Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Η καλή μέρα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik

Η καλή μέρα....

....από το πρωί φαίνεται!!!

Και γιατί όχι? Ξεκινάω σιγά σιγά να πάω στη δουλειά και ξεκινάμε με ένα ωραιότατο τρακάρισμα (αυτοκίνητο εμβόλισε το λεωφορείο της γραμμής από πίσω και έκλεισε το δρόμο). Τι να κάνω αλλάζω δρόμο και πάω από αλλού. Βέβαια η μηχανή είχε άλλη άποψη γιατί στα 100 μέτρα από το σπίτι χάνω τον αριστερό κύλινδρο, την αφήνω να τσουλίσει παρακάτω (μιας και κατηφόρα) χάνω και τον δεξί... Κόκκαλο μές στη μέση στο δρόμο... Βενζίνη λέω και γυρίζω στη ρεζέρβα να γεμίσω τα carb, παίρνει μπρός και στα 50 μέτρα χάνω πάλι τον αριστερό κύλινδρο. (Βουλωμένο carb η γραμμή βενζίνης?), γιατί βενζίνη τελικά είχα...

Δεν πτοούμαι και επιστρέφω σπίτι (σπρώχνοντας), αποφασισμένος ότι σήμερα θα πάω με το κουτί στη δουλειά. Πάω βάζω μπρος (με δυσκολία) και λέω να πάω για βενζίνη μιας και ήταν σχεδόν πάτο. Πάω στο βενζινάδικο φουλάρω. Πάω να βάλω μπρος, αμ δε!!! Δεν έσκαγε ούτε για δείγμα...! Έρχεται ο βενζινάς το βγάζουμε στην άκρη...

Αμέσως σκέφτομαι ότι μάλλον πρόκειται για μπουζί γιατί λόγω έλλειψης χρήμάτων το σέρβις μεταφέρθηκε για άλλες 5000 χιλιόμετρα. Ψάχνω πίσω και βρίσκω μια τετράδα παλιά. Αλλάζω και ω! πήρε...! Τα μπουζί που φόραγα σε άθλια κατάσταση. (Για του δουλειά δεν το συζητάμε είχα ήδη αργήσει μισή ώρα). Σβήνω για να σιγουρέψω ότι θα πάω σπίτι μετά τη δουλειά και μένω πάλι με το.... λεβιέ στο χέρι!

Αμέσως τσιμπάω το παπί του βενζινά και βουρ για Φρατζή, 4άδα μπουζί 22 ευρώ (από τα 25 που μου απέμειναν ώσπου να πληρωθώ) και πίσω. Βάζω μπουζί, γυρίζω μίζα παίρνει. Σβήνω ξαναπαίρνει, παίζω κανα 2 φορές φαίνεται ΟΚ και ξεκινάω (αργοπορημένος ήδη 1μιση ώρα)

Με 2 ώρες αργοπορία φτάνω στην δουλειά, μπαίνω μέσα μπαρουτιασμένος και λέω καλημέρα στους παρευρισκόμενους. Απόκριση καμία. Πάω στο γραφείο, βγαίνω για καφέ, παίρνω τον καφέ και ξαναγυρίζω.

Νά σου και η προιστάμενη που πριν δεν μου μίλησε... Γυρίζει με ύφος 10 διευθυντάδων και μου λέει: "Καλημέρα δεν λες εδώ που μπαίνεις?? Δεν φτάνει που άργησες κιόλας" Της εξηγώ ότι ήδη είχα πει καλημέρα όταν μπήκα σύν τον λόγο που άργησα. Δεν με πίστεψε και συνέχισε ένα κράξιμο ανευ προηγουμένου...! Πάω τσατισμένος στο αμάξι και βουτάω την τετράδα μπουζί που φόραγα, την τετράδα μπουζί που είχα στο πορτμπαγάζ και την απόδειξη που αγόρασα τα καινούργια και της τα πετάω πάνω στο γραφείο με ένα χαρακτηριστικό "Δεν μας γ@...ς και εσύ πρωί πρωί!!!!"

και η ώρα είναι μόλις 9....

Και η τρελή μέσα ακόμα καντήλια κατεβάζει
    2 stroke Sport Touring

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    πιο πολυ ψωμι τρως με το μελι παρα με το ξυδι.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
    Και η τρελή μέσα ακόμα καντήλια κατεβάζει

AΣΤΑΔΙΑΛΑ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ ΑΣ'ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΣΥΧΟ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΤΡΕΧΑΛΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΙΑ ΜΟΥΛΑΡΑ! ΟΞΩ ΠΑΛΙΟΣΚΡΟΦΑ!! ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!!!!

