....πληρωνω για μηχανη 1255cc
135 ευρω το εξάμηνο
(βασικο πακετο - τα απαραιτητα δλδ)
Μιας και λήγει μεσα Αυγουστου , υπαρχει καμια καλυτερη προταση ???
Αν το ποστ παραβαινει κανόνες δεοντολογίας , p.m. me![]()
![]()
135 ευρω το εξάμηνο
Μιας και λήγει μεσα Αυγουστου , υπαρχει καμια καλυτερη προταση ???
Αν το ποστ παραβαινει κανόνες δεοντολογίας , p.m. me![]()
![]()
![]()
![]()
65E εξαμηνο για το 636 με τα βασικα...
Χανια βεβαια παιζει κ αυτο ρολο. Ιντερσαλονικα.
μια χαρα εισαι.....
μεινε οπως εχεις.....
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Εγώ, την τελευταία φορά, πλήρωσα 152ε το 6μηνο (βασικό πακέτο, δηλαδή οδική και νομική) για 625cc....Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
135 ευρω το εξάμηνο
Life begins at 45°.
Το θεμα ειναι οτι εχω παθει πλακα με την anytimeonline που προτεινε o φιλος παραπανω.
20 ευρω διαφορα στη μηχανη , 50 στο αμαξι !!!
Το συγκριναμε και με συναδελφους και παθαμε πλακα.
Το βλεπω λιγο καχυποπτα , ειναι δυνατον ?
Εχει καποιος εμπειρια απο την anytimeonline ? (Περα του οτι απο πισω ειναι η Interamerican)
![]()
η anytime on line ειναι οντως πιο φθηνη γιατι βγαζει εξω σχεδον το 10% που ειναι η προμηθεια του ασφαλιστη σε καποιο αυτοκινητο...ειναι της Interamerican και ειναι μια χαρα....δεν εχεις απολυτως κανενα προβλημα....
Προβληματα τα οποια ειχαν παρουσιαστει ηταν της μορφης οτι σε περιπτωση ατυχηματος/αποζημιωσης κτλ, ειναι αρκετα δυσκολη η επικοινωνια μαζι τους....δεν εχεις πχ καποιον ασφαλιστη/ενδιαμεσο να τρεξει το ζητημα σου.....
η anytime on line λειτουργει οπως περιπου ολες οι ασφαλειες αυτοκινητων στην Ευρωπη, οπου προσπαθουν να εχουν απευθειας επαφη με τον πελατη και οχι μεσω ασφαλιστικων συμβουλων/μεσιτων/πρακτορων.....κατι το οποιο και εχει αρχισει να γινεται ειδικα παο φετος και στην Ελλαδα.....
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Πουλάς το Τουόνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
στην anytime αν ΔΕΝ θες οδική τι γίνεται?
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πουλάς το Τουόνο.:rotflmao:
:rotflmao:
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
στο asfalish.gr αν θυμαμαι καλα, οταν εκανα του αυτοκινητου ηταν μακραν (πολυ ομως) η φθηνοτερη επιλογη αναμεσα σε αρκετες και στο ιδιο το σαιτ...χωρις τονιζω να εχει χρειαστει να χρησιμοποιησω ασφαλεια, νομικη προστασια η οδικη βοηθεια ακομα...
Αυτο με την οδική βοήθεια εχω ακουσει οτι σε ορισμενες ασφαλιστικες ειναι παγιδα.
Ισχύει και καλα ΜΟΝΟ σε περιπτωση ατυχήματος , και όχι αν εχεις μεινει απο βλάβη.
Τα λες σωστά..Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αυτο με την οδική βοήθεια εχω ακουσει οτι σε ορισμενες ασφαλιστικες ειναι παγιδα.
Ισχύει και καλα ΜΟΝΟ σε περιπτωση ατυχήματος , και όχι αν εχεις μεινει απο βλάβη.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
φτου λαθος το εγραψα....κοιτα στο asfalish.gr εκει ειχα βρει πακετο ασφαλισης για το αυτοκινητο , οχι της anytime, αλλης εταιριας πολυ φθηνοτερο...καπως καλυτερα νομιζω....ουγκ
Πουλάς το Τουόνο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
Για την οδική βοήθεια ισχύει για το anytime. Είναι μόνο για περίπτωση ατυχήματος και οχι για περίπτωση βλάβης. Εξού και μικρότερο το ποσό κάλυψης. Όπως δεν έχει και κάποια άλλα βασικά (π.χ. προστασία bonus-malus) και κάποια άλλα που δεν τα ήξερα και εγώ και ρώτησα ασφαλιστή.
Καλύτερα λοιπόν ρωτήστε ασφαλιστές να σας πούν. Οφείλουν να το κάνουν για να είναι και εκείνοι εντάξει απέναντι στον πελάτη όταν ζητάνε 50-60% παραπάνω ποσά για ασφάλιστρα. Πρέπει να λένε τι προσφέρουν παραπάνω.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.