Ένας κάποιος "markmilton1@hotmail.com" ενδιαφέρεται για την αγγελία μου μέσω χρυσής ευκαιρίας.
Να υποθέσω ότι τον έχετε γνωρίσει έτσι;
Ένας κάποιος "markmilton1@hotmail.com" ενδιαφέρεται για την αγγελία μου μέσω χρυσής ευκαιρίας.
Προσωπικός μου φίλος και χουβαρντας...
Τις προάλλες δέχτηκε να αγοράσει το αφρικα μου με 200000 χλμ στην τιμή των 10000 ευρώ μετρητά και χωρίς παζάρια...
![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Εδώ! Έχει και άλλους φίλους του: http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1![]()
Give me fuel, Give me fire
Έδειξε κάποιος ενδιαφέρον για το enterprise κι αμέσως να τον βγάλεις απατεώνα! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Να υποθέσω ότι τον έχετε γνωρίσει έτσι;![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Έδειξε κάποιος ενδιαφέρον για το enterprise κι αμέσως να τον βγάλεις απατεώνα! :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Πιο Enterprise ρε κεφάλα!!!!
Το Enterprise B είναι αυτό που προσπαθείτε να μου πασάρετε. Αυτό που ανατινάχτηκε από τους Κλίνγκον ντε!!!!![]()
![]()
![]()
Το δικό μου είναι σαφώς πιο "κακό" και αξιόπιστο (αν έχετε δει και καμμιά ταινία)![]()
"Qu ils mangent de la brioche"