00 καμάρα.
Οποτε συναντηση Καμαρα
θα σε φερω αλλοΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Πείτε στον Παυλάρα να τσεκάρει πμ γιατί αλλιώς θα του κόψω την ντίζα του γκαζιού!
Denis αυτό που μου έδωσες το έσπασα!Μήπως έχει εγγύηση και μπορούμε να το αντικαταστήσουμε?
Να δώσετε χαιρετίσματα στην κοπέλα με το επικίνδυνο χαμόγελο.![]()
![]()
![]()
Κατα τους αλλους..
εσυ πιασε μπουτακιΑρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
![]()
![]()
Κατα τους αλλους..
ξερω ειμαι πολυ μπροστααλλα............. ποια ειναι η κοπελα με το επικινδυνο χαμογελο?
![]()
![]()