παιδια καλησπερα!!πριν 2 μερες πηρα ενα inova του 2003,600ευρω.θεωρησα οτι ειναι καλη η τιμη κ γι αυτο το αγορασα,εχοντας παντα στο πισω μεροσ του μυαλου μου οτι σιγουρα εχει καποιο προβλημα.ακουγοντας το για πρωτη φορα χτυπαγε λιγο το μοτερ,στο ρελαντι κυριωσ.με το που το πηρα το πηγα σε 3 μαστορες,οι 2 συνικιακοι ο ενασ μου ειπε οτι ειναι μπιελα λογικα κ το μηχανακι δεν ειναι για να κινειται,ο αλλος μου ειπε οτι σιγουρα θα χρειαστει καποια επισκευη το μοτερ(στο μελλον) αλλα μπορω να το κινω αφοβα αρκει να μην το λιωνω.ο τριτοσ μαστορασ ηταν της honda που μου ειπε να το δουλεψω λιγο ωστε να αυξηθει ο θορυβος για να καταλαβουμε τι ακριβωσ χτυπαει.το θεμα μου ειναι οτι εγω δουλευω ως διανομεας εφημεριδας κανοντασ περιπου 50χιλιομετρα τι μερα.]
τι κανω λοιπον σε αυτη την περιπτωση?
το δουλευω κανενα μηνα η θα σπασουν ολα?
το επισκευαζω,αξιζει?
βαζω λιφαν μηχανη 240ευρω?
η το στελνω κωψοχρονια κανενα 500ευρω?
ειμαι νεος στο χωρο κ ολοκαινουριος στο φορουμ...συχωρεστε με για τις πολλες ερωτησεις κ την ασχετοσυνη σε περιπτωση που δε λεω κατι σωστα!ευχαριστω..... κ ολες οι πληροφοριες-αποψεις ειναι καλοδεχουμενες βοηθωντας με να καταληξω καπου γτ εχω βαρεσει μπιελα:rotflmao: