2 φορές για υπερβολική ταχύτητα. Μία στην έξοδο του Κιάτου και μία στο δρόμο προς Ναύπλιο.
Και στις 2 περιπτώσεις τους είπα να γράψουν ότι θέλουν χωρίς να κλαφτώ και με έγραψαν για λιγότερα χιλιόμετρα
Όλες τις άλλες τις έχω φάει αχλαμπούκωτες
Κοκκινο φαναρι, κεντρο, με Δελτα να περνανε κανονικα με πρασινο και να διασταυρωνομαι πανω τους. Αληθινη δικαιολογια, ειχα μαζι μου ολα τα τιμολογια και τις αποδειξεις δαπανης για το προσωπικο, για ενα βραδι που εκλεισα μαγαζι για παρτυ. Και η εφορια ηταν παρεα με το μαγαζατορα και με περιμεναν...
Ακομα τους αγαπαω που μου τη χαρισαν.
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
χωρις μπροστινη πινακιδα στο GTC για να ειναι πιο μουρατο..με σταματησαν την εφαγα αλλα ο μπατσος καλο παιδι.
με τη μηχανη περναω το κοκκινο πιο μπροστα ωστε οταν αναψει για τους απεναντι να προλαβω να φυγω για να μην περιμενω και το δικο μου φαναρι..ειχε γινει και ενα ατυχημα ακριβως εκει και ειπα οτι με μπερδεψαν με τις κορνες γιατι κοιταζα αν ο ανθρωπος με τη μηχανη ειχε παθει κατι. μου την χαρισαν, λογικα με πιστεψαν
Απλά θα πω ότι έχω φάει κλήση για πορτοκαλί και θα αποχωρήσω από το θέμα μιας και δεν έχω "χαριστικά" να γράψω.
Α.. Ήταν πορτοκαλί. Δεν έγινε αλλαγή ξερωγω.. πέρασα πορτοκαλί και με έγραψε. Αυτά
![]()
Εγώ έτρεχα έξω από την Καλαμπάκα στο ΙΣΩΜΑ.
Όσα πάει το ΤΔΜ (κοντά στα 220) μ έγραψαν για λίγα γιατί είχα φουλ εξωπλισμό
και γιατί μόλις μου είπαν ότι θα μου πάρουν το πάπλωμα έκανα σα να κατάπια μπετούγιες
και φάνηκε....
Δεν είπα τίποτα.
Μια άλλη φορά στην ΑΛβανία πάλι έτρεχα και με έπιασε ένας κοντός μπατσάκος
με πολύ μεγάλο καπέλο...
Έλληνας μου λεει?
(ωχ λέω ΄τωρα θα με γ...)
-Ναι του λέω...
-Άιντααααααα μου λέει...
(το ανάποδο δεν νομίζω να παίξει ποτέ)
Ντράπηκα όμως
![]()
ανανήψαντας
δεν σταματησα σε μπλοκο με τσιμπησαν εξω απο την Θηβα την γλυτωσα αν και ημουν με 200+ και επρεπε να με πανε στα 4.
Στρίβω σε ενα κόκκινο δεξιά με το παπί.....
Στον δρόμο που έστριψα ερχόταν η ΔΙΑΣ.....3 άντρες, 1 γυναικα.....
Με σταματάνε....είμαστε στα περίπου 300-400 μέτρα απο το σπίτι μου....
Κατεβαίνω ψιλό-σπαρταρωντας....και καλα!!
Βγάζω δίπλωμα-ταυτότητα και τους τα δίνω.....
Λέω " συγνώμη παιδια , και ειδικά στην κυρία, μένω εδω πιο πάνω......ΧΕΖΟΜΑΙ και θα τα κάνω πάνω μου....πάρτε τα χαρτιά μου, και ελάτε σπίτι να κάνω ότι κάνω και με γράφετε μετα.....¨
Ο ενας λύθηκε στα γέλια....και μου λεει...¨ δεν έξω αν λες ψέματα, αλλα ήταν ότι καλύτερο σαν δικαιολογία εχω ακούσει....άντε φύγε....¨...
Αρπάζω δίπλωμα-ταυτότητα και φεύγω σφαίρα.........και καλα χεΖομουνα ......
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Πριν 30 χρόνια πλατεία Δούρου Χαλάνδρι καλοκαίρι περασμένη ώρα με το xl500s σφάξιμο κόκκινου κι ο Ζητάς στα 5 μέτρα.Με σταματάει έρχεται κοντά και :
- Καλησπέρα σε ακούω δηλαδή δε με είδες ? (δεν τον είχα δει είναι η αλήθεια)
- Καλησπέρα το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι αν θα με γράψεις.
- Τι έπαθες φίλε ?
- Με παράτησε το κορίτσι...
- Καληνύχτα και μην πας για αλκοόλ ,καλύτερα σπίτι !
Από τότε άρχισα να τους γουστάρω λέμε.
Έχει σπάσει η πινακίδα στο Ζ και έχω χιλιομυριοβαρεθεί να βρω μεγάλες ροδέλες να την ξαναβάλω οπότε για μερικές μέρες κυκλοφορώ χωρίς (την έχω στην τσάντα).
Σταματάω έξω από τράπεζα, βγάζω κράνος, τσουπ τέσσερις με το χέρι στο όπλο... "μπλα μπλα μπλα" συζητάμε για την πινακίδα, ελέγχουν νούμερα χαρτιά όλα κομπλέ, "να την βάλεις ρε φίλε, τι σταματάς έξω από τράπεζα με το μηχανάκι" δηλαδή ρε αγόρι δεν θα κάνω συναλλαγές επειδή οδηγώ μηχανή...;
Και γυρνάει ο ένας την ώρα που φεύγουν και μου λέει "εγώ πάντως τους είπα, ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ, ΑΦΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ, μην ασχολείστε". Τι ήθελαν και ασχολήθηκαν
@est πορτοκαλί έχω πληρώσει επίσης, πλάκα είχε. Δεν ήξερα καν ότι έχει πρόστιμο!