Γεια σας φιλοι μηχανοβιοι,συγγνωμη αν υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα δυστυχως δεν βρηκα κατι ενω εψαξα που να απαντασει στις ερωτησεις μου,εχω κατι λιγα ευρουλακια αυτη τη στιγμη που θελω να τα ''ξεφορτωθω'' απο πανω μου,250 για την ακριβεια και αποφασισα πως ειναι καιρος να κανω το πρωτο βημα για μια απο τις αγαπες μου,την μοτοσυκλετα. Θελω να μου πειτε απο την εμπειρια σας αλλα και απο φιλων σας ποσο κοστιζει το διπλωμα Α και Α1,νομιζω κοστιζουν το ιδιο αρα δεν υπαρχει θεμα για να παρω και εγω τις αποφασεις μου. Θα μου πειτε και με το δικιο σας βεβαια,ρε φιλε πηγαινε ρωτα και παρατα μαςαλλα δεν ειναι ετσι γιατι θελω να ξερω ποσο παιζει συνηθως η ταριφα και να μην παω να αφησω τα λεφτα μου σε καποιον που ειναι πιο ακριβως και γιατι δεν μου περισσευουν αλλα και γιατι το χω κανονα στη ζωη μου να επιβραβευω τους ανθρωπους που σεβονται τους αλλους και δεν τους ρουφουν το αιμα. Επισης μενω μονιμα Αθηνα αλλα σπουδαζω στην Κομοτηνη,μενοντας περισσοτερο καιρο στην πολη της Θρακης βεβαια,που πιστευετε πως θα ειναι φθηνοτερα; Εχω ακουσει πως οι τιμες στην επαρχια ειναι φθηνοτερες! Ισχυει;
Θελω τα φωτα σας παρακαλω! Οσες περισσοτερες απαντησεις τοσο καλυτερα για μενα! Σας ευχαριστω εκ των προτερων!