Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Aγορά-Προκαταβολή

Νέο μέλος

Aγορά-Προκαταβολή

Γεια χαρα παιδες!
    Θα ηθελα να ρωτησω, ειμαι σε αναζητηση ss600, παιζει 0% προκαταβολη σε καινουργιες μηχανες, ή μονο στα μεταχειρισμενα υπαρχει αυτο?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Βεβαίως,αν μπορείς να πάρεις δάνειο από τράπεζα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Νέο μέλος
    Ωραια,ευχαριστω πολυ!

Νέο μέλος
    Και κατι αλλο που ξεχασα...Δεν εχω κλεισει τα 21, η μηχανη δεν μπορει να μπει στο ονομα μου ετσι? Εστω και αν ειμαι ενηλικος?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Εφ' όσον έχεις ΑΦΜ και η τράπεζα κρίνει ότι μπορεί να σού δώσει δάνειο,κανένα πρόβλημα.Εκτός αν μπερδεύεσαι με τίς κατηγορίες τών διπλωμάτων.

Την τράπεζα επίσης δεν την ενδιαφέρει ποιός πληρώνει,φτάνει να πληρώνεται.Μπορεί να είναι στο όνομά σου και να πληρώνεται από άλλον.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Εφ' όσον έχεις ΑΦΜ και η τράπεζα κρίνει ότι μπορεί να σού δώσει δάνειο,κανένα πρόβλημα.Εκτός αν μπερδεύεσαι με τίς κατηγορίες τών διπλωμάτων.

Την τράπεζα επίσης δεν την ενδιαφέρει ποιός πληρώνει,φτάνει να πληρώνεται.Μπορεί να είναι στο όνομά σου και να πληρώνεται από άλλον.
    Εβγαλα στα 18 125cc το οποιο οταν κλεισω τα 21 γινεται αυτοματα απεριοριστων κυβικων. Δεν τα εχω κλεισει και υπεθεσα μηπως υπαρχει κολλημα.
    Σ'ευχαριστω για την βοηθεια, θα αρχισω σε λιγες μερες τις επισκεψεις στις αντιπροσωπειες (δεν εχω καταληξει ακομα ποια θα παρω) αλλα ηθελα να εχω μια πρωτη ιδεα.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Κάνε μια αναζήτηση εδω μέσα φίλε μου σε παρακαλώ.Τα έχουμε ξαναπεί. Αν δεν είσαι 21 και πάρεις μεγάλη μηχανή δεν θα μπορείς να βγάλεις ασφάλεια και θα είσαι παράνομος. Αν εμπλακείς σε ατύχημα θα κλαίς μια ζωή. Περίμενε να γίνεις 21 πήγαινε μετέτρεψε το δίπλωμα σου σε μεγάλο με μια απλή διαδικασία που πάλι έχει αναφερθεί εδώ πολλές φορες(γιατί αυτόματα δεν γίνεται όπως ανέφερες)και μετά πήγαινε πάρε οτι τραβάει η ψυχή σου.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Αν εβγαλες το Α1 (και οχι το ''για 125'' οπως ακυρα εχει επικρατησει γιατι ισχυει για οποιαδηποτε μηχανη ανεξαρτητως κυβισμου ,φτανει να ειναι μεχρι 34 αλογα και αναλογια 0,16kw/kg) στα 18 σου τοτε συμπληρωνοντας δυο χρονια απο την αποκτηση του ,τοτε αυτοματα απο την επομενη μερα μετατρεπεται σε απεριοριστο και χρειαζονται απλα 30 ευρω για το παραβολο και η καταθεση του παλιου σου διπλωματος για να αποκτησεις το απεριοριστο (Α).Και ενα παραδειγμα: Aν πχ ησουν 18 και εβγαλες το μικρο στις 5/5/2007 τοτε απο τις 6/5/2009 εχεις αδεια απεριορισρων κυβικων Η ηλικια των 21 ειναι απαραιτητη μονο για να βγαλεις απευθειας το απεριοριστων.

Παρόμοια θέματα

1. Aγορα Αγ. Βαρβάρας
    από gaz6 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2006, 13:49
  2. Aγορα μοτο
    από jennik στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 21:29
  3. Aγορά Aprilia Caponord
    από karas78 στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2006, 00:05
  4. Aγορα 50αριου
    από sennsa_rs στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 10:16
  5. Σκεψη Για Aγορα Cbr 600 F Mont. 2000
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 11:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •