Καλησπέρα και απο μένα, διαβάζω καιρό το moto.gr αλλά σήμερα αποφάσισα να γραφτώ και εγώ.
Με λένε Γιάννη και είμαι από Αθήνα!
Δεν είμαι ενεργό μέλος σε πολλά φόρουμ λόγω του ότι αρκετοί κορόιδεψαν (και κοροιδεύουν) ακόμα την επιλογή μου για πρώτη μοτοσυκλέτα (Yamaha TDR 250 1988) την οποία απέκτησα με ελάχιστα χρήματα και με πολύ κόπο, χρήμα και προσωπική εργασία κατάφερα να την φέρω σε μια κατάσταση την οποία θα χαρακτήριζα υπέρ άριστη. Μπορεί σε πολλούς να φαίνεται χαζή επιλογή αλλά ήταν η πρώτη μου, και προς το παρόν θα μείνει. Δεν είπε όχι στα ταξίδια και τις βόλτες που ήθελα ούτε μια στιγμή και συνεχίζει άψογη σαν την πρώτη μέρα που άκουσα το μοτέρ της να γουργουρίζει για πρώτη φορά μετά από ολική ανακατασκευή που έκανα μόνος μου. (Ναι είμαι καμένος διχρονάκιας !!!! )
Σε μοτοπαρέες δεν βρέθηκα ποτέ, μιας και κανείς δεν ήθελε κάποιον με μια μηχανή σαν τη δική μου (βλέπετε δεν είχα την τιμή να αγοράσω κάτι καινούργιο και φανταχτερό). Μια μικρή παρέα με δίχρονα που καταφέραμε να μαζευτούμε "έσπασε" καθώς τον ένα κολλούσε μετά το άλλο και το τελευταίο απεβίωσε στο πρώτο και τελευταίο μεγάλο ταξίδι που έκανε (περίπου 800χλμ).
Έκτοτε το μόνο που κάνω είναι να παρακολουθώ που και που κανένα φόρουμ, μιας και οι βόλτες κόπηκαν
![]()
![]()
![]()