Δείξε της το Γιάννη.. :rotflmao:

τον Μητσοτακι ειδες πρωι πρωι ???????????? :a39: :a39: :a39: :a39: :a39: :a39: :a39: :a66: :a66:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Δείξε της το Γιάννη.. :rotflmao: [/B]
    Μα της χρειάζεται....! Ηρέμησε πάντως τώρα και είμαι σίγουρος ότι όλη την υπόλοιπη μέρα θα τσακώνεται με τους υπόλοιπους. Ξέρει ότι μαζί μου δεν βγάζει άκρη έτσι κ αλλιώς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    τον Μητσοτακι ειδες πρωι πρωι ???????????? :a39: :a39: :a39: :a39: :a39: :a39: :a39: :a66: :a66:
    Έλα μου ντε...! Αυτό που μου τη σπάει περισσότερο όμως είναι ότι δεν μπορώ να φτιάξω τη μηχανή ώσπου να σχολάσω... Σε τέτοιες φάσεις αγχώνομαι και γίνομαι πολύ νευρικός γιατί είναι κάτι που πρέπει να γίνει σπάω το κεφάλι μου για το τί μπορεί να έχει, παίζει να σκεφτώ και όλα τα πιθανά προβλήματα, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω κανένα!!! (το απόγευμα θα ξέρω ελπίζω)
    2 stroke Sport Touring

Re: Η καλή μέρα....

[...]Νά σου και η προιστάμενη που πριν δεν μου μίλησε... Γυρίζει με ύφος 10 διευθυντάδων και μου λέει: "Καλημέρα δεν λες εδώ που μπαίνεις?? Δεν φτάνει που άργησες κιόλας" Της εξηγώ ότι ήδη είχα πει καλημέρα όταν μπήκα σύν τον λόγο που άργησα. Δεν με πίστεψε και συνέχισε ένα κράξιμο ανευ προηγουμένου...! Πάω τσατισμένος στο αμάξι και βουτάω την τετράδα μπουζί που φόραγα, την τετράδα μπουζί που είχα στο πορτμπαγάζ και την απόδειξη που αγόρασα τα καινούργια και της τα πετάω πάνω στο γραφείο με ένα χαρακτηριστικό "Δεν μας γ@...ς και εσύ πρωί πρωί!!!!"
    [...]

Στο δημόσιο δουλεύουμε, ε;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: Re: Η καλή μέρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Στο δημόσιο δουλεύουμε, ε;
    Ναί (Να ρωτήσω πως το κατάλαβες?)
    2 stroke Sport Touring

Δεν ειναι προφανες?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    πιο πολυ ψωμι τρως με το μελι παρα με το ξυδι.
    Καλό... πολύ καλό!!!
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator

Re: Re: Re: Η καλή μέρα....

Εχεις δοκιμάσει να βρίσεις προισταμενο στον ιδιωτικό τομέα;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Re: Re: Re: Η καλή μέρα....

Ιδιωτικός τομέας, αργοπορία 2 ώρες και πετάγομαι να πάρω καφέ...δεν υπαρχει...το σύστημα crashάρει. Επίσης τσαμπουκάδες του στυλ "τα παλιά μπουζί και αποδείξεις στην μούρη" και στιχομυθίες "δεν μας γ@μ@ς και εσύ ...κλπ" είναι απλά σενάρια επιστημονικής φαντασίας
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν ειναι προφανες?

Και μόλις ηρέμησε και η προϊστάμενη....

Κατάφερε να κάνει ζημιά σε αρχεία ενός ολόκληρου έτους τα οποία έπρεπε να ξαναβρούμε και να βάλουμε στη θέση τους. Μετά από ηρωικές προσπάθειες κατάφερα να της τα γυρίσω μέχρι πριν 4 ημέρες. Της πέρασαν τα νεύρα και ταυτόχρονα τιμωρήθηκε αφού θα χρειαστεί να ξαναφτιάξει όλο το αρχείο των περασμένων 4 ημερών... (Όχι τραγικά πράγματα αλλά είναι δουλίτσα). Έχει περάσει πάνω από μισή ώρα που όπου με βλέπει όλο ευχαριστώ μου λέει μέ έσωσες...

Ώρα να αρχίσω να ελπίζω ότι η μέρα θα πάει καλύτερα?

2 stroke Sport Touring

Ώρα να αρχίσω να ελπίζω ότι η μέρα θα πάει καλύτερα?
    Αναλόγως. Βάλε μια φωτό της και βλέπουμε

2 stroke Sport Touring

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. καλη (........) μερα !!!
    από GST στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2005, 15:47
  2. Καλη Μερα ?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 55