Εν ολιγοις.
Βλεπει φορτηγο,πεφτει στα φρενα,σερνεται με τα ματια,το ποδι του πιανεται....ε δειτε το...
http://www.youtube.com/watch?v=PCWW8...ayer_embedded#!
Εν ολιγοις.
Βλεπει φορτηγο,πεφτει στα φρενα,σερνεται με τα ματια,το ποδι του πιανεται....ε δειτε το...
http://www.youtube.com/watch?v=PCWW8...ayer_embedded#!
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
![]()
![]()
![]()
Φρεναρισε καθολου?μου φανηκε πως απλα πεταξε το μηχανακι.Τυχερος ειναι το λιγοτερο ειδαμε και τι δουλεια κανει το γαντι![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
δεν φαινεται να ετρεχε πολυ παντως, μαξ 100 ?
Σιγουρα παντως δεν ξερει να φρεναρει
Λογικά αν έπεφτε στα φρένα θα προλάβαινε. Είχε πολλά μέτρα χώρο, αλλά προτίμησε να ρίξει το μηχανάκι αφρενάριστο!
Παιδια μπαρμπουτσαλα προλαβαινε,ξεγελαει ο ευρυγωνιος φακος...
Οταν το πηρε ειδηση το οχημα ηταν ηδη πολυ κοντα.
-..Not Yet!
Ρε άμα είσαι επαγγελματίας κωλόφαρδος![]()
http://www.streetfire.net/video/moto...ck_2280316.htm
Τρόμος![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Με τον κωλο "σουρνωντας" μειωνεται η αποσταση ακινητοποιησης ?
Αυτος σταματησε ακριβως.![]()
+1299....και ειναι και στην επιταχυνση...οταν παιρνει χαμπαρι τι γινετε μαλλον τσαρουχωσε το μπροστινο που αμεσως διπλωσε...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν κρίνω από αυτό που φαίνεται από τον φακό μόνο. Ο τύπος σταμάτησε ακριβώς στη ρόδα του φορτηγού καθώς σερνόταν. Προφανώς με δυνατό φρενάρισμα (ειδικά αν είχε ABS που δε νομίζω να είχε γιατί είναι μικρό το μηχανάκι) θα φρέναρε καλύτερα από ότι με τον κώλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ήταν αφηρημένος και όταν συνηδειτοποίησε τι έγινε ήταν ένας συνδυασμός πολύ αργά και τρομάγματος, τουλάχιστον έτσι μου φάινεται εμένα, τουλάχιστον τη γλίτωσε
Ε καλα προφανως αν ειχε ABS το πραγμα θα ειχε διαφορετικη καταληξη.Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Δεν κρίνω από αυτό που φαίνεται από τον φακό μόνο. Ο τύπος σταμάτησε ακριβώς στη ρόδα του φορτηγού καθώς σερνόταν. Προφανώς με δυνατό φρενάρισμα (ειδικά αν είχε ABS που δε νομίζω να είχε γιατί είναι μικρό το μηχανάκι) θα φρέναρε καλύτερα από ότι με τον κώλο.![]()
-..Not Yet!
Ακριβως, ακομα κ η μηχανη σταματησε χωρις να χρειαστει εμποδιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Δεν κρίνω από αυτό που φαίνεται από τον φακό μόνο. Ο τύπος σταμάτησε ακριβώς στη ρόδα του φορτηγού καθώς σερνόταν. Προφανώς με δυνατό φρενάρισμα (ειδικά αν είχε ABS που δε νομίζω να είχε γιατί είναι μικρό το μηχανάκι) θα φρέναρε καλύτερα από ότι με τον κώλο.
(Το abs θα βοηθουσε επειδη πανικοβληθηκε, ειδαλλως δεν θα το χρειαζοταν καθολου.)
Εννοεις θα σταματαγε εγκαιρως, ή θα καρφωνοταν πανω στο φορτηγο?
Παντως στην προκειμενη περιπτωση η νταλικα δεν φταιει? Απο την αριστερη λωριδα κανει αναστροφη δεξια? Παει καλα? Το ξερω οτι δεν τον επαιρνε αλλιως, αλλα αυτο δεν εχει σχεση. Αν δεν μπορεις να στριψεις σωστα μην στριβεις καθολου.