Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Τελική ταχύτητα στην Εθνική!!!!

Τελική ταχύτητα στην Εθνική!!!!

Σκεφτομαι να αγορασω καποιο εκ των Sym Symphony 150 ή Kymco agilility 150 και διαβασα οτι η τελικη τους ειναι περιπου 100km/h. Αν καποιος ξερει απο Θεσσαλονικη, επειδη θα πρεπει καθημερινως να πηγαινω στο Νοσοκομειο Παπαγεωργιου θα πρεπει να βγαινω στον Περιφερειακο (κατι αντιστοιχο της Αττικης Οδου)! Θα μπορω με ανεση με τα παραπανω μηχανακια η θα εχω προβλημα????? Και αν χρειαστει να παιρνω και συνεπιβατη?

Αν μπορει καποιος ας απαντησει!!
    Ευχαριστω!!

κοιτα κ για το Kymco agilility 200 με ψεκασμο το καινουργιο, στα 2.200 ειναι μια πολυ καλη προταση, το πηρε ενας φιλος.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Μπορείς να κοιτάξεις άφοβα και το SYM 200..
    Πολύ καλό αποθηκευτικό χώρο, το είχα κοντά 1 χρόνο, πήγαινα εθνική 120-130, δεν μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα, κάνει φοβερά ταξιδάκια και το 2ο άτομο κάθεται το ίδιο άνετα... το μεταπώλησα σε φίλο μου και το έχει ήδη 4 χρόνια... ο ίδιος λέει πως του βγήκε πολύ καλό.

SYMPHONY 150 SR χαλαρά 100 χλμ/η .
    Παραπάνω μόνο σε κατηφόρες με μαξ που έχω δει τα 120.

Οδήγησα και το 200άρι και είδα τρελές διαφορές .
    Δεν ξέρω τιμές γενικά , γιατί το δικό μου το πήρα από σπόντα ,αλλά αν το κύμκο ψεκαστό 200άρι κάνει 2200 τότε είναι ίδια τιμή με το 150άρι της συμ ...άρα αξίζει νομίζω .

Μανιβελάτο μέλος
    Aprilia Scarabeo 200 ie dual map..

+
    Συνδυασμένη Πέδηση
    Τριπίστονη δαγκάνα μπροστά
    Δισκόφρενο πίσω
    Στιβαρή κατασκευή
    2800 ευρώ καινούριο
    16" τροχοί
    19 άλογα που σημαίνει ότι κινείσαι ανετότατα με 110-120 σταθερά και έχει μία τελική κοντά στα 135-140..
    Με ελάχιστα παραπάνω παίρνεις άλλα 2 έτη εγγύηση

-
    Λάστιχα πρώτης τοποθέτησης(βλέπω τώρα ότι έχουν αλλάξει στο τωρινό μοντέλο)
    Στο προηγούμενο μοντέλα η σέλα γλιστρούσε ελαφρώς (οι διαστάσεις της όμως είναι πολύ καλές)

Δεν ξέρω από αξιοπιστία ηλεκτρικών τι παίζει.. μια δυο φορές που έχω ψάξει στο scooterclub hellas ψάχνοντας για τον πατέρα μου δεν είδα κάτι κακό..

Είναι το μοναδικό 200άρι με 19 άλογα το οποίο ουσιαστικά έχει επιδόσεις 250-300 αφού ναι μεν του λείπουν τρία γαϊδουράκια αλλά είναι αρκετά πιο ελαφρύ από το μέσο 2.5ρι..

Ελπίζω να βοήθησα..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πληροφοριακά, κινούμαι τον τελευταίο καιρό με ένα SYM HD200 Evo και κάνω αρκετά συχνά ταξιδάκια Κόρινθο - Αθήνα - Κόρινθο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Φυσικά θέλει υπομονή, αλλά από θέμα άνεσης, ασφάλειας αλλά και ταλαιπώριας του μηχανακίου, δεν τρέχει μια.

Παλαιό μέλος
    Καλημέρα απο εμένα,

Πήγαινα συχνά στο παπαγεωργίου για κάποιους λόγους, έχω CBR 125,ΔΕΝ ζοριζόμουν καθόλου πήγαινα περίπου με 90-100 χλμ/ωρα σταθερα , και δεν ειχα κανενα προβλημα,Ουτε καν με συνεπιβατη.

Οποτε εσυ με μεγαλυτερα κυβ. εστω με αυτα τα 25 κιβ. (για το 150) η το 200 που λες θα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα.

Μην ανησυχεις,ολα στο μυαλο ειναι,ευτηχως στον περιφερειακο μας ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα..

Μου εδωσες πολυ κουραγιο τωρα!!!! Αντε να δουμε!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanovios1990
    Μου εδωσες πολυ κουραγιο τωρα!!!! Αντε να δουμε!!
    Θα το κανεις μια δυο φορες και το συνηθιζεις μετα...

Δεν ειναι κατι το τρομερο , εδω εθνικη οδο σε αλλη πολη με μπαγαζια και 2ο ατομο πηγα με οριο τα 100 χλμ /ωρα.

Δεν ειναι τιποτα.Παρε το μηχανακι σου και πανε

Απλα κρανος και να προσεχεις.

Παρόμοια θέματα

1. Τελικη ταχυτητα???
    από arhagellos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2005, 18:39
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2005, 01:11
  3. Τελικη ΤαΧυτητα Και Καταναλωση
    από giannisman στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 31