Μικρό βιντεάκι αλλά είπα να το μοιραστώ γιατί είναι ωραίο![]()
http://vimeo.com/26653412
![]()
Μικρό βιντεάκι αλλά είπα να το μοιραστώ γιατί είναι ωραίο![]()
http://vimeo.com/26653412
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Φοβερό!!!
Άντε να βρούμε τίνος είναι το instrumental τώρα....![]()
![]()
edit: Matthew Zipkin
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Όντως πολύ ωραίο βίντεο αλλά ο οδηγός είναι καφετεριάκιας τεντυμπόυς που φοράει την τελευταία λέξη της μόδας και της τεχνολογίας και μέσα στην πανοπλία κρύβει την υπερηφάνια που αισθάνεται για τη συνολική του εικόνα με φόντο τον έξω κόσμο.
Τι το πήρες μΑρή κουλάντζα το 1098 (SP παρακαλώ) και μου πας σαν να καβαλάς το Βεσπίνο της τρις-συγχωρεμένης προγιαγιάς σου; (αιωνία της κιόλας):rotflmao:
Παρεπιπτόντως αν ήμουν εγώ με το Τρανσάλπ το βίντεο βία θα ξεπερνούσε τα 20 δεύτερα για την ίδια διαδρομή...:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όντως πολύ ωραίο βίντεο αλλά ο οδηγός είναι καφετεριάκιας τεντυμπόυς που φοράει την τελευταία λέξη της μόδας και της τεχνολογίας και μέσα στην πανοπλία κρύβει την υπερηφάνια που αισθάνεται για τη συνολική του εικόνα με φόντο τον έξω κόσμο.
Τι το πήρες μΑρή κουλάντζα το 1098 (SP παρακαλώ) και μου πας σαν να καβαλάς το Βεσπίνο της τρις-συγχωρεμένης προγιαγιάς σου; (αιωνία της κιόλας):rotflmao:
Παρεπιπτόντως αν ήμουν εγώ με το Τρανσάλπ το βίντεο βία θα ξεπερνούσε τα 20 δεύτερα για την ίδια διαδρομή...:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
ενα δικιο το χεις!!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αχ εσείς οι πιστιάρηδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Παρεπιπτόντως αν ήμουν εγώ με το Τρανσάλπ το βίντεο βία θα ξεπερνούσε τα 20 δεύτερα για την ίδια διαδρομή...:rotflmao:Ποτέ δεν θα καταλάβετε την σημασία μιας χαλαρής βόλτας χωρίς καγκουριές απλά και μόνο για να ξεσκάσεις.
Η μπορεί απλά να φοράει ελαστικά με λάθος δείκτες![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
AF100....αχ καταραμένη φτωχεια....![]()
Με περνάς για κάποιον άλλο αλλά οκ, μπορεί να σε μπέρδεψε που αναφέρθηκα στο Τρανσάλπ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Αχ εσείς οι πιστιάρηδες![]()
![]()
Απ'την άλλη, "χαλαρή βόλτα πάνω σε 1098 SP"... εδώ δεν μιλάμε για ευαίσθητο, για ντιπ αναίσθητο μιλάμε!![]()
Στο τελευταίο περί δείκτη με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο![]()
![]()
Αυτα τα πλανα με την γυροσκοπικη κεφαλη...![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μιλάς με γρίφους γιαυτό :oΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με περνάς για κάποιον άλλο αλλά οκ, μπορεί να σε μπέρδεψε που αναφέρθηκα στο Τρανσάλπ..Στο τελευταίο περί δείκτη με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο
![]()
![]()
Μέχρι στιγμής μια χαρά με κρατάνε στις 70 μοίρες πάντως..:rotflmao:![]()
Αυτά παθαίνεις άμα λες πολλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Μιλάς με γρίφους γιαυτό :o
![]()
![]()
Ξεχνάς τι είπες χτες...![]()
1. Είναι 1198.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
2. Δεν είναι Ελλάδα :P
Life begins at 45°.
Παρεπιπτόντως αν ήμουν εγώ με το Τρανσάλπ το βίντεο βία θα ξεπερνούσε τα 20 δεύτερα για την ίδια διαδρομή...:rotflmao:
![]()
Παίδες χαλαρώστε λίγο με το "δεν το πάει το Ducati"...που μια χαρά το πάει δηλαδή..
Δεν είναι αυτό το πνεύμα του βίντεο..![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Το καταλάβαμε κύριος! Spammer που να σπαμμάρει δεν έχετε ματαδεί;Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Παίδες χαλαρώστε λίγο με το "δεν το πάει το Ducati"...που μια χαρά το πάει δηλαδή..
Δεν είναι αυτό το πνεύμα του βίντεο..![]()
![]()
@Blitzer έχεις δίκιο![]()