Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: er6n vs transalp vs f650gs

Νέο μέλος

er6n vs transalp vs f650gs

γεια σας, εχω τρανσαλπ 650 2 χρονια.ηταν η πρωτη μου μηχανη και λογω υψουσ-ειμαι 1.67- την εχω μονο για ταξιδια.απλα την πηρα απο φοβο λογω του οτι δε παταγα καλα κατω. τωρα επειδη θελω να πηγαινοερχομαι αθηνα μεσα στη κινηση σκεφτηκα την er6n.
    τα κριτιρια ειναι κυριως μεσα στη πολη και αρκετα ταξιδια κυριως τωρα το καλοκαιρι....

οποτε εχουμε και λεμε:

1.μαρεσουν ΤΡΕΛΑ!!! οι on-off...
    2.εχω υψοσ 1.67
    3.θελω να παταω καλα κατω.
    4.εχω προβλημα με τη μεση...

αρα ειναι καλη επιλογη η er6n? η μηπως f? διοτι δεν ειναι πολυ σκυφτη...

pegaso trail
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Κράτα το transalp. Από τις εναλλακτικές που αναφέρεις, καμία δεν έχει να σου προσφέρει κάτι παραπάνω.
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    Κράτα το transalp. Από τις εναλλακτικές που αναφέρεις, καμία δεν έχει να σου προσφέρει κάτι παραπάνω.
    Run, rabbit run

Re: er6n vs transalp vs f650gs

Αρχικά δημιουργήθηκε από rockxk

Το pegaso trail που λέει ο τύπος παραπάνω είναι όντως χαμηλότερο. To gs ίσως κι αυτό λίιγο. Το kawa δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου, αλλά από ό,τι ακούω είναι κι αυτό πιο χαμηλό. Γενικότερα δοκίμασέ τα, να δεις ποιο σε βολεύει σαν ύψος. Είναι και το πλάτος της σέλας του ΤΑ που δε βοηθάει στο να πατάς εύκολα.
    safety doesn't happen by accident

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Eisai 1.67 kai pires transalp gia na patas kalitera?????????

An psinese gia allagi tsimpa oti soy gialise, diaforetika kathese sta auga sou

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

γεια σας, εχω τρανσαλπ 650 2 χρονια.ηταν η πρωτη μου μηχανη και λογω υψουσ-ειμαι 1.67- την εχω μονο για ταξιδια.απλα την πηρα απο φοβο λογω του οτι δε παταγα καλα κατω. τωρα επειδη θελω να πηγαινοερχομαι αθηνα μεσα στη κινηση σκεφτηκα την er6n.
    τα κριτιρια ειναι κυριως μεσα στη πολη και αρκετα ταξιδια κυριως τωρα το καλοκαιρι....

οποτε εχουμε και λεμε:

2.εχω υψοσ 1.67

To er6n δεν ειναι ον-οφφ, οποτε παει αυτο.
    Το f650 ειναι πιο χαμηλο απο το τρανσαλπ, αλλα το δευτερο ειναι κλασεις πανω απο το πρωτο. Κρατα το και εν αναγκη χαμηλωσε την σελλα (βγαλε αφρωδες)
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Με ενα γρηγορο ψαξιμο που εκανα....

http://www.metisse.de/lowering-kits/...-transalp.html

... και κρατας και το μηχανακι σου.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Θέλεις μεταχειρισμένο να πάρεις ή καινούργιο;
    Εγώ θα προτείνω versys που είναι σχεδόν on off και cbf 600s που δεν είναι on off μεν, αλλά θα κάνεις τα πάντα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

