Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: ΑΡΧΑΡΙΟΣ

ΑΡΧΑΡΙΟΣ

ΕΙΜΑΙ 40 ΕΤΩΝ. ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟ/ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ. ΣΚΕΦΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΙ(JOY-R). ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ(ΠΑΠΙ)ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ(ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ). ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ(ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ). ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ<<ΚΙΝΗΣΗ>>. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο φίλε μου. Απλά για μακρινές αποστάσεις το παπάκι θα σε κουρασει πολύ και σύντομα θα το παρατήσεις. Ενα 250αράκι θα ήταν προτιμότερο πχ CBF 250.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αν εισαι συνειδητοποιημενος οτι καποια στιγμη θα πεσεις ή θα τρακαρεις και μπορει αυτο να εχει ασχημα αποτελεσματα για την σωματικη σου ακεραιοτητα, προχωρα...
    αν ομως εχεις την παραμικρη αμφιβολια και σκεφτεσαι οτι δεν θα συμβει σε εσενα γιατι δεν θα τρεχεις και θα το θελεις για την δουλεια σου, καθως δεν εισαι κανενας καυλωμενος 16αρης, παρατα το...

γενικως λοιπον, πρεπει να εισαι ψιλιασμενος οτι μια τετοια κινηση θα σου φερει καποια στιγμη μια πτωση ή ενα τρακαρισμα. αν βαλουμε και στην εξισωση οτι θα το χρησιμοποιεις σε πολη και οτι δεν εχεις καθολου εμπειρια απο το αθλημα, αυτη η ασχημη στιγμη μπορει να ερθει πολυ γρηγορα απ'οταν κανεις την αγορα.

αν παλι ξερεις του κινδυνους και συνειδητοποιησεις οτι καποια στιγμη θα ερθεις αντιμετωπος με αυτους (γιατι ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα ερθεις), κανε την κινηση σου και καλες βολτες...

προχωρα και προσεχε ... η διαφορα στα χρηματα που θα γλιτωσεις σε σχεση με το αυτοκινητο για την ιδια καθημερινη διαδρομη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
    >>> click here for my youtube channel <<<

Παρόμοια θέματα

1. ΑΡΧΑΡΙΟΣ βοηθεια επιλογής
    από slokie στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2013, 08:46
  2. ΑΡΧΑΡΙΟΣ
    από Δευκαλίων στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2011, 20:31
  3. ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥ!!!!
    από NICKSTAM94 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2008, 16:06
  4. ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ-ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΤΟ
    από mototrain στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2006, 21:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •