ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ. ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 500 ΜΕΤΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ. ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 500 ΜΕΤΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?
πείτε τη φταίει
σωστο μου ακουγεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
Νερακι στο καυσιμο?![]()
![]()
Σε σενα ναι, για να δουμε εαν ακουγεται σωστο και στο μηχανακι :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@n@giwths
σωστο μου ακουγεται![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
δλδ τι μπορει να φταιει?![]()
![]()
![]()
Καρμπρατερ, καυσιμο, μπουζι, φιλτρο, μπαταρια...
Ενας μηχανικος θα σου πει καλυτερα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ευχαριστω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@n@giwths
προβλημα σε αστρα
.....ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?
o ανάδρομος!!![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
o ermhs einai andromosΑρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
o ανάδρομος!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ιντά 'ναι λέει;Αρχικά δημιουργήθηκε από p@n@giwths
o ermhs einai andromos
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
σήμερα το έκανα βόλτα το άστρα κα ένοιωθα σα να μην πηγαίνει δηλαδή του άνοιγα γκάζι και δεν προχώραγε μήπως είναι ανορθωτής ??????????????![]()
Μπα,μαλλον στην τροφοδοσία είναι το πρόβλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@n@giwths
σήμερα το έκανα βόλτα το άστρα κα ένοιωθα σα να μην πηγαίνει δηλαδή του άνοιγα γκάζι και δεν προχώραγε μήπως είναι ανορθωτής ??????????????![]()
Θα μπει σε λίγο ο Oldman να στο λύσει το πρόβλημα :wacko:
οντως...πριν λιγο τελειωσε τον ζωδιακο του χαρτη....Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Θα μπει σε λίγο ο Oldman να στο λύσει το πρόβλημα![]()
![]()
![]()