επειδη τα οδηγησα ολα τα υποψηφια που προαναφερθηκαν κ επειδη ειμαι 1.74 μ. εχουμε και λεμε:
    α) το transalp ειναι βαρυ, ξαναλεω βαρυ, (βαρια μηχανη ειπα? α..ναι..), δηλαδη δεν ειναι μανιτζεβελο, καρααξιοπιστη μεχρι εκει που δεν παει, μονο για χαλαρα και ανετα ταξιδια, ψοφαει στα ψηλα...αποψη μου. αφου εχεις προβλημα με το υψος ΔΩΣ' ΤΗΝ Χ-Ω-Ρ-Ι-Σ Σ-Κ-Ε-Ψ-Η, οπως εκανα κ γω...
    β) το bmw 650gs ειναι ισως το πιο χαμηλο on-off που υπάρχει..βγαινει με σελα περιπου 72-75 εκατοστα, στην ευκολια ειναι παπι τελειως, μονοκυλινδρο, ροπιαζει απο χαμηλα (50 hp), δεν κουραζει, επισης κι αυτο οπως και με το honda παραπανω κανει χαλαρα ταξιδακια (οχι βεβαια διηπειρωτικα), οικονομικο κ θεωρω πως θα το χαρεις...
    γ) er6n ή f...καλο μηχανακι, ιδιο κινητηρα με του versys, αποδιδει καλουτσικα απ' τις μεσαιες, χαμηλο καθόσον ανηκει σε αλλη κατηγορια φυσικα, στην πολη ειναι σκουτερακι κ παιχνιδιαρικο, το ειδα στριφτερουτσικο στις αργες στροφες, δεν σκυβεις πολυ αλλά οσο να πεις δεν ειναι on-off..αξιοπιστο δεν εχεις κατι να του προσαψεις...ειχα κ το versys αγορασμενο...θα σου λεγα μακρια καθως ειναι καπως ψηλο για το υψος σου και με τους 17αρηδες τροχους θα νιωθεις οτι θα σου γλυστρισει το μπροστινο...σκληρο κιβωτιο ταχυτητων-θα σου σπασει τα νευρα- αλλα κατα τ'αλλα σκυλος, στριφτερο, εχει up-side-down πιρουνι και πολυ παιχνιδιαρικο....
    αποψη μου?????
    μεταξυ των παραπανω παρε gs, λαμβανοντας αποκλειστικα κ μόνο ως γνώμονες το βαρος κ το ύψος της μηχανης....
    p.s.: δεν πας να παρεις ενα v-strom 650 κ να 'σαι αρχοντας? στο ελευθερο εμποριο υπάρχουν κατι βιοτεχνιες που κανουν απιστευτα αναπαυτικες και χαμηλες σελες.. υποψιν εχω το vstrom 1000 που ειναι 250+ κιλα κ μπροστα στο transalp ειναι πουπουλο.....
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

Παλαιό μέλος

οποτε εχουμε και λεμε:

2.εχω υψοσ 1.67

Αν δεν πατάς χώμα στα ταξίδια σου, πάρε ένα cbf 600s ή κάτι παρόμοιο. Το έχει ένας συνάδελφος, το έκανα μια βόλτα και διαπίστωσα οτι είναι πανεύκολο μηχανάκι. Ειναι πολύ χαμηλό και μαζεμένο και κρύβει πολύ καλά τα κιλά του. Στα 150-160 ταξιδεύει μια χαρά (με πιο ψηλή ζελατίνα) και σχετικά οικονομικά.

Στα +++ η πολύ καλή θέση οδήγησης.

Διαφορετικά κράτα το τρανσαλπάκι. Πόσο πιο γρήγορα θα ταξιδεύεις με το GS;

Νέο μέλος
    οσο αφορα τα χρηματα θα δωσω την τρανσαλπ 2800€ και αντε να δωσω κανα 3500αρι€ για το ερ6ν που σε αυτο κατεληξα.διοτι σε σχεση με το φ650γσ ειναι πιο καινουργιο μοντελο. το αβσ παιζει μεγαλο ρολο? αλλα εκει θα πρεπει να ανεβω στα 4000€.
    πιστευω πως το ερ6ν θα μπορει να πηγαινει και σε απλο χωματοδρομο αμα χρειαστει ετσι?
    οποτε επειδη εγω θελω να ειναι ειτε πρασινο ειτε πορτοκαλι ποιο ετοε πρεπει να κοιταω?

Παρόμοια θέματα

1. Transalp VS F650 (gs/funduro)
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2014, 11:05
  2. BMW F650GS vs Transalp
    από tombell στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2006, 19:59
  3. TRIUMPH vs transalp
    από edie στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 09:54
  4. Transalp Vs Fazer 600
    από ΤΑSΟS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2004, 09:13
  5. XX vs TransAlp
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2004, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •