Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 61

Θέμα: Gsxr 1000 05-06 αμορτισερ

Παλαιό μέλος

Gsxr 1000 05-06 αμορτισερ

εχω φαει το ιντερνετ να βρω ενα πισω αμορτισερ αφτερ. μετοχειρο βασικα η καινουργιο σε τιμη ελληνικων δεδομενων. ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ τιποτα και μου την εχει δωσει στα νευρα. το καρ το χτενισα, τιποτα. ebay τιποτα....

εχετε καμια ιδεα?

μτχ 400-450, καινουργιο βαρια 650.

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παιδι που το κατεχει πολυ καλα και εχει γραψει πολλα χλμ με Κ5 σε πιστα,διατεινεται οτι με ενα revalving στην πισω αναρτηση εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα αποτι οι περισσοτεροι νομιζουν.

Αυτό σκεφτόμουν αλλά λέω άσε μην πεις χαζομάρα. Το αμορτισέρ λογικά είναι επισκευαζόμενο, μάστορες έχει αρκετούς, με 100-120 ευρώ είναι σαν καινούριο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αυτό σκεφτόμουν αλλά λέω άσε μην πεις χαζομάρα. Το αμορτισέρ λογικά είναι επισκευαζόμενο, μάστορες έχει αρκετούς, με 100-120 ευρώ είναι σαν καινούριο.
    βασικα εχω καταληξει και εγω προς τα εκει. εχω 50κ χλμ και πρεπει να αλλαξω και ελατηριο (67κιλα). θα εβαζα ενα αφτερ αν το εβρισκα σε λογικη τιμη αλλα η καλυτερη που βρηκα ειναι 1000ε το ohlins. ολο το μηχανακι ζητημα να αξιζει 4κ πλεον και δεν παιζει για κανενα λογο να δωσω τοσα. το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω κανενα αφτερ. καποτε επαιζαν πολλα αλλα τωρα τιποτα. και δεν εχω κολλημα με μαρκες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Παιδι που το κατεχει πολυ καλα και εχει γραψει πολλα χλμ με Κ5 σε πιστα,διατεινεται οτι με ενα revalving στην πισω αναρτηση εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα αποτι οι περισσοτεροι νομιζουν.
    εννοούμε το ίδιο παιδί?
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ofvdw6.jpg 
Προβολές:	218 
Μέγεθος:	59,4 KB 
ID:	360793
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

το πίσω αμορτισερ στα Κ5/6 δεν ειναι ανοιγόμενο. Όμως, γνωστό μαγαζί αναρτησεων στην αθήνα την κάνει ανοιγόμενη.

κοιτα αυτό http://www.ebay.com/itm/05-06-Suzuki...NXSNOJ&vxp=mtr

και αυτό http://www.ebay.com/itm/Elka-Stage-4...xWnoVw&vxp=mtr

η καλή ανάρτηση πάντα αξίζει, άσχετα με το πόσο κοστίζει το μηχανάκι, ιδιαίτερα αν το κυνηγάς.

Παλαιό μέλος
    το παιδι εχει λογαριασμο εδω να μας πει τι εκανε και που? γιατι revalving ειναι επεμβαση και οχι επισκευη. πρεπει να ξερεις τι θες κτλ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    βασικα εχω καταληξει και εγω προς τα εκει. εχω 50κ χλμ και πρεπει να αλλαξω και ελατηριο (67κιλα). θα εβαζα ενα αφτερ αν το εβρισκα σε λογικη τιμη αλλα η καλυτερη που βρηκα ειναι 1000ε το ohlins. ολο το μηχανακι ζητημα να αξιζει 4κ πλεον και δεν παιζει για κανενα λογο να δωσω τοσα. το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω κανενα αφτερ. καποτε επαιζαν πολλα αλλα τωρα τιποτα. και δεν εχω κολλημα με μαρκες.
    δες εδώ
    http://www.nitron.co.uk/catalogue_main.php?catID=12690
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ποπαϋ Προβολή μηνύματος
    το πίσω αμορτισερ στα Κ5/6 δεν ειναι ανοιγόμενο. Όμως, γνωστό μαγαζί αναρτησεων στην αθήνα την κάνει ανοιγόμενη.

κοιτα αυτό http://www.ebay.com/itm/05-06-Suzuki...NXSNOJ&vxp=mtr

και αυτό http://www.ebay.com/itm/Elka-Stage-4...xWnoVw&vxp=mtr

η καλή ανάρτηση πάντα αξίζει, άσχετα με το πόσο κοστίζει το μηχανάκι, ιδιαίτερα αν το κυνηγάς.
    την ελκα δεν την ξερω καθολου. εχεις ακουσει τιποτα?

το ξερω οτι αξιζει και εχω μια στο αλλο μηχανακι αλλα αν ηταν να δωσω τοσα προτιμω να δωσω το μχηανακι και να τα ριξω τα λεφτα να παω σε αλλο.

και σε άλλο να πας πάλι θες καλη ανάρτηση. ελάχιστα έιναι τα μηχανάκια που απο την μάνα τους έχουν πολλη καλή ανάρτηση (και συνήθως κοστίζουν αρκετά ακόμα και μεταχείρισμένα)

κοιτα και wilbers και penske και wp

Παλαιό μέλος
    nitron. δεν την ξερω (ακουστα μονο) τιμη γυρω στα 750. δεν ειναι και ασχημα...

wp, wilb, penske ktl ειναι πολλα τα λεφτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    nitron. δεν την ξερω (ακουστα μονο) τιμη γυρω στα 750. δεν ειναι και ασχημα...
    λέγεται οτι είναι εφάμιλλη της ολινς

στην αγγλία την έχουν σε εκτίμηση

εδιτ
    http://www.car.gr/parts/view/7754033/
    δεν είναι για σένα αλλά μπορείς να πάρεις τηλ και να ρωτήσεις κατά πόσο είναι καλή η ανάρτηση
    πουτσ@@@@@@@@@

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Για αναρτηση πολιτικης-καθημερινης χρησης θα επελεγα μια με μεγαλη διαμετρο πιστονιου. Πιο πολυ λαδι=πιο πολλα χιλιομετρα μεταξυ σερβις. Γκροσο μοντο τα πιστονια παιζουν στα 40 και 46μμ.
    Στην ελληνικη αγορα ως εχει, πιστευω το καλλιτερο ντηλ για πολυ καλη αναρτηση ειναι οι mupo.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αμερικανιες συνεχεια..με θυμα ενα GSXR 1000 05'
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 00:46
  2. GSXR 1000 05 Akrapovic
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 18:19
  3. GSXR 1000 05' Corona Αγωνηστικο